Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Elle in elle = razlika!!!!

Elle in elle = razlika!!!!

Torej pametnjakovici,
z nickom Elle se pojavljam na forumu Mladi ze kaksno leto. Izkljucno s tem nickom, ki je REGISTRIRAN. Ce kliknete gor, boste to ugotovili! Na osebo ( elle), ki je pisala tisto temo spodaj pa ne morete. Zakaj? Ker ni registrirana. Ne stekam zakaj, mogoce ima kaj veze velika zacetnica!? Ali pa drugace crke ( mali l veliki i? ). Ne vem. To nam lahko razlozi samo Primoz. In upam da bo. Zaradi mene lahko napise tudi moj IP in ga primerja z elle oziroma Evo ( karkoli pac), ker resnicno nimam cesa skrivat.
Mi pa je nekoliko zoprno, da lahko kdorkoli uporablja registriran nick, ce spremeni zacetnice. Upam, da elle tega ne bo vec pocela, kot Elle ( torej z veliko zacetnico) pa tega definitivno ne more, ker imam password za ta nick samo in izkljucno jaz.
Primozu sem pisala na mail in mislim, da bo brez problema vse to potrdil. Ker ima pogled do IP-jev in bo takoj jasno, da sem Elle in ne elle in ne Eva.
Na ta forum sem pogledala trikrat v zivljenju in ne nameravam vec…
Ne zelim pa zmerjanj na drugem forumu ( katerega pa se rada pogledam) o tem, cesar nisem naredila. Niti ne da se mi gledat, kaj je ta eva ( elle ali karkoli ze je) pisala. Ne izkljucujem, da elle ni Eva, ker to definitivno ni moja stvar in mi visi dol. Ampak jaz nisem ne ena in druga in ce ne gre drugace, naj to dokaze Primoz. Upam, da se bo stvar razcistila.
Mogoce bi bilo potrebno razmisliti tudi o tem, da bi mogel bit vsak uporabnik registriran, ker tole kar sem danes dozivela, je pa malce too much.

Hvala za razumevanje.
Elle

Tale post tukaj je bilo pa neke vrste “jamranje”, da ima se ena oseba podoben nick ( torej elle). Ocitno ste narobe razumeli, mogoce vam tudi ne morem lih zamerit.

To je vse :)))

To je treba uredit. Ne more nekdo kar vzeti vzdevek drugega kot tu nekateri prakticirajo.

Sej mislim, da ni vzela mojga nicka. Ampak ko napises “ime” se velika crka i in mala l ne razlikujeta. Po moje je bil v tem problem.
Jaz sem svoje razlozila in ne zelim vec ponizevanj na ta racun pod moj nick.
Cau

Saj se lahko preveri, kaj je kdo tle pisaril in pod kakšnim imenom. Nekatere vzdevke (enake) so uporabljale različne osebe. Pa bomo kmalu na čisto prišli. Se mi pa tudi dozdeva, da tukaj ne bo vsak ki se mu ravno zljubi, pljuval po ostalih.

Glede na anonimnost foruma in osnovne clovekove pravice, se IP-jev naceloma ne sme izdajat. Lahko pa moderator zadevo potrdi.
Pac ni mi bilo prijetno priti na forum in doziveti neutemeljena napadanja. Sem pisala Primozu, sele potem se ugotovila za kaksen nesporazum sploh gre. Samo to je to.

a dol ti visi ha ha ha

Draga Elle, če ti bo lažje, lahko tudi jaz zagotovim, da vidva nista isti osebi, niti ni elle nikakršna Eva. Njo, namreč elle (franc. ona) zelo dobro poznam. Nekateri pač delajo konstrukte, kaj češ.

Lep pozdrav! K.

New Report

Close