Najdi forum

EMA

Sem gledala tole Emo,… madona, kolk glasov je Verbotnova pokasirala!
Ni mi jasno, kako, na kakšni osnovi.
Če baba ne bi takih joškov imela, bi verjetno njene ambicije in “uspehi” (?!)ostali v razumnih mejah. Povsod se že zraven rine: pa v narodnh ansamblih jodla, pa kot voditeljica se štuli zraven,..glas pa nikakav!

nisem gledala, pa je šla Verbotnova naprej? Oz. katere so ‘zmagale’ v tem krogu?

jaz sploh nisem slisala nič drugega kot samo tisto cry on my shoulders!

ja, jošk ji je dobr skakal..pa so dedci čist slinasti komaj čakali na pričetek glasovanja..

kolk smo babe nore, da to takoj opazimo! če pa je res!!!

Natalija V zna zapeti tudi kako pesem, sedaj je pač potegnila druge adute ven, kar pa ni lepo od nje!

Jaz sem navijala za MOniko Pučelj

urša, ni ti jasno na kaki osnovi je verbotnova zmagala?? si prepričana da imajo tvoja očala pravo dioptrijo : ) ?

to je bila res eurosong skladba..in to je to

ja, pesem je bla ok…od verbotnove…..ampak zal je ona ne zna zapet, besedila se ni slišalo čisto nič (mogoče malo refrena potem)….v glavnem….groza, da o njenem j….sploh ne govorim, k sm sam čakala kdaj ji bo skočil ven…:)

Meni stil pesmi od Verbotnove ni vsec, zvrst glasbe mi tudi ni vsec, mi je pa grdo trdit, da slabo poje. Ima glas, pravo barvo in razpon, poje “ornk”, s prepono. Pac se je odlocila da bo izpostavila se kak svoj adut. Tudi obraz ima lep in ne vem zakaj ste tako “fous”. Vsak pac sluzi na svoj nacin. Do petdesetega itak ne bo mogla tega delat-naj zdaj izkoristi.
Kaj so pa tehnicne napake na Emi je pa druga stvar.

Čisto v redi je! Očitno imaš ti res manjvrednostni, zavistno-slovenski kompleks!! Raje gledam in malo manj poslušam njo, kot pa vso ostalo razpoložljivo slovensko estradno srenjo. Veš, koliko moških bi, če nebi bilo Natalije, naokrog hodilo tečnih ko driska – tako pa z veseljem igrajo občasni žepni biljard. Tudi tvoj je lahko eden izmed med njih. Jaz bi se to na tvojem mestu vprašala, zakaj mogoče tvoj skaklja nasmejan naokrog! Če si tudi drugače tako pikolovska, ni čudno! Vidiš, tudi zato je Natalija super.

woodoo

nič ne rečem proti njej, morda je besedilo pesmi tudi ok, ampak jaz ga na žalost nisem slišala..razen refrena..
o j…, ki je skoraj ven padel: kaj a tisti, ki je delal obleko tega ni videl? malo neokusno1

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Natalija z užitkom gledam, tudi poje lepo, če bo šla ona na Eurosong smo lahko ponosni, ko se bomo postavili s tako simpatično lepotico! Ali se spomnite Sester? Takrat nas je bilo pa res lahko sram in to upravičeno! Upam, da bodo tudi na finalu ljudje glasovali za Natalijo!

…ampak Sestre so vseeno dosegle več kot Karmen…

Pa naj za miss kandidira, tam ni treba peti, pa še pokažeš se.

da Verbotnova v zivo zelo slabo poje.

O njenih joških pa vse najboljše….

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

janine,ce sestre ne bi bile to kar so bile,ne bi nic dosegle, pa ej,kaj pa so dosegle, jaz o njih ne slisim nic vec nic.

Verbotnova je dobra macka, in tudi poje vredu, res pa je da kaksno pesem boljse, kaksno slabse, od vseh unih pa je bila njena definitivno najboljsa za eurosong, razen Nemka se je lahkos e kosala z njo.Pesmi za eurosong ne znamo narest, slabo mi je blo ob poslusanju ostalih,da se ne zavedajo in ne znajo koncno dokopcat stil pesmi za eurosong, ko ti je takoj jasno kaksen je, groza!

Čist se strinjam s Piko. Men tud ni njen stil všeč, sam noeb ne more trdit, da si ona ne zasluži, da zamga, ker ima res dober glas. Kvaliteten glas, šolan. Itak ma pa tud dobro postavo, lepa je, uf, huda baba… sej v tem poslu pač čim bolje zgledaš, boje zate, to je desjtvo, da nekaj publike pridobiš tud z videzom. Čist fer, drugač se pa nebi snemal videospoti, pa bi sam radio poslušal, če bi blo vseen.

Nisem pa sice rgledala, pozabila… prejšnjič je blo OK.

Kot baba je huda, ampak pevka pa ni kaj prida.
Kakšni Alenki Godec niti do kolen ne seže, zato pa pač mora migati. Pa je brezveze sploh debatirat o tem…

Ima vsaj nekaj glasbene izobrazbe za sabo. Kolikor jaz vem, se je učila celo opernega petja. Tako da ni kr ena pevka. In lahk rečem, da je ob navalu raznih Bepop, Unique, Game Over, BBT, ki so popolnoma brez posluha, brez kvalitetnega glasu, itd. ena boljših. Čeprav ne moreš primerjat, ker gre za čist drugo zvrst. Alenka Godec ma pač za sabo že elta in leta petja, izkušenj, “kilometrine” al kako bi rekla, in normalno, da bo boljša.

Ne rečem, da da se ni učila,ampak glasu pa nima, to ničesar ne spremeni. Tudi čez 10 let ga tudi ne bo imela. Pač do meja svojih zmožnosti, žal.
Sicer pa je takih na naši sceni 90%….ali pa še več.

Sori, ampak komad od sester je bil pa vseeno boljše zapet kot tale od Verbotnovke.

LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR!

se strinjam,verbotnca sit!!!zalostno da joski krojijo svet,pa naj se ze odloci ker stil glasbe bo pela.

Ravn se mi je sanjal od Natalije in moram rečt, da je kul, da je zmagala. Tolk dobr že poje kt kkšen Kreslin s svojim škripanjem in jamranjem, pa čeprav ga imajo nekateri za pevca.
Tudi če bo zadnja, grda pa le ni. In punca ve kaj dela. Za razliko od marsikoga.

bravo mik. pri kreslinu se mi zmer zdi da mu moram mal olja prinest da se bo podmazal, ko tako škriplje.
aja, joške – šerbi ima tud velike in poje – kako pa to da ona nikol ne zmaga?

ženska foušijaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mik razočaral si me, zame je Kreslin legenda, ful dober poje. Ma dober glas, pa ne trdim tega samo jaz, tud drugi glasbeniki. Če so ga stari mački pozitivno ocenili, pol že ne more bit nič narobe z njim. pa tud N. je OK. Ji nisem nič favš za njene, lahk sam rečem go Natalija, go 🙂 Ne vem zakaj druge tolk moti, če pride ena, k je nadarjena pa še lepa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close