Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena šala na račun moških

Ena šala na račun moških

Šale ŠALA
Mož konča branje nove knjige z naslovom Lahko ste gospodar v svoji hiši. Oddrvi v kuhinjo in stopi naravnost proti ženi. Upre prst v njen obraz in ostro reče:
“Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me obrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Potem mi boš zmasirala stopala in roke.
Ugani, kdo me bo oblekel in počesal, ko bo to opravljeno?”
“Jaz bi rekla, da delavec pogrebnega
zavoda!”

hahaha.

🙂

Dober!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Šale o moških ne obstajajo – vse je res!!!

Hahahahhahah. Ta je še boljša.

:)))))))))

Moški so najpametnejši med sexom, ker so takrat direktno priklopljeni na izvor intelegence.

haha

To šalo jemljem kot žalitev.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

ne se sikirat. tukaj te nobena nima za moškega.

New Report

Close