Najdi forum

EMA

Lepa že, nadarjena pa povprečno.

A je tole postal moski cvek? Koliko moskih najprej slisi glas in nato vidi stas?

O Verbotenci in njenih pevskih sposobnostih nimam kaksnega posebnega mnenja. No, ni po mojem okusu, ampak vsakemu pac svoje.

Ampak zenskica ocitno ve, kaj dela. Hja, predvsem mocna aduta sta tisto, kar jo potiska naprej. Pa naj, ce ji rata, si mislim. Glasov kot je njen in boljsih je pac dovolj. Me pa zanima, koliko zensk bi se na taksen nacin “produciralo”, kot se producira ona.

Se mogoce kateri zdi, da po malem spominja Na Blagnetko ali pa mogoce Simono v mladih letih? Se malo, pa bomo poslusali srebrno reko…

Na Blagnetko že, Simona pa nikoli svojih jošk ni tako kazala kot tale.
Sicer pa kdor slabo poje, mora pač kaj pokazat. Se spomnim, ko je pela še narodno musko, je mela ene 15 kg več. Dokler je niso vzeli v roke razni stilisti, modni oblikovalci itd. je bila čist povprečna punca.

Natalija je enostavno povedano BEYBA po kateri se ti sline cedijo.Ženske ni treba,da udrihate po njej,ker tako seksipilnih žensk je malo na slovenski sceni,pa,če že ima tko dobre joškice,zakaj jih pa ne bi pokazala,škoda,da takšnih kot je ona ni malo več…….res ta pa ima kaj za pokazat,glas pa tako ni važen,glavno,da se zna dobro tržit……..

Če bi jaz mela take adute kot ona, bi jih vsekakor izkoristila. Katera jih pa nebi, kar priznajte. Koga pa ne moika, da bi prišel čez življenje na čim lažji način? Zakaj bi morala npr. delat nek, če pa lahko poje? Da je dala 15 kg dol pa sam čestitke. Je vsaj dokazala, da je lahko vsaka bejba lepa, če hoče. Za slavo je pač treba nekaj naredit, met veze, poskrbet zase, ona ma očeta glasbenika, itak je že od malega s tem živi in se je lahk marsičesa nučila. Eni pa pač tega ne zmorejo in pol take govorijo, mislim sej ma vsak svoje mnenje, sam to mi ej bedno, če kdo reče, kaka je bla prej. Sej ni važn, važn je kaka je sedaj. In je prava mačka, to lahk rečem, čeprav sem ženska, pa nimam kakih nagnjenj 🙂

Sej smo vse ženske iste, katera pa nebi pokazala svojih jošk, sam da bi lahk dobila tistega ko hoče. Vse hočemo bit lepe pa urejene. Al pa pamet, če pač tist moški to išče, pač nekaj kar pritegne.

Nadja,

a Simona se ti pa zdi fejst? Pa dobro oblečena? Joj. bože moj…Sej ne morem verjet…

Brina

Hja, mene Natalija ne moti. Zdi se mi tako, kot nekaterim moskim, cedna punca. Se mi pa zdi, da je vcasih pri svojih nastopih ze pretirava. Npr., ko prijavlja, da po Sloveniji isce ustreznega moskega zase. A ni to zgolj reklamna poteza in kurjenje moske publike? Pa saj ni cudno, da moski slino spustijo. Enkrat sem imela priliko, da sem bila na poslovni festi, ki je bila orgarnizirana za nase kooperante, ki so vecinoma moski. Brez pozornega ocesa zakonske druzice so imelo celjusti do popkov. Torej, lepo, da se zna pokazati, ampak javno vzpodbujanje moske pohote? Malo huda je bila, pa nisem puritanka. Njen vzpon pa samo dokazuje, da je vsaka povprecna punca lahko lepotica.

