Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka EMA 2020

EMA 2020

Se mi je takoj uprla.Obup.
[/quote]

Meni kot ateistu je bilo pa čisto qul, povedala je iskreno tisto kar ji je ležalo na duši.

Meni kot ateistu je bilo pa čisto qul, povedala je iskreno tisto kar ji je ležalo na duši.
[/quote]

Očitno ji marsikaj leži na duši ….Kako bo še zdržala na Evroviziji, če že zdaj na odru skoraj joka in se trese.Jezus je za v cerkev, ne za na EMO.Neprimerno.Pa nisem proti cerkvi…

Osvežujoče, lahko rečem. Pa ne vem če sem ravno kristjan, pa še gej sem za povrhu. Haha. Če česa ne maram je to posiljevanje z mainstream kvazi liberalnostjo: bivši zmagovalec ESC-ja je med prireditvijo nosil politično korektne majice v podporo raznim skupincam, po zmagi so se vedno potrudili zmagovalci natrositi kakšno o enakosti in ljubezni, danes je imela tudi ena nastopajoča na obleki politično korektno sponko mavrične barve. “Ker je 2020 in se tako spodobi.” A nam lahko date 5 minut miru pred tem shitom?
Tako da Ana Soklič, plus z moje strani zate.
(Ji pa stališče na Eurosongu seveda ne bo v pomoč….)

Glas ima na čase zelo nizek.Meni ni všeč.Njene izjave pa še manj.

Se mi je takoj uprla.Obup.
[/quote]

In sem si rekla, ziher jo no kdo zarad tega odbil. In ti si prva. A ne glasuješ za pesem in njo kt izvajalca. Zakaj se ti nekdo upre samo zato ker veruje v nekaj, v kar ti ne. Spoštuj drugačnost in spoštuj sočloveka in njegovo mnenje, vrednote. So njegove in nihče ti jih ne vsiljuje. Izrazila je sebe. Mene ne moti kar je povedala, me je pa prešinilo, da bi jo znal kdo zaradi tega napadati. In ocitno imela sem prav. Si se že oglasila.

Levičarji pa v luft. hahhahahahaahahah

Zakaj v luft? jaz nisem levičarka, pa mi je bilo tole omenjanje Jezusa Kristusa vseeno malo čudno, najbrž ima punca hude probleme in je uteho našla v tej zgodbi.

Pesem je solidna, lahko jo še popravijo, glas ima pa dober, za razred bolje odpoje v primerjavi z ostalimi pevci/kričači.

Parvani Violet, Saška katastrofa. Še slabša Klara Jazbec, ki sploh ni zmogla odpet spodobno – nima glasu za takšno pesem….

Zakaj v luft? jaz nisem levičarka, pa mi je bilo tole omenjanje Jezusa Kristusa vseeno malo čudno, najbrž ima punca hude probleme in je uteho našla v tej zgodbi.

Pesem je solidna, lahko jo še popravijo, glas ima pa dober, za razred bolje odpoje v primerjavi z ostalimi pevci/kričači.

Parvani Violet, Saška katastrofa. Še slabša Klara Jazbec, ki sploh ni zmogla odpet spodobno – nima glasu za takšno pesem….
[/quote]

Zakaj morate zalit nekoga, ki misli in veruje drugače kot vi. Zakaj? Meni to govori, da imaš problem ti. Vsak veruje v kar pač veruje in zmerjati ga zato, da ima probleme, ker veruje v nekaj drugega kot ti, je nesramno in nespoštljivo, grdo.

Glas ima na čase zelo nizek.Meni ni všeč.Njene izjave pa še manj.
[/quote]

—ja in? Ima ga na čase pa tudi zelo visokega v tej pesmi :))))

Torej laho zaključiš, da je njen razpon glasu kar preko 4 do 5 oktav 😛

Dobra pesem, ne pozabite pa, da jo je mogla odpet danes kar trikrat (!) na odru z živo…. To ni hec. Na Playback mala malca, v živo pa to ni kar tako… Sploh v takem tonskem obsegu, ki ga zahteva ta pesem, pa še po razglasitvi zmage, ko se je treba še poswbno zbrat in umirit adrenalin.

Ste raje izbrali Emo kot Denisa pokoro???

In sem si rekla, ziher jo no kdo zarad tega odbil. In ti si prva. A ne glasuješ za pesem in njo kt izvajalca. Zakaj se ti nekdo upre samo zato ker veruje v nekaj, v kar ti ne. Spoštuj drugačnost in spoštuj sočloveka in njegovo mnenje, vrednote. So njegove in nihče ti jih ne vsiljuje. Izrazila je sebe. Mene ne moti kar je povedala, me je pa prešinilo, da bi jo znal kdo zaradi tega napadati. In ocitno imela sem prav. Si se že oglasila.
[/quote]

Natolcevanje.Sem za Lino glasovala 5x.Kar se pa tiče verovanja, je to njena osebna stvar, ki se odra, poslušalcev in EME prav nič ne tiče.Goran Karan veruje v Krisno, pa tega nikoli ne razglaša na odru.Poveš v intervjuju za časopis in to je dovolj.A zdaj bo pa zmolila še en očenas preden bo začela peti na odru?

meni sta bili všeč Lina in Klara. Opletanje z Jezusom tudi meni ni bilo primerno, pa sem verna. Tudi čustveno se mi ne zdi dovolj stabilna za strese, ki jih prinaša Eurosong.

Ti bi bila verjetno zadovoljena, če bi ob zmagi omenila par vulgarnih kletvic, ali pa vse v stilu podelitve oskarjev, a ne ? Dvoličnost slovenceljska pa taka.

