En res dober recept za palačinke
Malo sojine moke. Mtka je veganka že več kot 30 let in namesto jajc uporablja sojino moko, če rabi rumeno barvo, podobno rumenjakom, pa še malo haldija nasuje…količinsko ne znam povedat koliko, a kar mam v spominu gre za malenkostne dozice. Peciva, torte, palačinke…ni da ni, vse naredi.
[/quote]Nisi ti zadnjič tukaj pisal, da pečeš na veliko?
Si je potrebno zapomniti, če si kaj izmisliš.
Ni za kaj. Jabolčni čežani dodam malo cimeta in naribane limonine lupinice in še malo sladkorja (po želji). Ti povem, res dobro!
[/quote]
Dobr, da sem se ravno najedel, ker drugač bi mi zdajle krulilo. Naslednjo rundo bodo nekaj takega, s čežano obvezno! Mogoče se bom še malo pozabaval z ekspirimentiranjem začimb, z jabolki gre marsikaj😊 Super ideja res.
Moka, voda, sol, za barvo kurkuma, pečeš na kokos masti – tako jih dela moja najboljša prijateljica in so kar užitne.
Suši, a haldi je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kurkuma, ali je še kaj zraven?
[/quote]
Pojma nimam, kaj je haldi. Luštne živo rumene barve je, bolj intenziven kot moja mleta kurkuma od maestrota… Googlat bo treba.
Nisi ti zadnjič tukaj pisal, da pečeš na veliko?
Si je potrebno zapomniti, če si kaj izmisliš.
[/quote]
Ne, nisem. To je izmišljotina, za kar je zagrožena kazen petnajst let prisilnega dela…zdej lohk k meni prideš za čistilko, pa tko mal čez prste pogledam in si v 5 letih svobodna, sicer se pa javi na Dobu ob 17:45, kjer je že vse pripravljeno😎