Punce, če bi vse me, ki tukaj pri tej debati sodelujemo (pasivno ali aktivno)
imele svoje stiliste pa maskerje …. bi tudi me udarile iz povprečja in če bi
se še učile petja tako kot ona in pele vsaj približno tako kot ona –
takrat bi se tudi za nami moški slinili in me ne bi imele časa razpravljat
o eni sami Nataliji. Požvižgale bi se na debate in bile ponosne na svojo
postavo in z nasmehom in dobro voljo prenašale poglede na svoje skakajoče j… saj to pomeni reklamo in več obiska na koncertih, boljšo
poslušanost po radiju, večjo gledanost po TV, boljšo prodajo CD-jev…
konec koncev tudi več debat na forumih ….:))

Zdaj pa vzganjamo foušijo!

lep dan!

O.K., sam če je Natalija “povprečna” po izgledu…ne vem no, sicer je stvar okusa, ampak roko na srce, če bi bila ona po izgledu v Slo. v povpreču, si predstavljate, kake bi me vse po ulici hodile…sprehod po Slo. bi bil ena sama paša za oči. Se meni zdi, da smo ostale (večina) malo bolj povprečne, kar se lepote tiče. Jaz Nataliji ne bi kakega povprečja prisojala. Že večkrat sem jo videla na ulici in ima res zelo lep obraz, veliko lepša je natur kot na TV. To je moje mnenje. Mi je pa ona daleč od povprečne lepote in daleč lepša kot katerakoli miss, ki smo jo kdaj imeli.

Aja, pa še to, tudi to ni res, da je vsaka povprečna punca lahko lepotica. Nekaj pa ima narava tudi vmes. če ne drugega, se to recimo vidi na porokah, takrat si Slovenke privoščimo kak profi tretman, manikure… ličenje… in potem zgledamo vse kot Natalija?! -Aha, bi bilo fajn, samo vemo, da pa ni tako.

Katja, že v zgornjih postih je bilo pisanja o tem kakšna je bila pred
nekaj leti – povprečna. Pa so jo zrihtal. Če bi mene pa tebe ene par
let obdelovali – ulalala bi ušle iz poveprečja!

lep dan!

Natalijo sem videla tudi v zivo, pa nisem imela kompleksa, da zgleda toliko bolje, kot zgleda povprecna punca. in bistvo povprecne punce je, da je simpaticna.

Ne recem da vse ampak vecina tistih, ki bi v svoj izgled vlozile toliko casa in denarja, kot ga vlozi ona, bi zgledala dobro.

Bi pa rela, da se kvaliteta njenega glasu definitivno skriva za njenim videzom. In tome moti… Ce je res tako dobra, potem res ni treba, da ji skoraj j… ven pade. Ane? Ce ne pa…

No ja, punce rada bi videla torej kako zgledate, če je Natalija povprečna? Res pa je, da vem kako je izgledala npr. pred cca 8 leti in nikoli ni imela niti pod razno 15 kg več . Kvečjemu 3,4. Res je , ne morem sodit, ker nikoli ne vemo kaka lepotica se skriva za kakim nickom tule, ampak dejstvo je, da ko hodim po ulicah, ne vem kakih lepotic ravno ni in ko gledam razne poročne fotografije…no, ja po mesecih, urah mazanja in priprav večinoma srednja žalost. Sicer pa na enem forumu obstajajo neke fotogalerije z nekega druženja udeleženk. In daleč od 1% kake Natalije V. Toliko o povprečju.

Čveka ne morem se strinjat s teboj, ker verjemi, Natalija sama “rihta” sebe in nima ne vem kakega teama za seboj kot je to v tujini-kvečjemu stilista., In tudi sama vem, kako lahko izgledam, dam kar nekaj nase, ker mi zanmerjene ženske niso všeč. In nisem debela in sem visoka, vidka imam dolge noge če že hočeš,… s seboj se ukvarjam toliko kolikor menim, da je potrebno, a da bi se primerjala z Natalijo… ne vem no, verjemi čveka, kar tako tudi , če te bodo rihtali profesionalci ne boš zgledala kot Natalija. če bi bilo tako preprosto, bi bilo več lepotic na ulicah. lahko pa se seveda motim in si dopisujem z lepotico.

Samo pripomba….Sestre so imele najboljšo skladbo, kar smo jih kdaj poslali na Evrosong.

