Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena razsvetljena, odrasla ŽENSKA 🥕 nihče od vas incelov ji ni kos

Ena razsvetljena, odrasla ŽENSKA 🥕 nihče od vas incelov ji ni kos

Še kaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Opazovalec situacije, 30.03.2025 ob 19:47

Še kaj?

Res je, ko si zatlačiš tisto kolerabo, saj veš kam, ti nihče ne more biti kos. Koleraba le naredi svoje zadovoljstvo.

Uh, komaj sem utegnila malo sem pogledat, kako ste kaj aktivni 😉

Hvala za pohvalo v naslovu teme. Zaupam še eno skrivnost: ženske sploh ne tekmujemo z nikomer. Če že, potem s svojimi lastnimi mejami.
Sicer pa iz moje osebne statistike potrjeno izhaja, da se v življenju najbolj splača delati tisto, kar te veseli, osrečuje in nudi zadovoljstvo. Ne velja samo za ženske, tako potrjujejo vsi moški, kar jih poznam.
Najslabše je delati nekaj, kar te sploh ne mika.
Ne razumem, zakaj se ta cinik in 1434 toliko ukvarjata z razmišljanjem o ženskah, če so jima v osnovi brezvezne. Bi jima dosti bolj kvalitetno prišlo pri lastnoročni obdelavi.
Pa neka favšija do onih, ki dobijo desetke, baje po njino zaradi denarnice. Sploh res ni. Tisto so kešpičke, one samo “dajo” v zameno za keš. Tak seks je glih figa za oba. Ona pač izvaja uslugo, on pa tudi točno ve, da punca ni čisto pri stvari in glumi glivo.

Jaz seks obožujem. S pravimi uživači je seks umetnina, Nasprotno od praznjenja jajc. Umetnost je seksati dooooolgo, do onemoglosti. Uživati čim dlje in z vsemi čutili. Izčrpati telo od užitka, da si še tri dni pijan od doživetja.

Tega nekateri pač ne skapirajo in za njih seks pač ni tapravi šport. Bolj gnjavaža. Zato pa sta tako sitna. Ker ni užitka. Jima je isto, kot it srat, ko tišči.

Koleraba? Neuporabna 😄

Se strinjam s tabo, čeprav mislim, da izgubljaš čas s pojasnjevanjem. Ti ni treba.  Narcistični osebki imajo vedno prav, vsi drugi pa narobe in seveda, v njihovem svetu so vsi drugi krivi, oni pač ne. Najboljši je ignor. Včasih sem jim tu in tam odgovorila, večinoma se posmehnem ob branju. Zdaj še to ne, kdo bo bral ta dolgovezna čreva. Preskočim, preskrolam mimo. Tu in tam se najde kakšen posameznik z IQ in EQ na tem forumu. S tistimi debatiraj. Ostale primitivce pa, kot sem že rekla, ignoriraj.

Gospa, ni treba se ponavljati. Sem povedal, vzamem tabletko da tamala akrobira, dovolj imam truda, nabijanja, napenjanja, naj sama dela za svoje užitke. Meni je to samo praznjenje, da imam mir. Ljudje smo različni, tako je to, ne moremo vsi uživat, kam bi pa prišli? Jaz se žrtvujem, da lahko nekdo drug ima, razumete to?

Izjemoma komentiram, 30.03.2025 ob 22:07

Se strinjam s tabo, čeprav mislim, da izgubljaš čas s pojasnjevanjem. Ti ni treba.  Narcistični osebki imajo vedno prav, vsi drugi pa narobe in seveda, v njihovem svetu so vsi drugi krivi, oni pač ne. Najboljši je ignor. Včasih sem jim tu in tam odgovorila, večinoma se posmehnem ob branju. Zdaj še to ne, kdo bo bral ta dolgovezna čreva. Preskočim, preskrolam mimo. Tu in tam se najde kakšen posameznik z IQ in EQ na tem forumu. S tistimi debatiraj. Ostale primitivce pa, kot sem že rekla, ignoriraj.

Se strinjam in običajno ravnam enako.

Tokrat je pa bilo za moj okus preveč enakih tem istih avtorjev in sem si pač vzela čas, ne toliko zanje, to itak nima smisla, pač pa za morebitne posnemovalce takih idiotarij.

Kot v postu pod tvojim, tudi jaz sem se žrtvovala v dobro občestva amen 😉

Men je smešno, ko same to izpostavljata pri moških, kar sta same (nizek IQ pa EQ). Lahko isto kot jaz zelo malo napišeta, pa s tem veliko povesta. Briga nas normalne moške vajino spolno življenje. So pa ti redpill pacienti dokaz, da živimo v časih babilona, kot bi rekel znamenit dr. Jordan Peterson, ki je demoliral Žižka. Zdaj smo v zadnji fazi pekla.

samski cinik (na tabletki), 30.03.2025 ob 22:52

Gospa, ni treba se ponavljati. Sem povedal, vzamem tabletko da tamala akrobira, dovolj imam truda, nabijanja, napenjanja, naj sama dela za svoje užitke. Meni je to samo praznjenje, da imam mir. Ljudje smo različni, tako je to, ne moremo vsi uživat, kam bi pa prišli? Jaz se žrtvujem, da lahko nekdo drug ima, razumete to?

Svetnik! Ti si svetnik!  Popolnoma nor, seveda. Ampak v nekem nam neznanem vesolju si sigurno nekaj vreden. Če ne drugega, si pa zanimiv poskusni zajček.

Nekoč bomo izvedeli, ali si več vreden v psihofarmacevtskem laboratoriju ali antihumanistični propagandi 😄

Jezus Marija, še enkrat, kakšne vse neumne možače danes že najdejo MON…

Bog se vas usmili…

Anonimno 1434, 31.03.2025 ob 03:43

Jezus Marija, še enkrat, kakšne vse neumne možače danes že najdejo MON…

Bog se vas usmili…

Ne skrbi ti za nas, imaš veliko več dela s seboj. Me imamo svoje božanstvo in to NI tvoj penis.

Ena razsvetljena, 31.03.2025 ob 07:22

Ne skrbi ti za nas, imaš veliko več dela s seboj. Me imamo svoje božanstvo in to NI tvoj penis.

Ve kar uživajte kjerkoli in s komerkoli vam že uspeva.  Jaz bi raje nehal seksati kot, da bi s tabo kaj imel.

New Report

Close