Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ena za izkušene moške

Ena za izkušene moške

Kako vnaprej prepoznati, katera ženska je psihopatka, izkoriščevalka, lenoba. Kakšni so zunanji znaki?

Eden mi je rekel, da so ženske že od pamtiveka nagonsko nagnjene k izkoriščanju moških. Najprej poiščejo kaj je moškim na njim všeč, npr. a samo muca za seks ali kak ranljiv karakter ženske (da ga zaigrajo), nato jim pa to prodajo v naturaliih in v zameno pričakujejo lagodno življenje, darila, plačana potovanja, itd. Dokler moški to shendla (ima korist od njega), ga gleda, če pa presodi, da na neki točki lahko zdaj vse sama, je pa rajš samska.

Ženska ne more biti z moškim, če ne čuti, da ima lahko od njega neko korist, zato so “uspešne in samostojne ženske” v večini primerov raje samske, ker potem pridemo do situacije, kjer moški v zameno za njeno zadovoljstvo začenjajo izkoriščati njeno premoženje, to je pa za večino žensk nekaj nesprejemljivega, ker so po njihovem prepricanju se vedno moski tisti, ki bi morali svoje premozenje trositi na zenske in ne zenske svojega za moske.

V glavnem je pri zenskah korist glavno vodilo odnosov. Dokler korsit je, tudi odnos. Ko koristi ni vec, so raje samske =)

Saj ni tako pri absolutno vseh, še to ne vem, če je pri večini.
Poišči si torej netipično žensko in se imejta lepo.

Iskanje absolutno zanesljivih znakov je pa traparija – tu se moraš zanesti na občutek, ki se izostri z izkušnjami.

ma nemoj, kr za vse ženske boš to rekel…. Z mano je bila vsaka z dušo in telesom 100%, edin ena, ki je bila res nenormalno škrta, kr nč ni bilo od nje, je mislila, da bo šlo na moj račun, pa sem jo hitro prizemljil, pol se je pa razpištolila, z vsemi nepremičninami, ki jih je imela in jih je kao skrivala pred mano (ker je imela s prejšnim tipom slabe izkušnje, po njeni logiki smo bili vsi tipi kao izkoriščevalci, mimogrede se mi je itak jebalo kaj je imela, cepala se je pa dobro, po moji zaslug, seveda, čeprav je bila trda kot hlod od začetka) sm, da bi ostala v vezi.

pač največ je sreča , kot pri nakupu rabljenega. vsaka se bo predstavila v najboljši luči, vsi bivši so bili grdi in seveda oni so varali ,lagali in bili barabe 😉
pač nesmeš se takoj zatreskat in razmišljat s trezno glavo.
moj recept bodi kar si in iskren, ne se ji pustit da te spreminja in da te odreže od frendov in frendic

Sprotna opazanja in trezna presoja. Saj vidis koliko zenska placuje, kaj pricakuje od tebe oz. se ji zdi normalno. In pac ocenis, ce ti ustreza ali ne. To, da jo “prevzgajas”, ne pali na daljsi rok. Tako kot na dolgi rok ne pali to, da motivirana zenska postane nekaj kar sicer ni, ampak le igra, da bi ti bila cim bolj vsec. Vse to so zametki bodocih zamer. Zato je poleg ocitnih znakov se najbolj pomembno, da zves kdo in kaj je bila PRED tabo, s kom je bila in kako sta funkcionirala. Razumi kdo zenska res je. Skuzi zakaj je s tabo, kaj jo pri tebi motivira. Sestej kaj zenska od tebe sele pricakuje, ne nujno sedaj, v prihodnosti. Zajebana stvar, ker pravih razlogov in pravih motivov ti prakticno nobena ne bo povedala. Vse to moras sam izvrtati, postavljati prava vprasanje, filtrirati odgovore in povezati 2 in 2. Ponavadi se prav iz malenkosti najvec naucis, ti dajo misliti. Vidis obnasanje, ko ni cisto pod samokontrolo.

Sploh pa sam pri sebi razcisti kaj si ti zelis. Verjames v ljubezen, monogamijo, resno zvezo, …? Razcisti pri sebi kaj in koliko si pripravljan tvegati, dati, kompromisirati, … In, najpomembneje, brez pripravljenosti, da v vsakem trenutku zadevo koncas, si ga tako kratkorocno kot dolgorocno, in to vsestransko, najebal. Ker, ja, zenske so neto izkoriscevalke. Brez neto koristi ni nobena s tabo. Oz. le poseben tip psihicno zjebane izrazito nesamozavestne zenske. Hudicevo redki so tipi, ki si jih zenska izbere zaradi prvinskega fizicnega pozeljenja. Kak odstotek ali dva. Pa se ti bodo morali dajati, magari le doprinasati k statusu zenske, da bo prislo do cesa vec.

Poskenirate kodo za levim ušesom. Na voljo je aplikacija tako v iOS Apple store-u, kot Android Google Play: Female bar code checker.
Na voljo le za iskušene moške (morate biti član kluba, da vam prikaže pravilni rezultat – aplikacijo).

De omnibus disputandum..

Sposoben moraš biti gledati na razmerje s tretje perspektive, takrat vidiš kaj ne štima oz. kaj ni normalno, nobeno število izkušenj ti ne bo pomagalo če ne pogledaš iz kajseda več zornih kotov.

Če ne veš kako računati in poskušaš kalkulirati je zelo majhna verjetnost da prideš do pravilnega rezultata.
Enako je v življenju, ko si samski/ka delaj na sebi, mogoče pojdi na psihoterapijo če misliš da nekaj ni ok s tabo ali pa se pogovori z nekom da izmenjaš misli o določeni temi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close