Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek enaa.com

enaa.com

Nakupovanje preko spletne strani enaa.com-ima kdo aktualne izkušnje, nekaj let nazaj sem večrkat brala da niso ok, oz.stvari crkujejo, sedaj imajo velike akcije za tel zato bi enega kupila, se pa raje prej prepričam da niso kakšno nateguni ker tu prvič naročam?

Večkrat, kaj kupim pri njih, pač ena večjih spletnih trgovin v Sloveniji.
Ne vem zakaj bi se njihove stvari nadpovprečno kvarile, saj ne delajo računalnikov, televizij, mobitelov…, ampak jih samo prodajajo.

Glavna konkurenca Mimovrste.com – in mislim da druga največja spletna trgovina v Slo.
Čisto OK. Roba je pa itak od istih dobaviteljev, saj nimajo svojih znamk.

Meni so sploh zdaj med epidemijo bolj všeč kot Mimovrste, ker ni za čakati za prevzem. Ponavadi odkljukam osebni prevzem, kar mi zelo ustreza – samo z avtom se zapeljem mimo – in prinesejo ven in sami zložijo v prtljažnik.
Če si v Lj – je tole zelo priročno.

Večkrat sem kupoval pri enaa.com, vedno izdelke (fotoaparat, SD kartice, računalniške komponente, tudi razno orodje) renomiranih znamk in nikoli nisem imel težav.

Iz leta v leto boljši. Priporočam

Top so,pa se drive in majo

Večkrat kupim kako stvar. Zaenkrat top.

Katastrofalna izkušnja z Enaa. Naročila Lego kocke, bile so “na zalogi”, na dan, ko bi morale priti so mi poslali nek generični email o zamudi, ko sem jih poklicala pa so mi rekli, da tega ne bo, da jih nimajo.

Odsvetujem nakupe na tej spletni strani.

New Report

Close