Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ena medalja še ne prinese naslova

Ena medalja še ne prinese naslova

ena medalja, ki se je slučajno usrala ob pravem času še ne prinese naslova svetovnega prvaka. In od tega je še daaaaaaaaleč in sigurno nedosegljivo. Papa, vesel bom dneva ko te ne bo več na TV in se boš zredila kot Janica.

Peter Prevc je pa dokaj blizu in je neprestano na stopničkah.

Dajmo Peter Prevc!!

Bravo hokejisti, bravo Fak, bravo vsi ostali skakalci, biatlonci, tekači, bravo Ilka, bravo Maruša Ferk!! Zame ste vi pravi zmagovalci.


dve zlati 🙂 da si ne boš v družbi naredil kakšne sramote:)))) pa ni zakaj 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [b][i]>>> Nasmeh je najkrajša razdalja med ljudmi <<<[/i][/b] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [img]http://shrani.si/f/3M/to/IrHmRpg/mickeeena.jpg[/img]

Peter je mlad, obetaven. Koliko let že resno tekmuje? Za tako mladega (po letih in stažu) sta ti dve medalji enostavno fantastičen dosežek !

nova
Uredništvo priporoča

1. olimpijska medalja nima nobene veze s svetovnim prvenstvom ali svetovnim pokalom. in ni samo ena…
2. tina je trenutna svetovna prvakinja v superveleslalomu
3. prevc bo moral še dosti kruha pojest, da bo prišel sploh blizu tininim dosežkom…

če pa si hotela nakladat o velikem kristalnem globusu za letos, hja, daj se malo pozanimaj najprej, o čem bi sploh hotela pisat…

ti predhodnik, si že slišal pregovor “ena lastovka še ne prinese pomladi”?

butelj… gre se za prispodobo ker zganjate histerijo samo zaradi enega ali dveh uspehov v primerjavi s porazno sezono ob kateri se ji surla vsakič po tleh vleče

Debilčki pač malce težje dojemate,kaj pomeni zmagati na OI.In to 2 x . Pa tudi, biti 5 – 6 smučarka na svetu je zate porazno? Ok, debilčki pač.

A se morate res za vsak p*zdin prdec kregati?
Ne, mi nikoli ne bomo stopili skupaj, čist nikoli in v nobenem primeru. Bomo prej pocrkali.

Pa eni tuki ste res totalno nerazgledani … Pojma nimate kaj pišete in za kaj sploh gre 🙂

Res ste revčki!

Če vam slučajno še ni jasno kaj je Tina dosegla v svoji karieri se mal pozanimejte, preden neumnosti pišete.

In?

In?

idi si nohte porezat, da ne boš razbla grist

In?[/quote]

Kaj in … Pejt zvončke ven nabirat če ti je tuki BV.

Pa je v tvoji glavi vse v redu???!!!

In?[/quote]

Kaj in … Pejt zvončke ven nabirat če ti je tuki BV.[/quote]
se strinjam z @hja…tale avtor tele teme s takšnim pisanjem sam sebe smeši…ne samo letošnja Tinina sezona, pa lanska, pa vsi rekordi, ki jih je podrla Tina tudi v svetovnem merilu, pa lansko stanje na stopničkah iz tekme v tekmo…
resno – avtor teme sam izpadeš nerazgledan, in to kljub temu,d a nas hočeš nekaj poučevati o pregovoru…brez skrbi mi pregovor že poznamo, ampak poanta tvojega pisanja je totalno lepo povedano neumna in ob tem ti izpadeš tako,da rabiš eno resno poglobljeno poučevanje o tem kar pišeš…

pa ne razumi tega tako,da dosežki drugih niso nič vredni, ali da so kaj manj…niti slučajno – seveda so…samo to, kar je Tina nanizala v svoji karieri je do sedaj med slo športniki v več pogledih edinstveno… če bo pa še kdo pa hvala bogu, kar naj jaz mu iz srca privoščim…

Aja, štajerci ste. Vse jasno.

Od kod pa tebi to? Aja Slovenci ne vidite dlje od meje. Tina je že drugo leto na pisti, ker… Katera ima pa največ kolajn in globusov?

