eMule! Kako?
Nina,
ko klikneš na link, ki ga je napisala taja*, na levi strani poišči besedo download, klikni na njo, odpre se ti novo okno in tam izberi eno od možnosti. In spet klikni. Saj gre kar samo:))
Pa še na računalniški forum pojdi:
in tam v iskalnik vtipkaj emule in je tam še veliko nasvetov od takih, ki se na to spoznajo:))
Najprej se povežeš – “gumb” čisto zgoraj levo.
Potem izbereš ISKANJE, tam vtipkaš kar iščeš, npr. derenda, izbereš tip Avdio, ko ti najde je nabolje poklikati tistega, ki piše da ga ima največ uporabnikov (tako je verjetno največja možnost, da boš čimprej skompletala).
File, ki si ga poklikala ti “vrže” v okno PRENOS. Tam potem lahko spremljaš pri kolikoh uporabnikih si v vrsti … kako poteka download …
to je v grobem vse
Ojej, jaz mislim gumb v programu eMule.
Ti pa, če prav razumem, sploh še nisi snela programa.
Na linku, ki sem ga prilepila zgoraj oz, ga bom tule še 1krat:
klikni in boš videla tole:
Po skoraj treh mesecih smo dočakali novo verzijo priljubljenega programa za izmenjavo (legalnih) datotek preko omrežja eDonkey, eMule 0.45a. Novosti in odpravljenih hroščev je kar nekaj, če vas zanimajo se odpravite sem.
Prenos
Installer (4.07MB): HTTP | ED2K
Zip (2.17MB): HTTP | ED2K
izberi Installer, ki ti namesti program eMule in potem slediš navodilom, ki sem jih 1 post višje napisala.
Zaženi program, zgoraj vidiš velike gumbe, prvi na levi je Poveži in strela je narisana …
in potem slediš tem navodilom:
Najprej se povežeš – “gumb” čisto zgoraj levo.
Potem izbereš ISKANJE, tam vtipkaš kar iščeš, npr. derenda, izbereš tip Avdio, ko ti najde je nabolje poklikati tistega, ki piše da ga ima največ uporabnikov (tako je verjetno največja možnost, da boš čimprej skompletala).
File, ki si ga poklikala ti “vrže” v okno PRENOS. Tam potem lahko spremljaš pri kolikoh uporabnikih si v vrsti … kako poteka download …
to je v grobem vse