Ne, Katja, tako kot Natalija sploh zdaj ne morem več zgledat – imam namreč 15 let več, kar nekaj kg več, tri porode za sabo…..
Sploh pa nisem vedela da se pogovarjamo o “kalupu Natalija Verboten”.
Si pa precej brezveze zakompleksana, če zgledaš tako kot si napisala pa
še kar Natalijo v nebo kuješ.
In čisto sigurno je pred cca 8 leti imela NV vsaj 10 kg več – je sama povedala.
In nikar ne dajaj za primerjavo poročnih slik kogarkoli! Govorila sem
o nekaj letih dela na sebi NV , ne pa o nekaj urah živčne neveste pred poroko.
Ko sem gledala prvi videospot NV sploh nisem vedela,da je ona.
Bila je ČISTO povprečna – celo pocukrana.
Sprememba je zdaj očitna!
Ne bi zgledale “tako kot NV”, ker ima vsak človek svoje posebnosti,
ampak bi zgledale super vsaka na svoj način.
Ti očitno tako že zgledaš, zato bodi malo bolj samozavestna!

lep dan!

Se 100% strinjam s cveko.

Draga Katja !

Me zanima, če boš po eventuelnem porodu ali dveh še imela tako superlativno mnenje sama o sebi. Kar si do sedaj tukaj izjavila o sebi, meji že na narcisoidnost in bolnost. Mislim, da potrebuješ strokovno pomoč..
Če boš s takim mišljenjem in posvečanjem večino časa samo sebi in svojemu izgledu sposobna furat tudi družinsko življenje – svaka čast!!

No, ne vem, punce – lahko se pa pod tem nick-om spet skriva kak “Genij” ali “ena iz LJ”……

Lila

Sploh me ne razumeš ali nočeš razumeti. Sem daleč od zakompleksane, ker pač nimam zakaj biti zakompleksana. A pozabljate, da je bilo pred 10 leti tudi moderno drugo kot je danes, poglejte svoje slike izpred 10 let, druga moda, drug stil… Kot sem že dejala, nisem zakompleksana, niti obremenjena, zelo samozavestna … ni pa mi težko priznati in pokomentirati, če menim, da je katera ženska lepa in iznad povprečja. Morda se motim, a po raznih odzivih sodeč bo že lepa, vsaj za večinski okus. Moram pa povedati, da je tudi zelo prijazna in simpatična. Sem tudi daleč od tega, da bi bila na vsako lepo in povrhu tega še uspešno na nek način jezna. jaz jim privoščim. Seveda tistim, ki so lepe meni. Pri Nataliji sem pač dobila občutek, da je zadaj tudi vsebina, je sposoban in podjetna. Sem se pa samo enkrat z njo pogovarjala (poslovno) in name je naredila zelo pozitiven vtis. kar se tiče glasbe, glas ima, njen stil mi ni všeč in ne mislite , da je njej, a zaenkrat je to v Slo. edini stil s katerim lahko napolniš Tivoli. Če od tega živiš, se moraš pač odločit. Se pa stilno že pomika k popu. No tam pa kakega velikega zaslužka ni… No se že oddaljujem od teme. Še vedno trdim , da je Natalija, kot bi rekli moški “zelo dobra baba”.

P.S. Pri 35-40 letih se da dobro zgledat. To so taka leta, ko ženska lepota najbolj privre na plano.

Lila, mislim kaj naj ti odgovorim na tvoj agresiven post? Res ne vem, mi je prav žal, ker si jezna na vsako, ki ni zanemarjena in debela. Žalostno, res. Tako si posplošila, da se mi ne splača odgovarjat, če pa me obsojaš le zato, ker med drugim, polega vsega kar počnem v življenju skrbim tudi za svoj izgled, kondicijo in počutje, pa me še ni potrebno ozmerjat. Pač se dobro počutim v svoji koži. Tudi daleč od resnice je tvoje sklepanje o mojem stanu. Družina ne sme biti izgovor za zanemarjen videz… Sicer pa, ne vem, od kod izhaja tvoja jeza?

