Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena žlahtna štorija, VÌ. sezona a vam je všeč?

Ena žlahtna štorija, VÌ. sezona a vam je všeč?

Dve stvari sta popolnoma nepotrebni. Tista dva v vinoteki in njuna kreganja. Koga to briga, kaj ima to veze s Štorijo. Pač prodajata njihovo vino. Lahko bi ju enkrat pokazali za minuto, ali sem in tja omenili.
Druga tudi nepotrebna (moteča pravzaprav) je ta stvar z Alojzijem, nuno, ugrabitvijo. Grozno! Komu in zakaj je to padlo na pamet!?

tUDI TANOVI SO FAJN,…MI GRE PA gUŠTO POČASI NA ŽIVCE, PA TA, KI IGRA NUNO.

Tudi meni grozno gre na živce nuna, pa njen brat, pa Matic, pa Živa. Ostali so čisto fajn. Laura presenetljivo fajn.Škoda, ker je Žan odšel, tudi Toni in Zala bi popestrila dogajanje.

Nuna je bila z Bonijem. Torej je Boni “rešen” ;))

Ja, ja , ta nuna ni čisto brez veze tam. Spada nekako v tiste delovne brigade ;).
Samo ta ugrabitev (pomanjkljiv scenarij…;)….), pa tisti Gregor….oh, no. Res nezanimivo, nič napeto…niiiiič.

Na srečo ni one blontne kurbe Špacapanove več v nadaljevanki.

Tanova Zorica čist fajn igra, smolo pa ima, da je nasledila “že rabljeno” vlogo. Eno mešanico zmedenosti in negotove samozavesti ima, tak zanimiv lik je naredila. Prav nič slabša ni od Alenke (prej). Antipatična je pa tale nuna. Unadva lika v vinoteki sta pa tudi dobra (bolje igrata, kot so tastari liki na začetku, pa so se kasneje uigrali.
Scenarij je pa fejst za lase privlečen,

Če bi bila blontna kurba (ime ji je Zala) , pa Toni, pa Žan, pa Smilko- bi bilo verjetno podobno Štoriji, tako je pa neko skrpucalo nekih nepomembnih stvari.

Če bi bila blontna ****** (ime ji je Zala) , pa Toni, pa Žan, pa Smilko- bi bilo verjetno podobno Štoriji, tako je pa neko skrpucalo nekih nepomembnih stvari.
[/quote]

Spet je tista tu, kateri Zalina lepota in dobra igra gresta na živce. In tista, ki ima očitno slabo izkušnjo z luštnimi puncami ;). Ampak Zala ni nič kriva ;))
Ja, škoda, ker Zale ni, Tonija, Žana. Smiljan se je pa pojavil.

New Report

Close