elna press
Prosila sem za prospekt in cenik likalnika Elna press. Elna press Alize stane nekaj čez 100.000 SIT, Elna press Opal pa je čez 200.000 SIT, a ne vem kakšna je razlika med njima glede na veliko razliko v ceni.
Ko sem enkrat v Merkurju videla čudovito zlikane srajce, mi ta reč več ne da miru.
Ima mogoče kdo katerega od omenjenih izdelekov in kakšne so vaše izkušnje?
Hvala in lep pozdrav!
Magda
Moja mami jo ima. Ker je zelo zaposlena, ji je vedno ostajal ogrooommenn kup cunj za likanje. Potem si je pa morala vzeti dopust da je lahko vse zlikala.
Odkar pa ima Elno, ona ima tisto ta najdražjo, ki je nekaj čez 200.000 sit pa ne more prehvaliti tega likalnika. Resnično je vse perfektno zlikano, hlače imajo ostre robove, srajce so v piko,…..Lahko pa likaš tudi v več plasti tako, da imaš rjuho endvatri zlikano.
Sicer je prvi teden hodila vsa opečena po rokah, ker ni pazila, sedaj pa ji gre kot po maslu.
Sicer ta moj post zgleda kot poceni reklama, ampak je tole vse res kar sem napisala.
Moje mnenje je, da ja aparat še kar, vendar ni vreden toliko denarja. Ali pa sem jaz nemogoče štorasta, da v treh letih nisem opazila, da je tako super. Zelo lepo lahko zlikaš prte, triko, ker se ne vleče. Za hlače,srajce in bolj zapletene reči pa je potrebno preveč časa, da vse pripraviš.
Pri posteljnini (kapnah) je poseben problem v robovih, ki jih ne moreš položiti natančno. Na predstavitvi imajo vse že vnaprej zloženo, tako, da liknje res ni noben problem, vendar iz pralnega stroja ne moreš potegniti že zloženega perila. Tako ga sama omejeno uporabljam, ker mi gre ročno likanje boje od rok.