Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ena Barbara

ena Barbara

Ninej, pogrešam kakšen tvoj link iz Indirekta na to temo. Pa ne, da ga danes še nisi prebrala?

hahaha, a misliš tole, sicer ni indirek, ampak upam da bo v redu!!!

je pa lepo da me pogrešaš!:)))

http://www.mladina.si/dnevnik/04-03-2009-ministrstvo_za_iskanje_izgubljenega_casa/

Hehehehehehehe, mislim da si zgrešila temo. A važno je da si prpopala en link.

eh sploh ni važn, glaven da je zanimivo branje!!!:))))

Za tebe že.

hahaha, glaven da za mene!!!:))))

Hehehehehe a ni kej prav?

ajde delat da bodo penzije

Ti tudi da boš kaj prispeval za mojo penzijo.

bom jest boss,a prov!!!:)))

na mik, da ne bo vedno indirekt, kot ti praviš!!!

http://24ur.com/novice/slovenija/ovadba-po-odkritju-trupel.html

hahaha, a misliš tole, sicer ni indirek, ampak upam da bo v redu!!!

je pa lepo da me pogrešaš!:)))

http://www.mladina.si/dnevnik/04-03-2009-ministrstvo_za_iskanje_izgubljenega_casa/%5B/quote%5D

A bo res treba Janšo zapret, da bo Mladina spet spodobna revija, kot je bila v letih 1988-1989???

Hvala ninej, mi je kar toplo pri srcu.

mene pa mrazi!!!

Zakaj? A ni lepo da imaš delo za katerega dobiš plačilo? Ali pa te moti da bo šlo tudi za mojo penzijo?

aha ti misliš na svojo penzijo, jaz pa na Barbaro!!!

Potem pa se opravičujem. težko razumeš da je kaj takega sposoben storiti človek človeku. Pa ne samo za to finale, gre za vso vojno, za vse vpletene v svetovno morijo.

Ah, saj so bili samo LJUDJE…

ja težko razumem, kot težko razumem, kako lahko človek napiri orožje proti človeku, ja in ne samo za tole Barbaro, za vse bivše in bodoče katastrofalne morije!!!

mik, a samo ljudje, a zato ker ni vmes veliko slovencev??? Vem da ne misliš dobesedno ampak tale stavek vseeno nima tu kaj iskat, ljudje trpijo med vojno, po vojni, neglede na katerem kotičku tega modrga planeta odpove politika!!!

Prav to sem že večkrat napisal.

Ljudje so trpeli ne samo v partizanih in Auschwizu, ampak tudi pri domobrancih, pa v Dachauu, pa v Sibiriji, pa v Vietnamu, pa v Iraku, pa v Sudanu, pa v Srebrenici, pa ……., pa v Kočevskem Rogu, pa pri Crngrobu, pa očitno tudi nekje na Slovenskem kjer domorodci občasno polivajo gnojnico čeprav tam raste v glavnem samo trnje. Povsod zaradi politike.
Vsaj tam kjer sem napisal ……., so bili vmes tudi Slovenci, tudi LJUDJE. Med tistimi, ki so pobijali na tak način kot so to delali v Kočevskem Rogu, pa na Teharjeh, pa ob Brezarjevemu breznu, pa na Čretežu, pa v Mirenski dolini, pa …., ne med tistimi pa ni bilo ljudi, ki bi jih lahko pisal z velimi črkami, celo malih je škoda. Politika gor ali dol, za tako dejanje moraš biti enostavno ZVER (tu ne mislim tistega ministra, ki je želel spraviti iz dreka naše šolstvo).

ja je že res, napiši takole, te je dobro za razumet, ko pa tolčeč po partizanski vojski OF ali NOB, te pa ni!!!

ne vem, kako vojna vpliva na psihologijo ljudi in upam da tega nikoli ne bom zvedela!!! Verjetno pa se vedejo popolnoma drugače, kot bi se v miru!!!

NIKOLI ne tolčem po partizanski vojski.

Zaradi zveri, ki so bile TUDI med partizani, je bilo mojega očeta sram, da je bil partizan. Velikokrat je rekel, da če bi vedel, kaj se bo dogajalo, bi se celo vojno skrival. Ne bi šel ne k belim ne k rdečim, ker da so bili oboji “glih”. Očitno je imel prav.

Meniš, da Ciril ne pozna zločinov.

Menim da tudi ti meniš da jih pozna. Bolj kot midva.

poglej, sem ti že zgoraj napisala, da verjetno človek drugače deluje v kriznih razmerah, kot bi v miru! Verjetno je napoljnjen s sovraštvom, maščevanjem, ko vidi trpeti svoje bljižnje! Prej prijatelji lahko postanejo sovražniki, prej ljubljena brata lahko poataneta sovražnika! Ja čudna je tale človeška psihologija!

ne lahko si ponosen na svojega očeta, postavil se je na pravo stran in pomagal pri boju proti okupaciji tistega, ki je vso stvar začel!

pa kaj misliš, da če bi se pa skrival bi bilo pa kaj drugače, moj stric se je, pa so ga na koncu vojne med begom našli in razmesarili sovaščani(verjetno iz jeze) ni imel možnosti, pa ni nikomur nič storil!

New Report

Close