Email.si!
Hotela sem si ustvariti en spodoben slovenski e-naslov in sem si ga ustvarila pri email.si. Poslala sem par mailov na yahoo in to je še delovalo, ko pa sem hotela poslati na neko evropsko organizacijo, pa mi nikoli ne javi, da je bilo sporočilo uspešno poslano in tudi v sent folderju se sporočilo ne pojavi, kar pomeni, da sploh ne pošilja!!! Tudi o kakšni napaki nič ne javi, pošte ne verne, preprosto se potem, ko kliknem pošlji samo obnovi stran, pri kateri se tekst sporočila zbriše, naslov prejemnika in zadeva pa ostaneta. Mislim, kakšen email naslov pa je to?! Kolikor vidim tudi ni možnosti poudarjenega oz. urejenega pisanja, ali pa te opcije samo še nisem našla?? A je to vse skupaj res tako primitivno? Naredila sem si tudi naslov na slo.net, vendar tam pa izgleda da imajo tudi neke svoje probleme. Tako da ne vem več kaj naj… Saj imam še druge maile pri yahooju itd., samo tisti zgledajo nekako neresni in otročji, jaz pa sem si hotela narediti kakšnega za uradno rabo.
Živjo.
Hmmm kot bi dejal hmmm včasih ima email.si malce težav sam s sabo.
Zadnje čase sicer dela lepo in zanesljivo brez problmema, pa vendar
se občasno pojavi kakšen problemček, predvsem ko se
prijavljaš preko Internet raziskovalcev (MSIE, netscape, Opera, Konqueror) itd..
Jaz poiskusim malce kasneje pa je običajno dela.
lp
velikokrat pa se pojavi problem, ko poste na email.si sploh ne mores dobiti. jaz sem ha ze zamenjal z drugim, potem, ko sem preko ustnih kontaktov in prob ugotovil, da kar nekaj poste res ne pride.
Marjan
In katerega predlagaš?
Forum je zaprt za komentiranje.