Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enamonovka

Enamonovka

Dragi ljudje na internetu. Ali hodite skupaj s partnerjem na sluzbeni zakljucek od obeh v razlicnih firmah ali gresta vsak za sebe za svojo sluzbo? Kaj pa tisti ki ste nezaposleni ali gre vas/a partner/a sam/a na sluzbeni zakljucek ali v duetu? Po mnenju bliznjih se razlage in pogledi razlikujejo. Zanima me se vase mnenje

Tisti ki ste nezaposleni in imate zaposlene partnerje. Hodite skupaj?

Jaz na te zaključke ne hodim, ker je samo še pijanstvo in kurbarija.
Dokler sem pa šla, sem šla pa sama. In mož na svoje sam.

Vsak greva na svoje. Vsaj v moji službi ni še nikoli nihče pripeljal partnerja s sabo.

Aja, pa se na žalost ali srečo nič od zgoraj naštetega ne dogaja.

Normalno. Če bi šla skupaj, ne bi mogla zganjat kurbarije.

Spet lažeš.

Ti packa, ti!

Spet lažeš.[/quote]

Neeee, na zabavi se nč pretresljivega ne dogaja, kdo s kom in kam pa gre po njej, pa ni moja stvar. če jima tko paše, nikogar ne prizadeneta, kaj sem jaz, da bom sodila. Al celo ti?
Če si pa moja sodelavka in si se ne wcju dala s sodelavcem dol, pa tut dost žalostno, da ti ni privoščil vsaj tuša v hotelski sobi.

Spet lažeš.[/quote]

Neeee, na zabavi se nč pretresljivega ne dogaja, kdo s kom in kam pa gre po njej, pa ni moja stvar. če jima tko paše, nikogar ne prizadeneta, kaj sem jaz, da bom sodila. Al celo ti?
Če si pa moja sodelavka in si se ne wcju dala s sodelavcem dol, pa tut dost žalostno, da ti ni privoščil vsaj tuša v hotelski sobi.[/quote]

Še vedno lažeš!

Če si pa moja sodelavka in si se ne wcju dala s sodelavcem dol, pa tut dost žalostno, da ti ni privoščil vsaj tuša v hotelski sobi.[/quote]

Še vedno lažeš![/quote]

Butastega prepričat ne gre. Ciao

Še vedno lažeš![/quote]

Butastega prepričat ne gre. Ciao[/quote]

Še kar lažeš in še cviliš zraven. Ajajaj…….

Butastega prepričat ne gre. Ciao[/quote]

Še kar lažeš in še cviliš zraven. Ajajaj…….[/quote]
Ti pa prekleto patetično izpadeš s svojim prepričevanjem…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Še kar lažeš in še cviliš zraven. Ajajaj…….[/quote]
Ti pa prekleto patetično izpadeš s svojim prepričevanjem…[/quote]

Nikogar mi ni treba prepričevati. Regljino razlaganje je dovolj zgovorno samo zase.

Grem res redko, v bistvu imamo z oddelkom kosilo, na firmine mega zabave grem pa na vsakih 5 let ali še bolj redko, ker mi je brez veze se it neki fensi šmensi, mar bi mi raje moj finančni delež zabave primaknili k plači, ne bi bil majhen denar.
Greva pa jasno vsak na svojo zabavo, kaj naj jaz med njegovimi sodelavci ali mož med mojimi?

Dedec je tko k šporhet, mora bit, ampak da bi ga pa vedno okoli vlačila, pa glih ne zgleda. Torej? :)))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Zaključek v službi je zaključek za tam zaposlene, ne vem zakaj bi partnerji hodili zraven ???

Službena zabava je podaljšana služba, zato ostajajo pravila obnašanja tam enaka kot v službi, razen popije se lahko kaj. Ne vem zakaj bi se tam obnašal drugače kor sicer????

Tisti, ki tega pravila ne upoštevate pač nosite posledice, takšne ali drugačne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close