Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek emka.si vs. kopija-nova.si

emka.si vs. kopija-nova.si

Letos sem za prvošolko naročala knjige in šolske potrebščine. Ker so pri Mladinski knjigi imeli takšno šolsko torbo, kot si jo je želela sem se odločila, da vse stvari nabavm pri njih. Se ful promovirajo kot ugodni, npr. prednaročniška cena za trobo je bila takšna kot sem jo potem videla v eni drugi trgovini kot redna cena, promovirajo tudi bon za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust, ki ga lahko koristiš samo za določene izdelke in ga v bistvu dobiš šele po nakupu nad 80 € in lahko izkoristiš šele za naslednji nakup. Poštnino plača (3.5€) v celoti naročnik.

Kolikor sem gledala je Kopija nova “prijaznejša” kupcu. Ima tudi nekaj realnih ugodnost ne samo prikazanih oz. drugače prikazanih kot dejansko so. Poštnino krije pošiljatelj,…

Še bolj ugodna je DZS, če imaš Merkator pika kartico. Z njo celo popust na učbenike in deloven zvezke, na vse ostalo pa 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Sicer verjetno kot bon, ki ga lahko potem vnovčiš v katerikoli njihovi trgovini. Najbrž tudi za kruh.

No, samo malo takole za primerjavo. Jaz sem se očitno malo prenaglila. Mogoče pa bo kateri v pomoč kje in kako nabavljati šolske potrebščine 🙂

Že devetič smo vse naročili pri Kopiji. Izjema so torbe, ki jih raje vidim v živo.

Ne, pri DZS ti odbijejo takoj. Jaz kupujem pri različnih ponudnikih, kjer nam je pač kaj všeč. Tudi DZ ne kupim v kosu, ampak si porazdelim strošek čez poletje. Mi je tako lažje.

Sem preverila in je najugodnejša DZS. Popust odbijejo takoj in še na več obrokov lahko plačaš.

sem že zadnjič pisala da je DZS nateg, tisti njihov -20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je še vedno dražje kot v Leonardu brez popusta. mi mamo prvošolčka in smo seveda letos nasedli, potem sem manjkajoče stvari iskala še drugje in ugotovila nateg.ne vem sicer kaj ste v DZS preverjale, ampak že pri enih barvicah je 1€ razlike, pa leonardo nima popusta

Pri DZS se splača kupit učbenike in delovne zvezke, drugega pa ne.

Jaz sem za vse tri otoke vedno naročala pri Kopiji Novi. Vedno je bilo vse BP, na tri obroke, naročili tudi torbo za prvošolko, nosila jo je 4 leta. Pa še danes je povsem OK, samo ni več in, pa iamo sedaj drugo.

Tudi, če nam je zmanjkalo zvezkov tokom leta se jih poklicala, povedala kaj želim in poslali so mi na dom.

Se pa smomnim časov, ko se v začetku septembra, za starejši ( stari 20 in 21 let ) iskala kot nora vse knjigarnah.

Marjana

New Report

Close