Katja,

mi je zelo žal, če ti je slučajno moj post izzvenel agresivno – si ga popolnoma narobe interpretiraš. Mislim, da ti malo nagaja tvoj ego. Grdo se mi zdi, da podcenjuješ sodelujoče v tej debati s takimi izjavami:
.
…..Res je , ne morem sodit, ker nikoli ne vemo kaka lepotica se skriva za kakim nickom tule, ampak dejstvo je, da ko hodim po ulicah, ne vem kakih lepotic ravno ni in ko gledam razne poročne fotografije…no, ja po mesecih, urah mazanja in priprav večinoma srednja žalost. Sicer pa na enem forumu obstajajo neke fotogalerije z nekega druženja udeleženk. In daleč od 1% kake Natalije V. Toliko o povprečju.
IN PA:
…In tudi sama vem, kako lahko izgledam, dam kar nekaj nase, ker mi zanmerjene ženske niso všeč. In nisem debela in sem visoka, vidka imam dolge noge če že hočeš,…

Draga moja, tudi sama sem nadpovprečno viskoka, dolgih, necelulitičnih nog, (in to že po dveh porodih!!), stara 35. let, zadovoljna sama s seboj, z možem in družino, zelo dobro ohranjena, saj jih kažem bistveno manj in ko bi me srečala na ulici, bi se tudi ti poleg ostalih zagotovo ozrla za menoj….. In nimam tako nizkotnega procentualnega mišljenja na podlagi fotografij druženja udeleženk na tem forumu…….

No, ko boš pa stara med 35-40, po možnosti še dobro ohranjena, ko bo tvoja lepota privrela na plano, in bo tvoje “podstrešje” malo bolj urejeno, se pa spet kaj oglasi, prav??

Lila

No men se sploh ni dal vsega prebrat kar ste pisale.Bi pa samo dodala da ma pač vsak svoje mnejne in moje je,da Verbotnova definitivno ne zna pet,komade ma kot bi jih en 15 letnik pisal,in tud za svojih kao 25 al kok jih sploh ma,men zgleda 10 let starejša.Je pač tko da so nekateri res zadovoljni če nekdo dobr zgleda pa mal skače okol in pol so kar naenkrat dobro pevci.V Sloveniji je itak kr vsak ta drug dober pevec.Lepo vas prosm poslušite mal Stavčevo al pa Plestenjaka.Halo…kje je kakšn dober glas?To zame niso dobri pevci.Pa jebiga,če jim laufa naj jim.Men nikol ne bodo všeč.Vsak ma svoje.

Men je pa Verbotnova carica. Privoscim ji zmago na Emi, pa potlej se na Euroviziji. Ma vse naj naj ji privoscim.

Se vdam in dokončno poslavljam. Mi je prav žal, a na nivoju žalitev in po principu”jaz lahko napišem vse, drugi nič” nisem pripravljena razpravljati. Žalostno je tole tukaj, takšna prepirljivost samo zato, ker menim(še vedno stojim za tem), da Natalija zelo dobro izgleda. Z nikomer (100% nikomer) nisem bila skregana že od O.Š.-to ni moj življensk stil. Debate tukaj pa se razvijejo zadnje čase , če ne delimo enakega mnenja vedno v to smer. Zakaj je ob različnem mnenju in sploh ob banalnostih , ko razpravljamo, kdo izgleda dobro in kdo ne, treba graditi na bazi konflikta, tega ne vem? Ker pa sem povedala, da prepirljivost ni način, v katerem bi jaz uživala ali ga sploh prakticirala(ker sem sposobna menjave različnih stališč tudi na kultiviran način, pa čeprav gre za popolnoma deljena mnenja) se , kot že rečeno od vas poslavljam in vam želim še obilo izživetih strasti v prepirljivosti, v katero se sama ne mislim spuščati, ker to ženski mojih let nekako ne pristaja, pa tudi moji “duši” to dobro ne dene-taka pač sem. Že ob branju prepirov se ne počutim dobro, ne da bi v njih sodelovala. Torej, vsem lep pozdrav(iskreno), v upanju, da bo na virtualnih debatah čim več zelo različnih mnenj in čim manj prepirov. Katja

Draga Katja,

samo ena beseda: BRAVO!!!!!!!!
Brina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close