Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek en pozdrav, sej še veste čigav?!

en pozdrav, sej še veste čigav?!

Tale post je dragi moji namenjen prav vam, prav tistim, ki ste ga odprli, ker veste, čigav je. Moram priznati, da moje izginotje s foruma še ne pomeni izginotja s planeta in da še veselo tlačim tole zemljico in velikokrat tudi mislim na vas. Pred dnevi sem sedela ravno v tistile naši kitajski restavraciji in si veselo naročala hrano in se seveda nostalgično spomnila tistega našega prijetnega srečanja.

Dragi moji – Saško, Mariči, Zajček, Jani, in vsa ostala banda. Kako ste, ste tudi vi še živahni in veseli. Za Saškota vidim, da mu je pritisk narastel po temle EURU 2000 (kako mu bo šele, ko bo dokončno drugi EURO prišel k nam in se bodo temu primerno cene zvišale v štarcunah), Mariči – vedra kot vedno (tale vic o prijateljih policajih si pa moram zapomniti kljub vročini v moji pisarni, ki trenutno najeda možgane in je kriva za tole moje tipkanje)…

Oglasite se mi mal, da vas “slišim”

Lep dan

Š.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Pandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaa,
srceeeeeeeeeeeeeeee naše !!!! Ja, tudi mene daje nostalgija,
zdej pa še bolj, ko si še ti “od mrtvih vstala”, bela cesta.

Gremo še enkrat v kitajsko, a, gremo, gremo ,gremo ????

Pozdravljen, duhec!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči, če se zmente, jest sem zraven. Sam ne, k mam dopust. To bo pa prav kmalu. Drugač bi vas pa prav rada vidla, tebe, štumpa, saškota, nikitko, …. sej ste še vsi živi ane?

Eni bolj, drugi manj, eni so se mal preselil na kakšen drug forum, vendar verjamem, da bi jih zbezal tjale v tisto restavracijo, če bi se odločil. Jest imam še kar v mislih, da bi se enkrat tam pred koncem avgusta, ko bi bila glavnina dopustov iztečena, le dobili … saj sploh ni važno, kam bi šli, nekam tako, da bi bilo vsem dostopno, pa tako uro, da bi bila sprejemljiva, pa tako, da bi lahko bili mi resnično mi …. in vsi tisti naši ta novi, ki bi želeli biti z nami. Se bomo potrudili in zadevo izpeljali. O pandica, kako zelo sem te vesela.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hehe vidim da delujejo neke stvari “iznad nas”.
Sva te imela že večkrat z Gabrielom “po ustih”, trenutno pa ga pričakujem glih tle v poslovalnico na obisk.
Se pridružujem vsem lepim željam namenjenim tebi in želji, da se spet dobimo. Al v Lj al na Kalu, ni bitno.

Bitno je, da je sitno, smo rekli v JLA.

Dej…če se boš na morje zgubljala nekje čez Brkine, zvrcni…bova kak kofi udarla.

Čau mala, lepo se imej.
S.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Saško, lepa hvala za povabilo. Čez Brkine pa letos ne bom na morje hodila. 18. se namreč odpravljamo na potep po Grčiji :-)) (se gremo fuzbal učit igrat!)

Vsekakor pa sem za en miting na eni kavi al pa večerji, je čist vseeno, tamle v res zadnjem tednu avgusta kot pravi Mariči.

Lep dan

Š.

heeeeeeeej Pandica :)))))

veselje je po dolgem času prebrati kakšno… “izginulo” dušo tega foruma :)))

evo migamo 🙂 čeprav po menjavi delovnega mesta malo manj tukaj na forumu, pa vendarle še vedno.. brez nas ni n’č :)))

lep dan pa… še se kej oglasi :)))

Hejjjj Jani!

Tudi tebe je lepo slušati. Sem pa tudi jaz zamenjala delovno mesto in si nakopala nekaj novih obveznosti in časa je zato vedno manj. A kaj čmo jamrat. Gremo naprej!
Kako je šlo na izpitu? Kam pa to hodiš v Gorico? A hodiš Nikitko obiskovat
:-)) ?

hja izpitje bil ena.. žoltava čorba :))) Ne vem če bo kaj iz tega … bomo pa poiskusili ponovno a ne :)))

no Nikitke nisem n’č obiskoval ker se zadnje čase ne javlja.. sploh ne vem, ali je še živa ;))))

lep dan Pandica in .. oglasi se še kej :))

New Report

Close