Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ENAČENJE ……S SAMIM SEBOJ ????

ENAČENJE ……S SAMIM SEBOJ ????

Dober dan, prijatelji.

Danes ni z menoj nič. Zdravstveno stanje mi nagaja in se ne počutim najbolje. A nič zato. Vsakdo dobi svojo porcijo vsega, kar mu je odmerjeno. Mislim, da bom o svojem počutju, občutjih, fizičnih in psihičnih najbolje povedala, če prepišem Z.M. Enačenje! Gre samo za to, da vas pozdravim, da vam povem, da sem še vedno z vami, četudi se manjkrat javim. Žal pač nimam moči in ne zmorem vsega, kar bi rada … a z vami sem.

————
Kadar sem sam s seboj, doživljam pri sebi tiste svoje like, ki mi pomagajo živeti: domišljam si, da živim dokaj polno življenje, da doživim marsikaj lepega in da preveč ne onesrečujem svojih bližnjih. Domišljam si, da sprejemam svojo bolezen in da imam za to posebno nalogo, ki jo skušam izpolnjevati. Domišljam si, da puščam za seboj sporočila, ki tudi drugim pomagajo. Še vedno iščem smisel in se sprašujem, zakaj je to dobro. Prepričan sem, da je.
————

Tako! V misli tega meni ljubega pisca so zajeta premnoga moja čustva in občutja. Nikar se, prijatelji moji, ne trudite replicirati, ne pričakujem tega, ne morem vas gnjaviti s svojim počutjem, le toliko, da veste, da sem tu in da še pridem… Ja, polna luna je in najbrž bi se dalo pomisliti celo na to, da ima name poseben vpliv? Ima, ponavadi me ob polni luni razganja od smeha, veselja in zadovoljstva, od študiranja na neumnosti in norosti, ki bi si jih želela ušpičiti …. danes pa…. moram si najprej popraviti fizično in psihično stanje, potem pa…. bomo spet noreli.

Lep dan vam želim, prijatelji, zelo lep dan ….. ne iščite se, le okrog sebe se obrnite in boste najbrž karambolirali sami s seboj, če boste dovolj hitri. Ne odpirajte vrat prehitro, zadeli se boste v nos ….. Ne hitite preveč po stopnicah, ker se boste prehitro srečali s seboj…. odložite srečanje za trenutek ali dva in si ga dovolite, ko boste nanj pripravljeni …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija….. živjo!!!!

Janči, banči, cmočka. Sicer več res ne upam,
me bo una uš postojnska še …… kwa je že
napisal, neki o kolinah, ne de ? Živjo, Jani!

Janniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mmmmmmmmmojjjjj,
sam se mi zdi, da sem pa jaz čist en malčk njegova ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe..koline

eh, n’č nau koline delu un.. tam s postojne :))))))))))))))

ma Jani je tanajrajš od … useh :))))))))))))))

pečenice, krvavice… :)))))))

Hojla Mariči…………CMOKA velikega………kako si kaj?

Sicer pa……….uš postojnska??? Zakaj pa tako??? Boš vidla, te bo po riti:))))

Hej,vidva,kakšne koline,kakšne krvavice,kakšno danerečemkajklanje?
Take konkretne zadeve bodo pasale strašn pozimi za
pogret,ne pa zdej in pod tole Marijino temo.. višta,je
kar zginla,ko sta ji krvavice omenila .
Drgač pa vsakemu posebej in vsem skupaj eno leeeeeeeeepo jutro
in dober dan.

Gremo na morje,na morje !

… eh,to je le pesmica ansambla Tri generacije iz Tolnima .

Srčkajte se , ga , ves zalublen dan .

New Report

Close