Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek elou evribadi

elou evribadi

Obljubim, da bo slej kot prej malo boljše in bo čas tudi za to, da pokukam malo sem… Zaenkrat samo na kratko spet.

Helči in Stelči: kako kaj? Že bauhec raste? :)))

Helči: sem dolžna še en odgovor… ja na sliki je že bil ta pravi :))). Samo mene se (na srečo) bolj malo vidi, hihihi…

Vsi drugi :))): keep on smiling and the world will smile with you… ok, kaj boljšega mi ob tej uri ne pade na pamet… ok, saj mi, zato pa pravim, da bom tu kratka (pa drugje malo “daljša” 😉 ) :))))))).

Pa pa

Gud najt :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

P.S.: A ima mogoče kdo kje ta novo (?) slovensko pesmico skupine Invite (En svet)? Iščem in iščem, a ne najdem…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Čau Miš!
A si sploh še kej naša?

Hehe, vedno bila in vedno bom :))))). Ampak res šibam kar nekaj stvari in sem po cel dan na računalniku, pa se mi potem ne da še doma za to kišto sedet… pa še časa ni… zaenkrat :)))

Evo, hudiča, pa sem rekla, da grem… c c c :))))

Bejž,bejž Miš!
Ko mijavkaš ,da nimaš cajta…vsedi se….in popij en pir!
😉

ker mene nisi omenila…..spat mala…sofort…..

ps…..eko lubčka…….da boš imela še manj časa…heheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

čau mausika………..

jap, sem vidla ja, da si bla zagreta, ko si melancanaste kruhke delala… oštja, sej tako je tudi prav….. človek mora bit pri svojem delu zagret, da se kaj ne prismodi……. hihi……. drugič pa le v tička od primoža poglej…… hihi……. opssssssss……….. mislim, da ti bo učke na fotki videt……

PS: dečko tvoj je pa nabildan….. madonca rokce…….. da te take zgrabijo……. ti vse kosti polomi………… ;)))))))))))

hmmm miši a men pa neč,da bi vidla še jest?

New Report

Close