—ja in? Ima ga na čase pa tudi zelo visokega v tej pesmi :))))

Torej laho zaključiš, da je njen razpon glasu kar preko 4 do 5 oktav 😛

Dobra pesem, ne pozabite pa, da jo je mogla odpet danes kar trikrat (!) na odru z živo…. To ni hec. Na Playback mala malca, v živo pa to ni kar tako… Sploh v takem tonskem obsegu, ki ga zahteva ta pesem, pa še po razglasitvi zmage, ko se je treba še poswbno zbrat in umirit adrenalin.
[/quote]

Za profesionalce je to mala malica.Ko pesem enkrat znaš, jo lahko zapoješ 10 x, vsakič bolje

Čustveno ne dovolj stabilna se ti zdi? A bejžno? Ker je omenila Hesusa na idru?? LOOOL!
Kako je dobro “stabilna”, je pokazala ravno danes; ko je trikrat v živo težak komad odpela na odru, tazadnjič pa še polna adrenalina po razglasitvi zmage. Da tebe vidimo v taki situaciji – shut the front door s takimi folk, no.

Je pa res da smo imeli 45 let satanskega komunizma. In nekateri so v tem relativno kratkem obdobju, ki ne preseže niti enega življenja preprosto pozabili na vse korenine in sedaj jim gre v nos.

Klemen je Ano vprašal za tisto prvo stvar ko ji pade na pamet. In Ana jo je iskreno povedala. Bohlonej Ana!

Za profesionalce je to mala malica.Ko pesem enkrat znaš, jo lahko zapoješ 10 x, vsakič bolje
[/quote]

……komentiraš ti, kot “jaka MON profesionalka”…. v čem že ? Pljuvanju po drugih na MONu? Poješ? Zmoreš bolje odpet od nje? Maš manjvrednostni kompleks torej? Prosim, ne smeši se.

Se popolnoma strinjam! Dobro napisano! Na odru je treba biti suveren, ne pa pretresen in žalostno jokav.

Se popolnoma strinjam! Dobro napisano! Na odru je treba biti suveren, ne pa pretresen in žalostno jokav.
[/quote]

da te vidimo, ko si verjetno že stala tolikokrat na odru….. Madona babe, pejte se krofov raje še mal najest pa mleka gor napit, pa moža porihtat, pa spat.

Zakaj morate zalit nekoga, ki misli in veruje drugače kot vi. Zakaj? Meni to govori, da imaš problem ti. Vsak veruje v kar pač veruje in zmerjati ga zato, da ima probleme, ker veruje v nekaj drugega kot ti, je nesramno in nespoštljivo, grdo.
[/quote]

Koga pa žalim? Razloži, kaj od napisanega je žaljivka.

Daj umiri se.

Je pa prav, da je Lina odfrčala. (ok malo se mi smili)
Ker že pred leti je ‘zmagala’ za brez veze kot ljubek otročič in izločila Majo Keuc. A smo se šli takrat ‘topolino’ ali kaj?
Tamala ima še prihodnost. Samo se mi zdi, da stagnira. Več bi morala vložit v ples.. in dobro musko. Postaja ritasta ‘bosanka’, ena izmed mnogih.

ANI pa iz srca privoščim ta uspeh. Če je to ‘uspeh’. Ker še nihče ni iz Evrovizije prišel kot car ala “ABBA”. Še najboljše udeleženke (Derenda, Švajgerca…) niso nič potegnile iz te ‘zmage’.
Imajo ‘koncerte’ v vaških kulturnih domovih, po veselicah….. in to je denar.

Čustveno ne dovolj stabilna se ti zdi? A bejžno? Ker je omenila Hesusa na idru?? LOOOL!
Kako je dobro “stabilna”, je pokazala ravno danes; ko je trikrat v živo težak komad odpela na odru, tazadnjič pa še polna adrenalina po razglasitvi zmage. Da tebe vidimo v taki situaciji – shut the front door s takimi folk, no.
[/quote]

Se ne strinjam.Tezak komad? Poješ tisto, kar zmoreš in na oder greš s komadom, ki ga do potankosti obvladaš, je tako? Tudi drugi so polni adrenalina, vendar so presrečni, se smejijo in veselijo.Jaz bi se smejala, zavriskala in vse objela.Tole je bilo pa precej patetićno videti.

Koga pa žalim? Razloži, kaj od napisanega je žaljivka.

Daj umiri se.
[/quote]

Jaz sem popolnoma mirna, za razliko od tebe očitno. Žališ in osebnostno sodiš njo in njeno življenje s tem, ker ji ocitas da ima probleme, zato ker veruje v Jezusa Kristusa. Ne veš o njej osebno nič, pa jo sodiš tako na osebni ravni, to je zame žalitev in nespoštljivo in nesramno.

Se ne strinjam.Tezak komad? Poješ tisto, kar zmoreš in na oder greš s komadom, ki ga do potankosti obvladaš, je tako? Tudi drugi so polni adrenalina, vendar so presrečni, se smejijo in veselijo.Jaz bi se smejala, zavriskala in vse objela.Tole je bilo pa precej patetićno videti.
[/quote]

S svojo 35-letno glasbeno kilometrino ti zagotovim, da se amatersko motiš 🙂

da te vidimo, ko si verjetno že stala tolikokrat na odru….. Madona babe, pejte se krofov raje še mal najest pa mleka gor napit, pa moža porihtat, pa spat.
[/quote]

Izvajalka, ki se gre prijaviti na EMO, je sigurno stala že velikokrat na odru in to za njo ni nekaj novega.Saj niso danes začele peti.Pele so v pevskih zborih, pa na lokalnih prireditvah.Pa na Slovenija ima talent in še kje

New Report

Close