Očitno imaš velike probleme sama s sabo, da danes odpiraš eno za drugo teme in pljuvaš po Tini Maze.
Zamisli se malo nad sabo, boš imela več od tega od te zagrenjenosti in sovraštva.

skakalci izključno s Petrom in Ilko.Marušo,FAKOM so 10000000 bolj simpatični kot pa ta Maze
Ilka je bolj prikupna pupa

Medalja prinese denar.

Money, money!….. Več kot ga je marsikdo tule sposoben zaslužiti v enem letu. Hehehe.

Nevoščljivi??

skakalci izključno s Petrom in Ilko.Marušo,FAKOM so 10000000 bolj simpatični kot pa ta Maze
Ilka je bolj prikupna pupa[/quote]
simpatičnost je relativna stvar – enemu je eden, drugemu je drug…
ampak četudi tebi tina ni simpatična, ali komurkoli drugemu – to prav nič ne zmanjšuje pomena njenih dosežkov, vključno z današnjim.
kakor tudi nekdo zmaga nekoga na vaškem tekmovanju v veleslalomu zaradi njegove silne simpatičnosti se ne more primerjati z dosežkom olimpijske medalje…ali če hočeš niti z dosežkom zmage na fis tekmi – in to neglede na vso silno simpatičnost.
Hkrati je pa tudi tako, koliko pa mislite,da so simpatični ljudje, ki tako grdo, nevoščljivo udrihajo čez dosežke nekoga drugega z razlogom,d a je nesimpatičen…meni prav nič niso simpatični niti oni sami… druge sodijo, namesto,d a bi sebe najprej pogledali…

Če ej kdaj obstaja nešporten športnik, potem je to Tina Maze. Ženska, ki vriska, ko gre tekmica s proge, ženska, ki se veseli, ko tekmica pase in se celo poškoduje, športnik, ki je sposoben brutalno obračunat s konkurenco, pobrat o. zahtevat ves denar zase itd itd itd za mene nikoli ni bil in nikoli ne bo športnik. Še najmanj šampion, pa če je ves z zlatom pokrit in odet. Dosežki pa …. ja, so, a ne, če si ustvariš idelane pogoje, če vse podrediš samo sebi in se poserješ na vse okoli sebe, potem ti enkrat pač mora ratat. Tekmice – pa ne samo njene sotekmovalke v reprezentanci, tudi tuje smučarke – vedo veliko povedati o njeni brezobzirnosti. Zato je jaz in še kdo ne bo nikoli spoštoval in cenil – lahko, da je vrhunski stroj in “mašina”, je pa vmes pozabila biti človek. In to je zame v končni fazi edino, kar šteje. Res, da je sama v špici – vprašajte, koliko generacij je ZARADI NJE in njenih zahtev odpadlo in propadlo, ker je pobila vse okoli sebe.

Skakalci, tekači, hokejisti so druga zgodba. Oni so vedno kolegialni in “fer” do tekmecev in sotekmovalcev. Ne gre za “simpatijo”, gre za to, ali je nekod fer in pošten, ali nekdo gradi svoj uspeh na svojem znanju ali pa na na smoli, če ne že kar nesreči drugih. Temu nikoli nisem in nikoli ne bom ploskala, pa če je še toliko zlata navešenega čez!

Tina ima dve srebrni in dve zlati olimpijski medalji. In če cel kup drugih rekordov v smučarski zgodovini. Ti pa predvsem podpovprečni IQ. :))))

Od kod pa tebi to? Aja Slovenci ne vidite dlje od meje. Tina je že drugo leto na pisti, ker… Katera ima pa največ kolajn in globusov?[/quote]

odkod meni to?
zadnje svetovno prvenstvo je bilo lani v Schladmingu. Na njem je Tina zmagala v superveleslalomu. Do naslednjega svetovnega prvenstva v smučanju v Vailu naslednje leto je tina trenutna svetovna prvakinja v superveleslalomu.

zdaj, če nimaš pojma o športu, če ne ločiš med svetovnim prvenstvom, svetovnim pokalom in olimpijskimi igrami, raje ne komentiraj….

Po moje bi vsi ostali naši smučarji dali kako leto življenja za pol tako “porazno” sezono kot je letošnja Tinina…

Ni kaj kako ste lahko tako negativni, sami si po moje še riti ne morete obrisati.
Uspešna Tina vas moti bolj kot vsa kriza pri nas. Fuj in fej spravte se v Polje ali še bolje v Idrijo,boste
bolj na griču.

New Report

Close