Imam arnesov email in včasih mi je delal brezhibno. Potem sem formatiral in na novo naložil pa nekaj programsko nisem nastavil dobro in mi ni tekoče delalo. Potem sem čez nekaj mesecev spet formatiral disk in naložil vse na novo brez komplikacij pa mi prispejo emaili od vseh razen od ene osebe.
Zdaj me pa zanima če je možno da od nekaterih pride email, od nekaterih pa spet ne oz. ali lahko verjamem tisti osebi da mi je res poslala.
Hvala
če bi ti ta dotična oseba mail poslala, se ta shrani na en poštni predal na serverju daleč od tvojega compa … tvoj comp ne vpliva na to katero pošto boš prijel …
Pravi da tisto ko mi pošlje, pošlje njemu nazaj in da mu nekaj napiše v angleščini ki pa je ne obvlada in ne ve kaj piše…
Poznam primer ko samo nekaj v mailu niso prav napisali, potem so se pa jezili češ ne dela.Torej preveri vse pike……potem pa boš videl v čem je štos
LP
pol pa prever, kaj ma on za en e-mail naslov od tebe, ker očitno server iz katerega pošilje ne najde prejemnika in pošlje nazaj …
Katere pike?
Da nisem kaj pravilno nastavil? –> Zakaj mi pa potem od drugih prispe email!!???!
Pošilja iz emaila od firme. In večkrat ga je probal poslat pa ni šlo
Meni ena prijateljica, ne more poslati maila iz službe, ker ima njena firma blokado za email.si.
Lp, Jana
Možnosti je ogromno, zakaj nisi dobil oziroma zakaj ti ni bil poslan tisti email. Ampak se mi zdi, da si preveč neumen, da bi se ti jih dalo razložiti preko foruma. 🙂
Včasih mi je lahko poslal, nazadnje pred 3 tedni
nej prova poslat še z npr. http://www.email.si, tako da si odpre nov račun in iz njega pošlje mail …
če ma tipo taprav mail, pol majo pa njihov server sfukan …
1. lahko je presegel svoj account na predalu, pa ima zablokiranega (če ne more poslat nobenemu recimo)
2. lahko je sporočilo preveliko, pa pade čez limito – pa spet ne gre
3. če je kak strežnik na črni listi zaradi spama – jojme
……
lahko pa je tvoj naslov napačno vpisal, pa mu zavrača z informacijo o nedostavljivosti /neobstoju tvojega predala…
Danes mi je poslal en fajl dolg 1 Mb, jaz pa njemu še vedno ne morem poslat, ampak javi mi pa računalnik tudi ne da ne bi bilo poslano.
kdo zdej ne more pošiljat – zmenta se.
Če hočeš pomoč, moraš sporočiti čim več čimbolj uporabnih informacij, ne pa tko drobtina, pa drobtina – a računalnik ima power, te bodo na koncu zezali.
SISTEMATIČNO:
os, orodje, ki ga uporabljaš, za pošto…, a je kaj problemov tudi z ostalimi stvarmi, ki potrebujejo, da je link gor (ie), a dobivaš in prejemaš od ostalih ok, kaj pa kolega, a dobivaš pošto ves čas ok, pa samo od njega ne….
Kaj ti javi (error ali karkoli), NATANČNO!!!
Sicer se s tabo ne bo noben ukvarjal.
To je tko kot pri zdravniku,; če ne veš a te boli glava ali noga, noben ne ve kaj gledat!!!
probej na telnetu prebrat emaile. host je razor.arnes.si, pa bos vidu kdo ti posilja mail in kdo ne. Jst sploh ne uporabljam takih stvari kot so Outlook express, vse delam prek telneta 😉
LP Darko
Forum je zaprt za komentiranje.