Ema-0403
Sramota, kaj vse nam dajo za poslušat!
Saj včeraj res ni bilo kaj izbirat!
Rebeka pa je že prej povedala, da gre na izbor samo zaradi
reklame, da ne računa na kakršen koli uspeh.
Pa poglejte ….
Včeraj sem gledala, ene pesmi so res ble porazne. Od Rebeke je bila večina boljših. prvi komad mi je bil všeč, sam ona pevka mi ni mela dobrega glasu, škoda. Pop Design mi je padlo v uho, sam mi je šlo na živce k se je besedilo v refrenu skos ponavljalo In ti greš, in ti greš in ti greš in ti greš… a ne veš, a ne veš, a ne veš, a ne veš… Drugač je pa itak Hranjec legenda. Mimgrede, je pa njihov novi pevec tak srči mmmmm 🙂
Ja one na godalih punce so mi ble všeč, sam ne vem… tud taki komadi niso neki novega, pa vseen bi jst dala glas zraven… Če že vsi pojejo… ne vem, no.
Normalno da sem gledala ROKOMET!!! Če bi opeke padale dol, ne bi pustila prestavit na kak drug program. To je bil zame teden najkvalitetnejšega programa na nacionalki(ki je sicer apriori ne spremljam), ker sem lahko skoraj vsak dan uživala v tekmah. Da ne govorim o užitku sobotne zmage, pa tekma Slo: Francija, pa ko je padla SiČg. Prav žal mi je, da je Ep zaključen.
Ja, sam pol je bil še zaključek, pa komentarji, pa kometarji na HTV(oni so nasploh iz studija v Tivoliju veliko obširneje poročali in se razgovarjali) in javljanje z gospodarskega razstavišča…tako da je bilo do 23.00 ure kaj za gledat 🙂
Aja to si misla. Nisem gledala pol več, mi je pa žal, da nisem šla še na zadnjo tekmo kr v Ljbljano v Tivoli. Lahko bi karte dobila, pa na poti iz smučanja sva šle s kolegico čez Ljubljano, pa se nisva spomnili, sva divjali domov da bi ujeli po TV. Sam ne vem kako bi prišle domov, po mojem je bla gužva, Emo sem pa mogla ujet, ker je kolega igral. Tak da komentarjev naprej nisem spremljala. Sem pa celo na smučanju na Krvavcu gledala tekmo, sreča da majo TV 🙂 Sej zvečer tko ni kej druga za gledat.
Sem pa jezna, da je ena Rebeka, ki pojma nima dobila pol boljše mesto…
Danes sem brala, kako so bratje Hrvati šimfali naše prvenstvo, kak podn da je blo, kako smo imeli protekcijo, kako zanič igramo, kaki policaji, nasilje… oni pa svetovni prvaki… pa bla, bla, bla… sam so res siromaki po duši, če jim je en poraz tak težko požret. Novinarji njihovi pa tako pristranski, v glavnem kao vsa slovenska igra je bila ena sama pristranskost sodnikov , pa naša grobost in primitivnost in češ mi primitivci v Evropo… So me raz…
Ampak še vedno mi smo 2. oni pa 4. 🙂
Seveda niso pozabili napisat, da so oni kljub vsemu svetovni prvaki, najboljši na svetu in bodo zmagali na olimpijskih igrah-no, če tam popušijo, pa bodo še vedno lahko rekli, da so tako svetovni prvaki.
Sedaj samo čakam, da naletimo na njih v Atenah, pa jih stresemo za enih 10 golov, potem pa bomo se pogovarjali o pristranskosti sodnikov…. Grrrr…. sem čist not padla, k sem te članke brala!!!
Ja sej, če so bedni .) Sej bomo že dokazal, da smo v resnici bolši od njih. Itak se vidi takoj, kaka igra je njihova kaka pa naša. Sploh pa ne znajo športno prenmest poraza, to je res. Oni bi kr vojno začeli… Ne morem verjet, kako so lahko tako nevoščljivi.
verbotenca sit
Forum je zaprt za komentiranje.