Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka EMA 2020

EMA 2020

1. Prva pesem – nula
2. ta pevka zna pa dobr delat z mikrofonom
……….

gremo dalje

3. pesem – neopazna

4. Ana Soklič – tam tam (meni je všeč, enim ni) pesem ni glih …

Ane sploh nisem razumela kaj poje v refren. Mi ni všeč pesem. Zaenkrat meni nič posebnega nobena.

zmaga naj tisti/a, ki ji/mu bo mikrofon ejakuiral v gobec ☺

Tudi več ne sledim… sama jajca.
Ko mi kera segla takoj v <3 pa dopišem.

Zeeeh.. Bedne pesmi..

Ena hujša od druge, res ne vem, kam se silimo in plačujemo RTV izlet na Eurosong vsako leto.

Tinkara bo zihr v superfinalu.

Zakaj ima Slakonja rano na glavi?
Kaj se je zgodilo?

Saj niso slabi komadi, sicer bolj za radio, ampak daleč od kakšne žlindre.

Ne gledam. Malo drame mora bit)). Zrežirano, a slabo.
Sicer pa, kdo to sploh gleda?

Nobeden ne gleda Eme, nikoli! Ampak to ob strani, do sedaj ni bilo še nobenega presežka.

Tale zdaj je pa top. Scena k v enem bifeju, ona poje kot v enem zanikrnem klubu.
Da se vidi, da smo na nivoju kavbojcev. muska 00

Ja, taradi imena – sicer pa nikakva popevka!

VSI do zdaj živ poden in se strinjam z zgoraj mislečimi.

Zdaj pa ta GOLJUF ……. pisda nategnu pol Sovenije (mene ni, je pa celo vrh policije, hahahahaha) in spisdil s težkimi milijoni. In zdaj se gnida vrača? V SLO? Je vse zagonu?
Ja v materi SLO lahko spet briljira……….. bruh!! :((((((
[/quote]

Aja – to je ta “Z ženo Heleno Banič Wolfand je bil eden od soorganizatorjev piramidnega sistema, igre Catch the cash (CTC), ki jo je leti 1991 in 1993 vodil direktor podjetja Exocom Ltd. Ciril Gradišar. V sistemu Catch the cash je denar izgubila velika večina od 100.611 vlagateljev, organizatorji pa so se okoristili so se z okoli 200 milijoni mark. Zaradi takratne zakonodaje policija ni našla elementov kaznivega dejanja. Božidar Wolfand Wolf se je v strahu pred maščevanjem vlagateljev najprej preselil Avstralijo, potem v ameriško zvezno državo Ohio in slednjič na Florido. Ciril Gradišar je 25. novembra 1999 storil samomor s strelnim orož”

Cupid..Parvani…moja favoritka za 1 mesto..

Stop the World, najboljši do sedaj, Cupid tudi qul.

Klara Jazbec – učenka Marjetke Vovk :))))). Uveljavjena v šovu Slakonje leta 2013 Je Bella Cesta….

Klara??
Ta je približek za Tvelf points- :))

Ja pustna sobota je ane, verjetno zanalašč tako namazan.

35 let nazaj je bil Wolf zvezda, zdaj pri skoraj 60-ih pa na Emi dela opico iz sebe. Saj res, je poplačal vse, ki jih je nategnil s Catch the cashem?

Cupid ni komad za evrovizijo, žal. Za klubske nastope pa ja.

Manjka v Sloveniji ena poskočna fantovska plesno-pevska skupina-to je material za EMO…. Z dobrim posluhom, ne fouš petjem.

Ni glih top. je pa najboljša.

Letos pa res ni presežka 🙁

Namesto, da je Slakonji luster padel na glavo, bi morali njega danes poslati na Eurovision.

Lina Kuduzović – komad odpet v echo ( odmevnem) stilu. No go. Nič ne razumeš, pa tako se trema premaguje s petjem v odmevniku, je mal “švinglanja”…… Pa mal unga arabskega se noter čuti jelee-e–ae–aeueaaeeeee- No go.

Škoda, da so una fantovska niso plesnno mal bolj živahni… Imset skupina, Femme Fatale

Ana Soklič dober komad – ima tudi dober vokal ( razsežnost), samo žal šumečo nerazločno izgovorjavo

Tinkara Kovač – preveč dramatična; spet še ena: balada.

Wolf – no comment

Mah naprej bo zagotovo prišel naprej un komad od Marjetke Vovk – Klara Jazbec , pa Tinkara Kovač.

New Report

Close