Ema-0403
Halo,
ste spremljale 3. predizbor ali so moški zasegli televizorje in gledali rokomet?
Navijam za Polono !Pesem izstopa, ker je drugačna in ni tipična eurosong štanca katerim se zadnja leta na finalu slabo piše!
malo emo, malo pa film na POP TV :)) tudi jaz navijam za Polono…dobra pesem……samo mi je žal, ker nima več tiste fajne frizurce….so ji kratki lasje bolj pristajali….kakorkoli že….držim pesti…..upam, da ne zamanj..
Jst pa navijam za Pop Design, ko bodo 1. februarja, zdej majo Zvoneta Hranjeca, ki je res odličen avtor. Upam, da bom slišala spet en dober komad.
No js pa navijam za spodaj že kr dost obdelano Natalijo.
Ženska je na mestu, za svoj uspeh je trdo delala, zdaj pa naj tudi žanje…
Skratka najbolj primerna kandidatka za zmagovalko.
Js bom glasovala definitivno………..
…sicer sem pa nekje brala, da je tale predizbor EMA itak brezvezen, ker bo tako al tako Natalija zmagala….sej je vendar prijateljica od Mišike…greste stavit???
Ce pa ne bo, bo pa jokicala pa bo zmagala naslednje leto kot Karmen ha ha ha
Meni so bili všeč (no, pogojno rečeno všeč…. ok glede na Eurosong pač) Trkaj & Panda, pa Alya tudi še kar…..taki catchy pesmici.
Sem pa prvič slišala za ono Godnič (od kod se je vzela?) in si želim, da ne bi nikoli.
No, pa naj zmaga Natalija, pa se bomo potem smejali, ko bo pogrnila na Euroviziji…Tako kot lani Karmen…
Sicer pa, vsak ima svoj okus.
Veste kaj babnce se mi pa zdi, da je med Stavčevo in Natalijo kr precejšnja razlika. Mal se spomnte kk se obnaša Stavec, kot da je edina na svetu. Natalija je čist na drugem nivoju, tk da so te primerjave kr mal neumestne, se vam ne zdi?
Sicer pa vsak ima svoj okus……….
Men so ble naj Polona in Alya, pa tut pevka iz skupine Number 1, za katero sm prvič slišala in se mi je zdela dobra …
Tut ta izbor je mel mal boljše izvaljalce kot prejšnji (vsaj ni blo tuk fušanja!), tako da zdaj mal dvomim, da bo Natalija tako gladko zmagala …
Meni pa se zdi Natalija ena navadna k…. Če se vlači s politiki in se ji to zdi še fino pa tudi prav.
Kje si pa to slišala? Tega že ne verjamem.
Tadeja ti pa maš informacije, ni kej. Kako lahko nekoga obtožite nekaj takega, kar se vas kot prvo sploh ne tiče, pod drugo pa iz zanesljivih virov vem, da ni res…Babe, da vas ni sram. Tolk enga šinfanja in obrekovanja.halo!!!!!
Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali s takimi neumnostmi, no tud js se bom nehala ubadati s takimi kot si ti Tadeja, ker je itak brezveze. Nimaš pojma, pa kr mal nalagaš. Svoje komplekse lahk zdraviš tud na bolj izviren način. No pa velik uspeha ti želim, veliko sončnih dni………
Jaz pa lahko potrdim Tadejino pisanje. Kaj mislite, na kom je bil Marjan Podobnik v Lj, ko so mu ponoči ukradli služben avto?
Tu pa “slišim” same čudne stvari o NV.
Zadnjič je bilo rečeno, da tega stila, ki ga poje sploh ne mara, zdaj
pa še te “ležeče zadeve”?!
Ona sama pa zatrjuje, da poje s srcem, da je trdo garala, da je
prišla do tu kjer je…. saj ne vem kaj naj vrjamem, ampak kjer je dim….
Pri meni je zgubila vse pike – tudi zaradi popevčice in videza na bom
glasovala zanjo!!!!!!
…..ja, pa zraven shujšat za 10 kil….joške pa se povečajo, čudn ne?
Ne vem kje je bil Marjan Podobnik, vem pa, da je bila tisto noč Natalija z mano. In nima umetnih joškov. Marjana pa res nisva rabila, da ni bil pri tebi?
Ravno ta dogodek sem imela v mislih.Mislim kako je lahko tako lahka.
Pa saj je sama priznala (pred nekaj leti), da si jih je povečala. Na TV je bilo, ne izmišljujem si.
Jaz imam pa vedno bolj občutek, da je to temo začel nekdo, ki ne želi, da bi Natalija dobila točke na glasovanju. Se vam ne zdi??
Vsi, ki hodimo na veselice, smo za.
A veste kaj? Men je bila Polona tudi zelo všeč, pa Alya, pa še marsikdo, toda tisto, kar so izvajale ni za na evrosong. En je napisal, da je Polona iztopala, ker je bil komad drugačen od tisti evrovizijskih štanc in vedite, da to ni to. Zakaj pa mislite, da štance vsako leto zmagajo. Tudi če si čuden, drugačen, ne moreš uspet, če komad ni štanca. Mislim, da so to dokazale Sestre. Nakladam, pa kaj !?!
Kar pa se Natalije in Podobnika tiče. Če je bilo res, jima privošičim, vidim pa, da vsa je večina grozno nevoščljivih. Kaj se vam vaši možeki že malo dolgočasni zdijo?
Tudi jaz bi z veseljem bila v Natalijini koži, z umetnimi ali brez!
Nevoščlivke…
Pesem, ki je zmagala lani na Euroviziji, ni nobena štanca. Prav presenetilo me je, da lahko zmaga tako dobra pesem. Mimogrede, malo se spoznam na muziko.
Matr, kej včeri ni blo bolše skladbe on Rebekine??? Se mi zdi, da so jo glasovali sam zato, kr je bla enkrat misica (ma njena pesm mi je bla za en šit) Ma itak včerej ni blo kej glasovat. Kvečjemu une tri pupce z violinami (kr so ble drgačne, ne za drugo)
Mejte se.
garantirano umetno povečane prsi ne morejo tako “plapolat”
kot so Natalijine!
Forum je zaprt za komentiranje.