Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek En hud link

En hud link

Brina, raje ne! Jaz sem se tako prestrašila, da ga tebi sploh ne priporočam!
Naj zvečer mož pogleda, pa naj bo vztrajen in naj dobro gleda sliko.
Lepo se imejte vsi!
Mateja T., si pa porednica!

Če te je strah, raje ne vklopi! Ko buljiš v tisto lepo sliko, naenkrat skoči vate ena grozna slika, pa še tak grozen krik zraven.

hehe, meni se navodila z zvočniki do fula in iskanjem razlik nekako niso čist poklapala… pa sem jakost zvočnikov pustila kar na tistem komaj slišnem (še sreča:)), vseeno pa sem vneto iskala razlike :)))))

in telefon je zazvonil očitno ravno v pravem času.. par sekundic pred AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)) Nekdo me špara, hehe… hvala, drugače bi me kap, že tako me je tako presenetilo, da sem kar poskočila 🙂

Ej punce sory ,če se je katera res hudo prestrašila!!!

Ej Mateja!!!!!!!! S stola me je vrglo! Prov mi je, kva sem pa tak firbec. Pa že tko sovražim grozljivke, k pol ne spim. Sploh! Mater, dobr da nisem tole včeri zvečer pogledala, sama tule v drugem štuku, ostali so itak dol v pritličju. Zvečer (ponoč) bi me pobral, priznam.

Andreja

**** !!!!!!!!!!!!!!

Obozujem grozljivke. Me je sicer vrglo iz stola, ampak… njami:))))

Srce je pa tud se dobr…

T

Ooooooooooooooooooo skoraj me je kap,kar poletela sem in moje srce. nemore se umirit in jaz zvočnike do fuuuullllaaaa.L.P

Heeej!

Ja, otroke stran, pa zvočnike na glas, pa se nič ne sliši, pa še nafulam… do konca… pa saj ni nič muzike ali kaj?!?! Naslednjoi ternutek pa trgam slušalke iz uh in se vsa tresem, od sile pa še mimo kliknem, da niti nisem videla, kdo tak hrup zganja. Za nameček sem to noč brez dragega, ko takrat nikoli ne morem zaspati, zdaj pa sploh ne pomislim na posteljo, bom kar do jutra tu visela in se še dolgo tresla.

HVALA! 😉

:))))))))

Dobro jutro, M.

Sonce je v srcu!

Povejte no, kaj je, jaz ne upam odpret!!! :))

O, jebela cest.
Poglej koliko je ura, jaz pa že v zraku skoraj do stropa… joj ni prijetno.

m.

Uaaaa kriza…. dobro da sedim na stolu…. Sheet….

Nagravžen je!
Edino očija ni kap, mene pa ta velikega “junaka” je pa čist odneslo! Fej in fuj!
Pa tako sem včasih oboževala grozljivke….
Lp, Mateja

se pobiram s stal :-))))))))))))))))))

kruta

lp, rebeka

New Report

Close