Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek emule kako

emule kako

Lepo vas prosim, da se smejat, ampak jaz res nič ne vem o tej emule, kjer naj bi našli vse živo in potegnili dol.
Jaz nimam pojma, kako naj se stvari sploh lotim. Kaj vpišem v orodno vrstico, a moram prvo dol potegnit kakšen program, kje najdem filme, nadaljevanke, igrice …
Prosim, če mi lahko kdo to pove, ampak čisto od začetka, ne pojdi na emule in si potegni dol.

Hvala

Ja, mene tudi to zanima.
Lp.

Pojdi na forum računalništvo, če ti ne bo kaj jasno, vsaka dvanajsta tema je emule.

Za začetek pa lahko poskusiš z brskljalnikom poiskat osnovno stran emule. Tam ti potem piše, katere tri stvari si lahko downloadaš, jaz sem si vse tri, za vsak slučaj, ker se mi tudi sanja ne, kaj tisto sploh je.:-(((( Zdaj si vlečem dol nekaj in mi piše, da imam odprt emule v0,46c, morda bi si morala le to dol potegnit, ne vem.

Naredi najprej to! Ne spomnim se, kje je in kaj narediš, da prideš do tja, saj boš znala, pač malo odpiraj, če se ti bo zdelo kaj smiselno, poiskati moraš stran z mulo, na vrhu imaš napisano:

Connect, search, transfers, statistika,…….., greš na search, seveda se prej povežeš, če še nisi. V search vpišeš željen naslov, avtorja, potrdiš in ti vrže ven, vse kar najde. Označiš željeno in spodaj stisneš download. Na transfers ti potem pokaže, ko ti začne delat, koliko ti je že dol potegnil,…….

Mene pa zanima, ko si menite o serverjih, da greste na različne serverje za različne potrebe, v čem je štos, prosim?

Limam debato o downloadih z računalniškega foruma.

Ja, sam tle nič ne piše kako se to naredi.
Še enkrat, kaj konkretno je potrebno narediti, da si lahko z emule kaj potegneš dol.

Si našla stran emule, si si kaj downloadala, kaj imaš na ekranu,….?

Skopiraj link, kje si, poskusila ti bom pomagati, pa konkretno želiš, zgoraj sem ti konkretno napisala, kje se je zataknilo?

Točno tako, tečejo pa pogovori o uporabi datotek za druge namene.
Se pravi za nezakonite namene.

Ja, itak, da je nezakonito. Kaj ste mislile, da je OK?

A program že imaš? Poiščeš server. Jaz hodim na razorback 2. Klikneš na search, vtipkaš ime filma, nadaljevanke, pesmi, ven ti vrže cel kup enih zadev, izbereš file in klikneš nanj. To je to.

Pri tem ne se smejat sem se spomnila jankota.:(((( Nekaj vprašaš, želiš pomagati, ni odgovora, reče nekaj čisto tretjega, eh ne da se mi več.

Iskala sem pancarje in smuči na podarim, kupim, prodam, janko in maja sta tudi tam prosila za oblačila, potem pa so po večkrat spraševali za podatke, ponujali, ništa.

Ma, sori, ampak, res ne vem kaj se dogaja. Tale emule in vlečenje dol z neta mi je čista neznanke.
Na srečo je zadevol vzel v roke mož, baje, da neki že dela.
Javim, če je uspelo.

New Report

Close