Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enega fanta bi rada in družino z njim!!

Enega fanta bi rada in družino z njim!!

Iščem enga fanta, ki je prizemljen in sposoben za življenje v dvoje. Si preprost? Spoznajva se, ker nevem več kje naj te iščem….

Lahko z veseljem…več na ZS…💓💓💓

kje naj te najdem na kakšnem zs

Kolk si pa stara?

Če je tebi vseeno kakšen je ta fant, torej ni važna starost, zaposlenost, imajo pa verjetno fantje kake kriterije. Večini ni vseeno ali gre za punco pri 20ih ali za žensko pri 40ih.

Če ti je to kar pišeš glavni kriterij menda ne bo problem.

Mi lahko odgovoriš na nekaj prosim? Tolikokrat vidim kot kriterij “preprost”… lahko razložiš kaj to tebi pomeni?

Najprej se moraš prijaviti, da boš lahko klepetala preko ZS z drugimi prijavljenimi, kot drugo pa moraš navesti vsaj starost, da bodo morebitni kandidati vsaj vedeli, pri čem približno so, tudi tebi najverjetneje ne bi bilo vseeno, če bi spoznala 30 let starejšega ali mlajšega, kajne?

Napis mail

Mene tudi to zanima, kaj pojmuje pod besedo preprost.

Rada bi dobila fanta, s katerim bi se pogovarjala o vsakdanjih stvareh, o lepotah narave, o sprehodih ob potoku, o lepi glasbi, toda vsa moja okolica je polna agresivnih fantov, ki ne samo, da kadijo, se opijajo, ponočujejo in nabivajo težko, morečo glasbo, ampak so tudi na splošno nesposobni preproste komunikacije.
Stara sem trideset let, zaposlena v trgovini, v prostem času veliko berem in hodim v hribe.

Družine s fanti ponavadi zelo hitro razpadejo. To nikakor ni odgovorno.
Če hočeš trdno družino z vrednotami potem išči moškega.

Tudi sam iščem dekle s takimi vrednotani, škoda je edino, da sem 10 let mlajši od tebe.
Veliko sreče ti želim pri iskanju partnerja, ker si zaslužiš pravega. 🙂

Takega majstra pa ni v Sloveniji. Boš morala počakat na kakega prišleka, ali pa mu iti nasproti na Lampeduzo. 🙁

Poskusi namesto med fanti, iskati med moškimi.
Je pa težava v tem, da je večina takih ok že poparčkanih.
Dobra roba hitro poide :(.

Takega majstra pa ni v Sloveniji. Boš morala počakat na kakega prišleka, ali pa mu iti nasproti na Lampeduzo. 🙁
[/quote]

Tisti, ki jih predlagaš, so pa ravno kontra temu, kar ona išče.
Taki, ki jih išče so, ampak žal pa je večina že oddanih.

pod večer bom tukaj

http://woertherseetreffen.at/%5Bhashtag%5DfwdmspPlayer0%5B/hashtag%5D?catid=0&trackid=0

Sej prijavi se…koliko si stara, več pa kasneje preko ZS…drugače pa moj mail…
mitja.a********

gmail.com

Avtorica pa svetujem ti, da se ne meniš za monovce, ki se slinijo tu gor.
POnavadi gre za poročene tipe ali pa kake druge vrste avanturistov ali pa za kake obupance.
Sem sprobala. Pa ti povem par izkušenj.
Enkrat sem naletela na skrajnega lažnivca, ki ga poznam tudi v reali. Tu gor je pisal eno, zato sem mu dala kontakt, potem pa sem ugotovila, da je to moj znanec, ki je čisto nekaj drugega kot to, kar je tu gor pisal.
Potem je bil en preprost moški, ki je sicer v začetku deloval ok. Ampak potem pa nisem odpisala takoj, ampak šele po kakih 15 urah. Je pa čisto znorel, naredil cel cirkus. Tako, da sem hitro ugotovila, da je totalen psihopat. Ki očitno pričakuje, da bo ženska 24ur na dan visela na netu in mu pisarila.
Potem se me je lotil en ločenec z otroki, da je bil šele nor. Samo sovraštvo do žensk.
Pa še par poročenih tipov. Seveda takoj začnejo govoriti, da s v postopku ločitve. Pa ti piše spet čez dve leti (pozabil je, da mi je že pisal) in še vedno razlaga, da se ločuje.
Tako, da tile, ki se ti tako ponujajo, samo stran od njih.

stara sem 32 let. sem pogovorljiva, slovenka

DRŽIM PESTI. NAJDLA GA BOŠ! 🙂

saj veš – priči istega perja skupaj letate ☺
in tvoj razmislek o sebi – kakšne privlačiš in še huje na kakšne “trzaš”, je pa ???

kolk ponosno bi se pa držal, ko bi te pod roko peljal po promenadi ?

kolk ponosno bi se pa držal, ko bi te pod roko peljal po promenadi ?
[/quote]

Bla, bla, bla, pa da se zna nositi.

Kako si jebeno blesav!

Prijavi se prosim…na PORTAL…pa kasneje lahko kako rečeva…

Lp mitjaA

saj veš – priči istega perja skupaj letate ☺
in tvoj razmislek o sebi – kakšne privlačiš in še huje na kakšne “trzaš”, je pa ???
[/quote]

NIsem jaz s temi tipi nič skupaj letala.
Sem jih takoj skenslala, mi na kraj pameti ne pade se dobiti s takimi.
Avtorica lahko piše, da si želi razgledanega, ok moškega, ki rad hodi v hribe, da je samski in ne vem kaj še vse… oglasili se ji bodo pa avanturisti, poročeni in podobni. Ravno kontra temu, kar ona išče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close