Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enakopravnost

Enakopravnost

Zapiranje tem, ko moderatorju nekaj ni po godu je en velik bull shit. Če se je moderator čutil užaljenegav besedah avtorice je to čisto njegov problem. Držati se pravil pomeni da je za vse enako, moderator je blefer če misli da je primerno da tudi on pristavi svoj lonček zraven in žali druge pri tem pa zapira teme ko njemu povejo kar mu gre. Pristranskost v teh zadevah ni primerna. Pravila so za vse! Moderator je moderator in ne komentator! Pa zapri tudi mojo temo, ker sem ti tudi js stopu na žulj.

Tu moderator postavlja pravila, pika. On presoja kaj bo dovolil in kaj ne, kaj bo brisal in kaj zapiral in kaj pustil.
Po moje je še preveč toleranten.
Če ti tak režim ne ustreza ne rabiš sodelovat.

A na to namiguješ ?

[img]http://www.owned.lv/images/x3x7c2b5898ddacbaafc302852b5fbefbb8.jpg[/img]

Nima veze, ampak tu veljajo moderatorejeva pravila pa če so ti všeč ali ne.

Dobra fotka moderatorja zgoraj. Seveda ima pravico, ker je moderator- že sama fotka zgoraj veliko pove haha. Primerno pa ni da sodeluje v diskusijah, neobremenjeno žali druge in jim vsiljuje svoje mnenje, kdor ga ne sprejme je odpikan.

Meni lahko napišeš karkoli, pa se ne bom počutil užaljenega. Zato nisem zaprl teme zaradi sebe, ampak zaradi splošnega žaljenja avtorice, ki se ga je poslužila, ker ji odgovori niso bili všeč, pa čeprav so bili vsi nasveti drugih uporabnikov povsem dobronamerni. Najprej je začela žaliti AnoBanano, potem pa še ostale.

Prav tako je ta tema še en slab poskus manipulacije, saj meni nihče ne bo določal ali smem sodelovati v diskusijah in kaj smem pisati ali ne.
Vse skupaj je že smešno. 🙂

Men je čist vseen kakšne težave ma kdo. Povedu sm samo da nisi pravičen, nisi enakopraven do vseh. Sej nism slep, sm prebral pa če ma punca težave jih bo že rešila alpa ne, to mene ne zanima. Žalila pa ni samo ona, sej je vseen. Vsem bi mogu svoje povedat. Nej pove punca jo pozivam nej napiše kar je hotla pa si ji temo zaprl. Nisem nč reku da si konkretno ti administrator kaj slabega napisal, moje mnenje je da bi moral usta zapret večim ali pa se čist izključit iz diskusij. Smešna je pa samo zgornja slika k res ponazarja moč v rokah nekoga k v otroštvu ni bil deležen pozornosti.

HAHA KJE SI TO NAJDU- ZAKON

Naj punca pove, ja zakaj pa ne? Samo naj pove ARGUMENTIRANO ne pa tako kot je to počela ona.

Se pa strinjam, da bi modi moral večkrat pobrisat marsikaj, nekaterim kar redno vse komentarje po vrsti, nap kaj zgornja fotka pove o mederatorju?
Je to kak argument, ki ima kako težo?
Zgolj sproščanje frustrecij nekoga, ki se želi maščevat s tem, da je žaljiv do njega.

Slika je morda res mišljena kot žalitev, ampak jaz pa vidim potencial (v fantu na sliki).

Ok, pol si ga pa domov vzemi…. 😀

Ampak mislim, da napisano in slika nimata neke resnične povezave, to je nekdo samo tako skup zložil… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close