Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ELON MUSK

ELON MUSK

Mar sem narobe razumela ali je resnica, da se je sin Elona Muska, svetovnega mogotca na svojo željo spremenil v žensko.

Kot bi te spremembe spola bile tako enostavne, predvsem pa neizogibne in baje množične, se to dogaja v današnjem svetu.

Meni je do sedaj znana le Salome, ki je po strahotnem trpljenju kot moški spremenila spol z velikanskimi posegi in v mejah mogočega ostajala ženska, če to sploh je.

Kaj je obsedlo današnji svet, dejanske  medicinske in zdravstveno neobhodne potrebe  ali denar, kaj menite, dragi bralci ?

Je preveč oglaševanja o teoriji spola, o gejih, o lezbijkah še spektakel na Olimpijskih igrah, ki je bil res veličasten, je režiral homoseksualec.

Daj polenta zasmojena, odpri še deset tem, kjer se bos lahko hranila z neumnimi komentarji.

Razvrednotimo vrednote in uničimo kar je dobrega je slogan današnjega sveta, tudi športnega, zato ne odobravam takih dejanj in skrunjenja načel ob katerih smo rasli in se razvijali.

Avtorica, ne morem verjeti, da ne ves, kaj se dogaja. Sprememba spola je postala velika industrija. Tik tok aktivisti vabijo mlade v trans kult, drag queens imajo po vrtcih in solah svoje urice in v nekaterih drzavah starsi ne smejo protestiraati v radiju  100 metrov medtem, ko majo predstavo v soli njihovih otrok. Podjetja se ocenjujejo, kako prijazna so do transov in s tem dolocene banke pogojujejo kredite, med najstniki je postala moda, da se sprasujejo o svojem spolu, v nekaterih drzvah, otroke v soli vzpodbujajo v spremembo spola, a starsi ne smejo o tem nicesar vedeti. Ce je v teh drzavah stars proti, mu lahko celo vzamejo otroka, stars pa v skrajnem primeru konca v arestu. Otrokom dajejo zaviralce pubertete, ki jih dobesedno kemicno kastrirajo, saj se njihovi spolni organi vec ne razvijajo. Dojke rezejo ze 17 in 16-letnicam, ko se te sploh se ne zavedajo dolgorocnih posledic. Zato ni cudno, da je vedno vec primerov, ko tako zavedna mladina tozi zdravnike, ki so jih zavedli v operacije. Druzina ni vec nic vredna, ne le to, ce kdo zagovarja tradicionalne vrednote, ka oznacijo za skrajnega desnicarja. Ali lahko tako nora druzba prezivi? Mislim, da ne. Ce nocemo iti po poti razvratnega anticnega Rima, bomo morali tok spremeniti.

Cvek cvek @

Hahaha veš, kaj bi tebi in tvojim  tej otroci odgovorili,

Vi boste nam pridigali?

Vi, ki ubijate noseče matere, dušite matere svojih otrok, sekate glave, ubijate z noži cele familije, ugrabljate lastnim materam otroke, očetje materam, posiljujete, ubijate zlorabljat lastne otroke.

Res boste morali spremeniti tok

Pri sebi!!!

Odgovor na objavo uporabnika
cvek cvek, 28.07.2024 ob 17:06

Avtorica, ne morem verjeti, da ne ves, kaj se dogaja. Sprememba spola je postala velika industrija. Tik tok aktivisti vabijo mlade v trans kult, drag queens imajo po vrtcih in solah svoje urice in v nekaterih drzavah starsi ne smejo protestiraati v radiju  100 metrov medtem, ko majo predstavo v soli njihovih otrok. Podjetja se ocenjujejo, kako prijazna so do transov in s tem dolocene banke pogojujejo kredite, med najstniki je postala moda, da se sprasujejo o svojem spolu, v nekaterih drzvah, otroke v soli vzpodbujajo v spremembo spola, a starsi ne smejo o tem nicesar vedeti. Ce je v teh drzavah stars proti, mu lahko celo vzamejo otroka, stars pa v skrajnem primeru konca v arestu. Otrokom dajejo zaviralce pubertete, ki jih dobesedno kemicno kastrirajo, saj se njihovi spolni organi vec ne razvijajo. Dojke rezejo ze 17 in 16-letnicam, ko se te sploh se ne zavedajo dolgorocnih posledic. Zato ni cudno, da je vedno vec primerov, ko tako zavedna mladina tozi zdravnike, ki so jih zavedli v operacije. Druzina ni vec nic vredna, ne le to, ce kdo zagovarja tradicionalne vrednote, ka oznacijo za skrajnega desnicarja. Ali lahko tako nora druzba prezivi? Mislim, da ne. Ce nocemo iti po poti razvratnega anticnega Rima, bomo morali tok spremeniti.

