Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek en lep sončni dan :)

en lep sončni dan :)

Ne vem, je za probat hahahahahahaha

:-))
ko bi ti vedel , kaj vse sem že probala .-)))))
ampak kolesa pr avtu mi pa še ni ratal sami do konca zamenjat :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Res, pa da slišim

bom raje tisto, česar še nisem :-))
recimo levov še nisem krotila.
pa s padalom tudi (še) nisem skočila, čeprav me zlo mika :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Uh madona, s tabo pa ni dobr češenj zobat hahahaha

:-(((((((((((((((((((((((((((((
hehehe, si pa eden redkih, če ne edini, ki je to takoj ugotovil in ne šele tedaj, ko je bilo zanj prepozno

:-))))))))

Lep kompliment. Hvala ;o))))))))))))))))

A znaš košarko tut igrat

:-((
že sto let nisem igrala….
od tistih dobrih starih gimnazijskih časov….:-(((

Ahaaaaaaaaaaaa hehehehehehehehehehehehe tukaj te pa lahko malo v “rit vgriznem” hehehehehehehehe. Tukaj sem pa jaz doma

hehehe, torej si našel mojo šibko točko :-))
toda………
ne vržem jaz kar takoj puške v koruzo, ne
hm..
torej, košarka je že ena taka stvar…
zanima me, kaj bi še lahko bilo….?

Bomo za začetek kar tuikaj ostal Prvo bomo to poštimal, pol pa naprej

AHA.
A MORAM BITI “POZOR ZDAJ”, A SEM LAHKO ŠE “VOLJNO”?

torej….?

Bodi kar na Standby. Košarka je zelo nepredvidljiva. Je pa zato zelo všečna igra

na gimnaziji so mi rekli Bassin, ker sem bila majhna kot on..

pa ne vem, če si že slišal zanj :-))))

A to misliš tmalga Bassina. Sem igral proti njemu

ja..ta
a veš, da sem vidla VSE tekme, kjer je on igral???
Punce so me zafrkavale, da sem nora nanj, ampak …………niti enkrat v življenju nisva govorila .-(( žal….
bil je pa res fenomenalen, kako se je izmuznil med ostlaimi, pa zabil koš
Uf !!!

No, sej ne da bi se hvalil, sem ga jaz videl v popolnoma drugi luči. Vsega nebogljenga na enem turnirju. In tudi jaz sem imel čast, da sem ga kril v obrambi. Tudi on mene pri sebi. Sicer mi je dal svojo porcijo, ampak sem jaz njegovo porcijo še mal začinil na njegovi strani. Rezultat: 3 pike smo dobili to tekmo. Na koncu mi je športno segel v roke in rekel: “tebe se bom pa še zapomnil” hahahahahahaha

:;-)))
no, a vidiš, če ne bi ti men verjel, da še nisem levov krotila, ne bi prišla do Basina :-)))))
se mi pa strašn fajn zdi, da je vsaj še eden, ki ve, kdo je bil on…..
me zanima…tzakrat je bil blond, pa na krtačko postrižen, hehe..dons je sigurn že čist siv, pa bogve, če ma še kešn las na glav :-))))

Parkrat sem ga še videl. Blond pa tko no na gobico nekak ustrižen. Pa res se mu redčijo lasje.

a je on Šentviško al Bežigrajsko vodil

eh, tega pa ne vem:-)
takrat je še igral pri Olimpiji, ko sem bla jest gimnazijka….

A pol si tak letnik ko jaz oz. tam nekje

ja Piki … točno ta 🙂 tuki sem doma 🙂

lepo te je videt tuki 🙂

a šola … ja škoda ker je jutri sobota ane … naš bi še v nedeljo šel … pa skos sprašuje … kdaj se bomo pa začeli učit :)) no … upam da ga ne mine še kmalu 🙂

lep pozdravček 🙂

B.

ja..se že cel čas sekiram…
Mislila sem, da si en mulc, pa sem se temu primerno tudi obnašala do tebe :-)))
a sem dobila cel kup črnih pik, ane?

velkam houm ;)))

:))) aha 🙂

New Report

Close