Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ena praznična ;)

ena praznična ;)

Za vse, ki imajo par minut časa in se jim ljubi brat 😉 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

kaj pa je s tabo…….

jst sem pa mislil…midva tako nekje praznično razpoložena in ti čisto…ops………

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jaz čisto…???

Razo, a te niso tisti cajt v šoli naučili, da je treba stavek dokončat? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

prosim miši,lubica?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo, ti si pa šolski primerek za bolezen selektivnega spomina 😉 :))).

stvar je zanimiva, samo nekaj so zajebali….dedek mraz se je vedno v srebrno-belo oblačo :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

men je bolj zanimiva ta
.)

send $

Saj je spodaj avtor kot opombo napisal, da ga ne s temi malenkostmi mučit 😉 :)).

to je pomembna malenkost 🙂

on je zamešal dve različni bitji :)))

mislim da bi se avtor tud sekiral če bi začel slačit ***** in bi nato ugotovil da ma ***** tiča :))))

p aza mene bi to samo malenkost bla, za njega pa ne :)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close