Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka EMA 2020

EMA 2020

Meni sta bili najboljši Tinkara Kovač in Klara Jazbec. Najbolj me je razočarala Lina Kuduzović. Totalno brezzvezniška pesem in glede na njeno zajetno postavo obupna obleka.

Soklič?
Dafak? To bi bila moja 10. izbira.
Svašta, res.

Ajt vokal ima Sokličeva dober. Ampak presenečenje 🙂

Res je. Upam, da bo tudi druga finalna pesem tako brezvezna kot prva.

Tadruga bo zihr Klara – Ker je od Marjetke učenka 🙂

Razočarala te je Lina, najbolša pa ti je bila Tinkara? Še dobr da ti ne odločaš.

Tadruga bo zihr Klara – Ker je od Marjetke učenka 🙂
[/quote]

Ali pa kakšen moški vokal?

Razočarala te je Lina, najbolša pa ti je bila Tinkara? Še dobr da ti ne odločaš.
[/quote]
Kako da ne? Zdajle bom glasovala proti Lini.

Kako da ne? Zdajle bom glasovala proti Lini.
[/quote]

Groza…. druga polfinalistka Lina…. Noooooooooooooo!

Dajmo Ana Soklič, zmagej!

Lina je zmagovalka, samo upam, da komad spremeni in dodela, ker je sedaj bolj tako-tako.

Ne, kva to delajo. Saj ne rečem, vsi pevci so bili dobri, ampak kako lahko žirija sama izbere finalista. 😂 Najboljši so bili tisti s Femme fatale.

Soklič – Koduzović.

Zdaj pa glasovanje folka………. jasno, da zmaga Koduzović, ker pri nas je milijon južnih bratov.
In kako spoštujem to njihovo pripadnost, kri.
Mi pa vsi skrregani zaradi idiiiotov na oblasti, ki skrbijo za svoje riti! MRŠ, Slovenčki!!

Ma vokala ANe in Line sploh ne moreta bit primerljiva – ker Linino tole odmevanje je tako kot studijski sampling – -v bistvu že korektura glasu, prikrije marsikaj – v ozadju pa tudi njeno prej posneto troglasno petje….

Ana Soklič, definitvno si bolj pošteno zasluži zmago.

Kaj Lino je Ceca učila pet…jao.
Čez 5 let bojo že vse takocigansko odprete al ka?

Upam, da Ana zmaga, če že ni druge izbire.

Meni kot laiku mi je bolj všeč Soklič, Lina mi ne sede v uho, preveč nabasano na kup vse skupaj.

[/quote]

Lina ni slovenske narodnosti, ampak juznjaske, kar se ji vidi tudi v petju, od tod tudi njen balkansko muslimanski juznjaski melos ueu aua aua Zivela je s starsi v Svici, no, nic se je ni v petju prijelo. Sramota, ce zmaga, potrm bi pac lahko tja poslali katerokoli Srbinjo.

Že leta ni presežka. Zakaj ne nehajo s tem?

Najbrž je že konec. Zmagala je spet kr ena))

Priznam, da držim pesti za Ano Soklič. Če bo pa Lina, bo pa tudi OK.

Odlično. 🙂

Srecna sem, da je zmagala slovenska pevka, ki je v govoru ob zmagi omenila tudi Jezusa Kristusa!

Da ima popolnoma nerazumljiv refren. Sploh ne veš kaj poje. To naj popravi, pa bo pesem dobra.

Se mi je takoj uprla.Obup.

Bravo Ana. Zasluženo! Imaš naj naj glas, videz—- vse.
Po vse valovih si zmagovalka. Iz vsega srca ti želimo srečo in še naprej uspeh. Ker si ga zaslužiš.

Da ima popolnoma nerazumljiv refren. Sploh ne veš kaj poje. To naj popravi, pa bo pesem dobra.
[/quote]

Ja, refren je slabši od ostalega dela pesmi. Zaradi refrena ta pesem tudi ni bila moja favoritka. Najbolj mi je bila všeč od tiste pevke, ki je bila v roza kostimu z metuljčkom. Ampak tista pesem ni tako komercialna. V splošnem mi je pa všeč, da ta Ana dobro poje.

New Report

Close