En stric, ki je izgubil denarnico …
V opozorilo. Včeraj me je v stari Ljubljani ustavil en prijazen in zgovoren stric, star kakšnih 60, temnejših las, manjše postave, s štajerskim naglasom, oblečen v kavbojke in džins jakno. Ivan. Prišel je k umirajoči mami v bolnico, zgodila se mu je grozna stvar, nekje je izgubil denarnico, nima za avtobus, naj mu dam telefonsko, bo danes vrnil, pa še klobaso mi bo prinesel Se mi je zdelo, da je nateg, ampak sem vseeno upala, da ni. Pa je.
Opozarjam torej na strica, ki nima za avtobus in lepo prosim vse, ki privoščite ljudem, da se jim dobro vrne s slabim, da se greste izživljat v kakšno drugo temo.
heeh, to z avtobusom je drugače stara fora. Sem imela kar nekaj opravkov s takimi, včasih ene in iste osebe. Je pa okoli btc-ja nekaj časa krožila urejena mlajša punca, ki ji je bankomat kao kartico požrl in nima za plačat parkirnino in ne more do avta. Glede na to kako je bila zrihtana bi človek res še mogoče pomislu, da se ji je to slučajno zgodil ampak ko so pa v btc-ju skor vsa parkirna mesta zastonj. lol
V BTC je ogromno takšnih. Mene je do sedaj ustavila samo bosa ciganka pred Mercator centrom v šiški, rekla je da nima za čevlje. Mogoče bi še nasedel a ko sem se pripeljal sem videl še eno, ko na klopi drži čevlje, pa mi je bilo takoj jasno. Rekel sem ji da nimam, ko je zatežila še enkrat in začela s prosim, prosim..Prijel sem jo za glavo in jo zabil v koleno, bilo mi je žal ker sem zasral kavbojke za 70€ ki se še danes ne dajo spucat..sem imel pa zadoščenje ker sem ji sigurno zlomil nos pa še kaj. Kar naj me še prosijo če upajo za kerkoli.