En mali slonček…
…se je pozibaval,
tam na drevesu,
na pajčevini,
ko je ugotovil,
da stvar je zanimiva,
je poklical še enga slončka.
Dva mala slončka…
No,naš forumski Slonček pa se pozibava na računalniku.Vedno,ko vidim tvoj nick,se spomnim na to pesmico.Ej,je pa res korenjakec tvoj sinek.Ti je postalo pri srčku toplo,ko se je na glas zasmejal?Mali vrageci,kako so zlati!!
Hojla!
Nisem nikoli pomislila na to pesmico, sem se je pa takoj spomnila… Smo jo peli, ko sem bila še v vrtcu…
Ja, res je fino, ko se pri majhnem dojenčku pokaže en tak napredek kot je glasen smeh…
Zadnje čase premišljujem kako me vidjo forumci glede na moj nick… Kot okroglega Sloncka z okroglo družino… Moram takoj povedati, da sicer nismo med suhimi ampak iz stanovanja pa še prilezemo… No, čeprav naš čopko je trenutno po teži res v vrhu (ampak ko bo pa začel migati – plaziti, hoditi – bo po moje izgubil na debelušnosti…) res nismo ne vem kako obilni… (imam pa še 3 kg viška od poroda – ampak pssst nobenmu povedat :)))) )
Hvala za spomin na pesmico, Sloncek
Ej mene pa tvoj n.n.t. na nekdanji NNNP (nič nas ne sme presenetiti – ali nekaj takega) za vaje Civilne zaščite oz. nekaj temu podobnega hehehe….
Sicer pa moje poporodno obdobje tudi po skoraj 8ih mesecih poteka v znamenju MILKE!!!! Pa včasih JAFFE, ali pa vsaj dvojnih poznih večerij. Še dobro, da me kile ne dajejo preveč, sekirala se pa tako nisem nikoli (pa tudi priznam, da niti nisem imela problemov z njimi).
raglja
n.n.t. te moram razočarat… Sem še rjavolaska z blond prameni srednje gostih las (bile so goste, zdaj pa mal odpadajo kot listje na drevesu)… Res pa razmišljam, da bi se na rdečo pobarvala (sem že enkrat bila rdečelaska, poživi).
Navihana sem pa vsak dan bolj (mi že škodi)… 😉