Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eMule! Kako?

eMule! Kako?

Ali mi lahko katera pomaga, kako oz. kaj moram dalje stisnit, ko prisem na spletno stran eMule, saj bi si tudi sama rada dol potegnila kako dodro pesem!

Prosim za podrobne informacije, ker se res ne znajdem!

Hvala!

eMule je program katerim si lahko snameš druge programe, filme, glasbo ….

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

pa še slovenska verzija …

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

taja!

Ja, to stran imam, samo dalje ne vem, kaj moram stisniti, da si downlowdat?

Nina,

ko klikneš na link, ki ga je napisala taja*, na levi strani poišči besedo download, klikni na njo, odpre se ti novo okno in tam izberi eno od možnosti. In spet klikni. Saj gre kar samo:))

Pa še na računalniški forum pojdi:

in tam v iskalnik vtipkaj emule in je tam še veliko nasvetov od takih, ki se na to spoznajo:))

Bodi pozorna, tam mrgoli pasje hudih virusov.Imeti moraš zelo dobro protivirusno zaščito. Eva

no jaz sem si to naložila. KAKO pa potem dalje – kam greš, da si z e-mule snameš karkoli? help! se čist nič ne znajdem.

Najprej se povežeš – “gumb” čisto zgoraj levo.
Potem izbereš ISKANJE, tam vtipkaš kar iščeš, npr. derenda, izbereš tip Avdio, ko ti najde je nabolje poklikati tistega, ki piše da ga ima največ uporabnikov (tako je verjetno največja možnost, da boš čimprej skompletala).
File, ki si ga poklikala ti “vrže” v okno PRENOS. Tam potem lahko spremljaš pri kolikoh uporabnikih si v vrsti … kako poteka download …
to je v grobem vse

Prosim, kateri je gumb čisto levo, niti na slovenski, na angleški strani me pridem do iskanja, sem že čisto obupana.

Piše connect, pa ena taka rumena strela je narisana, klikni na to. Čist zgoraj levo.

Potem pa pojdi na search in vtipkaj kar bi rada tam ko piše “name”.
Search je pa desno od connect.

connect-kad-servers-transfers-search
To ti piše zgoraj. Taki zavihki so s slikcami.

Ojej, jaz mislim gumb v programu eMule.
Ti pa, če prav razumem, sploh še nisi snela programa.

Na linku, ki sem ga prilepila zgoraj oz, ga bom tule še 1krat:

klikni in boš videla tole:
Po skoraj treh mesecih smo dočakali novo verzijo priljubljenega programa za izmenjavo (legalnih) datotek preko omrežja eDonkey, eMule 0.45a. Novosti in odpravljenih hroščev je kar nekaj, če vas zanimajo se odpravite sem.

Prenos
Installer (4.07MB): HTTP | ED2K
Zip (2.17MB): HTTP | ED2K

izberi Installer, ki ti namesti program eMule in potem slediš navodilom, ki sem jih 1 post višje napisala.

Ja jaz tut za emule (v0.44d) pišem:))

Vira – napiši kje si…a si že dol snela emule?

Grem sledit navodilom, lepo po vrsti, kot sta mi napisali, hvala!

Program sem downloadala, kam pa grem zdaj iskat Iskanje, please?

Zaženi program, zgoraj vidiš velike gumbe, prvi na levi je Poveži in strela je narisana …

in potem slediš tem navodilom:

Najprej se povežeš – “gumb” čisto zgoraj levo.
Potem izbereš ISKANJE, tam vtipkaš kar iščeš, npr. derenda, izbereš tip Avdio, ko ti najde je nabolje poklikati tistega, ki piše da ga ima največ uporabnikov (tako je verjetno največja možnost, da boš čimprej skompletala).
File, ki si ga poklikala ti “vrže” v okno PRENOS. Tam potem lahko spremljaš pri kolikoh uporabnikih si v vrsti … kako poteka download …
to je v grobem vse

Uspelo mi je najti strelo, pri iskanju sem izbrala Tanjo Ribič, kliknila download, v vrsti sem 6. od 7., status čakanje, upam, da bo, stokrat hvala.

Še kar naprej čakam, bojim se, da ne bo nič. Na računalniškem forumu sem prebrala o možnih napakah, za mene, ki nimam časa tega študirat, je vse skupaj znanstvena fantastika.

New Report

Close