Trolovanje pa obvladaš ni kaj reči

V ZDA imajo prvega trans  oficirja  4 zvezdicami, to je rang generalov in admiralov. Njegovo ime je Rachel Levine, ki se je rodil kot Mitch McConnell.   V vojsko sprejemajo transe in jih z reklamnimi filmcki tudi aktivno vabijo. Kako se bo tak clovek boril. Ponevadi imajo en kup komplikacij in zdravstvenih problemov zaradi operacij, ves cas so na umetnih hormonih, kar jih dela bolj labilne in kot take neprimerne za vojsko. Ampak to ni pomembno. Jih bodo pa dali za kanon futer.

Kanadska vlada placa usluzbencem v javnem sektoju do 75000 dolarjev za trans operacije. Vse te norosti se blizajo EUju.

Tudi EU parlament sprejema razne resolucije o transih o njihovem obveznem vkljucevanju v delovni proces, kjer pa zacuda dovoli, da se jih v dolocenih okoliscinah izloci. To pomeni, da se EU Parlament presneto dobro zaveda, da so na dolocenih delovnih mestih popolnoma neuporabni. No, vsaj trans generalov in trans vojakov EU se nima.

Trolovanje pa obvladaš ni kaj reči

Povedati resnico ni definicija trolanja.

Cvek cvek @

Hahaha veš, kaj bi tebi in tvojim  tej otroci odgovorili,

Vi boste nam pridigali?

Vi, ki ubijate noseče matere, dušite matere svojih otrok, sekate glave, ubijate z noži cele familije, ugrabljate lastnim materam otroke, očetje materam, posiljujete, ubijate zlorabljat lastne otroke.

Res boste morali spremenit

Previdno! Za klevetanje in lazne trditve lahko koncas na sodiscu. Katero nosecnico sem ubila, katero mati svojih otrok sem dusila, kateri materi sem ugrabila lastne otroke, koga sem posilila, katerega svojega otroka sem zlorabljala in ubila? Z besedo na dan. Konkretne podatke prosim. Sicer te prijavim.

povečevanje jošk, cuzanje celulita in presajanje las na pleše je dosti večja industrija, kot pa spremembe spola

a tisto vas pa ne moti?

Filma Mr. Nobs z odlično Glenn Close seveda ne poznate. O virginah še niste slišali. Pa pozna ta fenomen cel južni Jadran, Hercegovina, Črna gora, Kosovo, Albanija. Celo film na to temo so posneli pred desetletji. Naslov Virđina. Pojav je verjetno zelo starodaven še izpred naselitve Slovanov in drugih težakov. O knjigi Lepi janičar- slovenski, itak še niste nič slišali, kje šele brali. Dragi moji, pod razno raznimi družbenimi pritiski so ljudje pač zamenjali spol, ker jim je bilo v drugem lažje živeti ali pa so jim  ga vsilili. Pa tukaj govorim o primerih, ko so ljudje zamenjali spol, ne kirurško, ker to ni bilo mogoče temveč socialno. O hermafroditih se ne želite poučiti. Kajti to pa je yeba. Biti moški in ženska obenem, v enem telesu. Morda to doleti vaše še nerojene otroke. Pa da vas potem slišim, človečnjaki zahojeni z vašima dvema spoloma in nič drugega ni možno.

“There are more things on heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy.” 

Cvek cvek najprej prijavi svoje laži, ki jih širiš, pol pa pojasni, vi Slovenceljni ste vsak dan v črni kroniki. Polne strani, ti se pa sprenevedaš avša.!

Javno objavljeno v črni kroniki, zastihal, posilil, kdo pa ne zemljani vendar kajne. Ob nebulozah, ki jih ti trolas se prijavi.

povečevanje jošk, cuzanje celulita in presajanje las na pleše je dosti večja industrija, kot pa spremembe spola

a tisto vas pa ne moti?

Shizofrenik si predstavlja, da zivi drugacni realnosti. Zakaj ne bi se njemu omogocili potrditev njegove realnosti? Zakaj ga namesto tega filamo s tabletami, da ostane v nasi realnosti?

najprej pri sebi boš spremenilo, tako, da ne boš lagalo in vnašalo nestrpnost in kar je najpomembneje, pusti živeti kot želijo, kaj tebe to moti. Nasilneži v besedah.

Odg. Za cvek cvek

najprej pri sebi boš spremenilo, tako, da ne boš lagalo in vnašalo nestrpnost in kar je najpomembneje, pusti živeti kot želijo, kaj tebe to moti. Nasilneži v besedah.

Odg. Za cvek cvek

Vse, kar sem napisala se da preveriti. Tudi na uradnih, vladnih straneh. Z moje strani ni bilo nobenih lazi. In imam pravico, da se s tem ne strinjam. To ni nestrpnost. Nestrpen in nasilen si ti do mene, ko resnicne podatke oznacis kot laz, ker ne zelis, da pridejo v javnost.

Ja vi ste nestrpni, vi jih izobčate, če prav vam nič ne škodijo. Ja vi širite laži. Vi, ki jim pridigat.

Imajo oni kar lepo kaj povedati o tistih, ki jim pridigajo o svoji popolnosti.

Izmišljotina ali strah in trepet.

New Report

Close