Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enega fanta bi rada in družino z njim!!

Enega fanta bi rada in družino z njim!!

Govorte KAKE SAMi Privlačite, moške v svoje življenje…Pa na kake moške ste sami naleteli. Zakaj drugim, ne privoščite sreče, če je SAMi Nimate.

Lp mitjaA

kolk ponosno bi se pa držal, ko bi te pod roko peljal po promenadi ?
[/quote]

Bla, bla, bla, pa da se zna nositi.

Kako si jebeno blesav!
[/quote]
hmmm … a, da se ženska zna nesti je jebeno blesavo ☺☺☺

DRAGA ISKALKA, nekje je ta pravi, saj bo! Nekje ga boš ” zagrabila” in bo SAMO TVOJ! 🙂

Mitja, 37, samski brez otrok, nikoli poročen…
Pa kaj piši…[email protected]
Kaj več o meni pa kasneje.

Lp mitjaA

in provokatorski multinick, si pozabilo napisati. 🙂

Pozdravljena, mi zaupaš tvoj mail? Zanimiva si mi.

Mitja, ce se ti oglasim.a mi bo zal?

Mislim, da NE…BOŠ MORALA SAMA SPOZNAT…PA KASNEJE OCENJEVAT…A JE BILO VREDNO ALi NE…

Lp mitjaA

saj veš – priči istega perja skupaj letate ☺
in tvoj razmislek o sebi – kakšne privlačiš in še huje na kakšne “trzaš”, je pa ???
[/quote]

Je grozno, da njihove žene tega sploh ne vejo kaj počnejo, če pa ulovijo kako samsko žensko, ki jim nasede, pa njihove žene slučajno izvejo, potem je šele štala. Njihov možek je zlat in spodoben, ženska, ki so jo dobile z njim pa je kurba, ki jim je speljala moža, čeprav je bila ona samska in iskala samskega, dobila poročenega v postopku ločirve kao že pet let, zraven pa se ponuja na portalih ona on in podobno. Res kaotično.

Oh kak lepo da preko foruma iščeš dede.ženska če sploh si ženska kaj je te z tabo.

Zanimivo je to brat in mal čudno, da pri 30+ nisi še dobila prav nobenega v takih pogledih, saj kar iščeš je čisto nekaj vsakdanjega, ker mislim, da pri večini moških točno to dobiš.
Sicer v tvoj zapis kar pišeš mal dvomim, ampak čudno, da ravno vsi moški v tvoji okolici imajo kako tako negativno lastnost.

Kaj pa kaka tvoja negativna lastnost, kaka je?

Enako velja tudi za ženske, ki tukaj iščejo moškega, da niso sigurno neka premija (izgledno.)

Živio, sm tvojih let. Je tema še aktualna?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close