Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Elkini transferji

Elkini transferji

a zdaj si boš pa še norca delal z delavci?
s koliko pa misliš da živijo, al pa upokojenci, pa vse položnice je treba plačat
pokvarjenec pokvarjeni
res jebeš takšno državo[/quote]

ZAČNI DELAT, pa ti ne bo treba države šinfat.

30 let delamo , še za take zraven kot ste vi.
Kdor brez dela dobro živi, bo sigurno branil državo.
paraziti , izdajalci Slovenskega naroda , vzeli ste nam prihodnost, upanje, Slovenskemu delavcu ste vzeli vse in si nafilali svoje riti, zdaj pa zganjate lažno človekoljubnost, da se počutite poštene sami pred sabo.
Pol se pa čudite da je Slovenija eno samo grobišče-ravno taki kot ste vi so ustvarili pogoje, da se je to dogajalo.(slepi in gluhi izvrševalci navodil, brez svojih možganov) saj bi se dali jebat, če bi pravna država tak rekla,pa še pasalo bi vam.
fuj , tako ste butasti da se mi gravža

ti za mene pač NE DELAŠ.

zaslužim dovolj, da moji otroci ne bi bili upravičeni niti do enega evra otroškega dodatka, samo dohodnine mesečno plačujem več, kot si ti verjetno sposoben zaslužit z bruto plačo. To, kar imam, sem ustvarila sama, pa nikoli nisem jamrala, da bi mi moral kdo zraven dat.

takim , ko si ti, ki samo jamrajo, pa je itak treba proč vzet še tisto, kar imajo.

nič ne vem, kako kdo živi, za Elko sedaj vem, mislim da nima dovolj, samo zakadi stotaka,
zate tudi ne vem, verjetno pa imaš več kot Elkina družina.

ti za mene pač NE DELAŠ.

zaslužim dovolj, da moji otroci ne bi bili upravičeni niti do enega evra otroškega dodatka, samo dohodnine mesečno plačujem več, kot si ti verjetno sposoben zaslužit z bruto plačo. To, kar imam, sem ustvarila sama, pa nikoli nisem jamrala, da bi mi moral kdo zraven dat.

takim , ko si ti, ki samo jamrajo, pa je itak treba proč vzet še tisto, kar imajo.[/quote]

no pol pa pojdi v Muro in ijm povej da ne delajo ter jim vzami še tisto kar imajo.
Sem pa srečal že veliko takih ki se napihujejo z svojim delom, ko pasem spoznal od bliže njihovo “delo” , mi pa še danes gre na smeh.
Skupno vam je pa vsem, da obtužujete druge da ne delajo.
Da dobro zaslužiš v Sloveniji je potrebna sreča, ne pa znanje in pridnost,zato smo še vedno balkanci.

norTON
kr tak za informacijo-zakadi sigurno 300,mam prakso v tem,skurim sam 200,samo ne denarja namenjenega otrokom.

najprej se nauči brat.

nikjer nisem napisala, da ti ne delaš, ampak da ne delaš za mene!
ker si se v prejšnjem postu napihoval, da že trideset let delaš baje za take kot smo mi.

kam pa gre pol razlika ? ve se koliko je izdelek, koliko so stroški, kolk dobim jaz. KAM????

hahaha cepin, za razne Bavčarje, Šrote, patrije, Šentviške predore, gradnjo cest, ki jih ponavadi trikrat podražijo, odpravnine katere midva lahko le sanjava, sejnine , neplačniške cajtnge itd.

kje ste bili človekoljubci ko smo se pogajali o delavskih plačah?
Saj vem, manj ko dobi tisti,ki pošteno dela, več ostane za vas-toliko o tem koga skrbi za čigav žep.

in še enkrat:PRAVNA DRŽAVA-ZAKONI IN PREDPISI TER DOLŽNOSTI ZA VSE DRŽAVLJANE ENAKOPRAVNO, samo to zahtevamo.[/quote]

samo to mi povej, ko se tukaj nekaj dereš in govoriš v množini, kdo ste to vi, mi zahtevamo.

v kolikor se dela krivica iščite svoje pravice tam, kjer se iščejo.

za svojo plačo pa je največ odgovoren vsak sam.

pišeš o pravni državi, zakonih, predpisih…….tu pa Elka, Todorović in slični precej vedo in mogoče ti bi -bi jim (brezposlnim in sl. )zanimanje
za te zakone in predpise precej pomagalo.
pomaga vedno tistemu, ki to potrebuje…..to pa je že trud.

pa kaj upokojenci ki so imeli v socializmu podn plačo in imajo zdaj posledično podn penzijo, so tudi sami odgovorni za to?????
pa brezposelni po celem razvitem svetu tudi???
a to resno misliš , da je npr.čistilka ki čisti drek za tabo sama odgovorna za svoje dohodke???
a si ti sploh resn??? al pa samo netiš pogoje za revolucijo ker ti je dolg čas za starimi “cajti”.
al pa si enostavno samo pokvarjen??’

ti si stvarno vozek, s teboj bi se, če bi, “pogovarjal” samo zato, da bi ti postal svet jasen.
by

Slovenci delamo, cigani in izbrisani pa živijo na naš račun! Komunisti zdaj pa začnite lajati……….. 3, 2, 1……..

pripravi denarnico , ko se boš razpočil od samonapihovanja, boš plačal ekološko takso , saj veš , onesnaževanje pa tak

New Report

Close