Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Copatar je vsak tip, ki mu je bistvo življenja baba streči.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz sem po moje kar omega samec. Popolnoma nezainteresiran za te paritvene zadeve. Dvajsetletni froc ženskega spola me ne zanimajo, generacija njihovih mam mi je dosadna, vse tisto vmes pa tudi ne vredno truda in težav, ki ti jih zna v življenje prinest. Trenutno mi še največ frustracij povzroča kisel vonj po starem švicu, ki ga nekateri svinjakarji za šanki oddajajo v bližnjo okolico. Dajte se pijandure malo bolj pogosto tuširat v poletnem času!

Pršu sm do zaklučka, da sm copatar; jp … Kae ćem. Nea mi gre iz glave.
WtF.
Kak to? Punce nea morš kr menjat… jp, športam, športne copate mam – udi so prov hvaležn.. masaži in cartjanju. Seveda, ona sedi + ma moje nogice na kolenih, bedrcah… nekak v ležečem se komi sezujem – zato si pustim strežt. Prov leu sm in ona ma 🙂 …, ker ponavad rada streže. Nekak copati pa zokni grejo skup. Včas se zmot pr zokn, pa ga natakne na ud, potem pa še jezn skače po njem – kao mal športa men podar… pa se spet pustim strežt. Ležim, ker gor ne smem, pa strežem, pa čakam…

Tak to, copataji (ni)so iluzije… full strežem => papučar?
Pr men mora vsaj parkat s kero, tolk da jo navadiš, kje ti strije… Možn tut kontra. 🙁
PS. Telefon je pun pa lohk grem vun – za kog apa že ve.

http://votlina.com/fun.php?st=11159

Ta gre pa na steno 🙂

Ta gre pa na steno :)[/quote]
V državni zbor na glasovanje za spremembo ustave. 🙂

Sem mislil da si bomo deci limali na steno.

Oh ta zenska naivnost me vedno spravi v dobro vojo ;)[/quote]
Res je. Prava popestritev. 🙂

V mladih letih prevladuje videz, privlačnost, kmalu zatem pa samo še interesi, interesi pred vsem. Tako da stari, tako moški kot ženske so privlačni, če imajo dodano vrednost, beri denar, položaj, ugled, če ne jih nobeden ne povoha. Tak pač je ta kruti materialni svet, v iluzijah pa vsakdo lahko živi. 🙂

Že to da tole razumeš, imaš točke pri meni 🙂

Glede tistega kar gre na steno, pa je tukaj še original, razširjena verzija
http://www.j-walk.com/other/goodwife/images/goodwifeguide.gif

Ne vem, od kod se tem starim dedcem zdi, da so tako zanimivi. Stara sem 23 let in največ je 40+ letnikov, ki mi pišejo sporočilca po FB, itak da so skoraj vsi poročeni ali v vezah, 2 otroka. Jaaa koooomaj čakam, da si nabašem tipa na začetku srednjih let, s frocovjem in ženo. Kaj mi pa lahko nudijo, pa ne mislim finančno? Službo imam, lepo plačo, stanovanje. Ne rabim tipa, ki bo potem rabil dopust, če ga bo šel z mano žurat, ki bo imel otroke ob vikendih in pričakoval, da se grem družinski špil. Samo za seks pa imam rajši mlajše moške od 40, še ni špeha na njihovih telesih, pa strahu, da ga bo kap na meni. Pač ti staruhi imajo preveč prtljage ( žena, otroci, krediti, probleme s prostato….), se grem rajši lajf z enim podobnih let, potem boma pač imela najino skupno prtljago.

Ahhh … kje so dobri stari časi, ko je ženska “ubogala”.

Danes za kaj takega dobiš:
– grožnjo s tožbo zaradi seksizma
– izjavo: “Da si nauš kej naredu” (neodvisno od let ženskega spola), pospremljeno z obrazložitvijo o napihovanju moškega ega in praktično diagnosticirane MOM/NOM
– eno po buči (z valjarjem) :))))))))))))))))

Ahhh … kje so stari, zlati časi … ko so bile ženske še … ženske. (pridne, nežne, ljubeznive, prijazne, brez dolgih in ostrih jezikov, … ).

Dame … Ubijte me nežno, prosim za tale komentar. :)))))))))))))))))))))))))))

Zakaj vse gledaš z negativne plati, lahko bi imela zrelega fanta in skrbnega očka v enem. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ta gre pa na steno :)[/quote]
V državni zbor na glasovanje za spremembo ustave. :)[/quote]

Sem premišljevala zdaj, da bi znalo bit prav zanimivo to sprobat v praksi. Bom naslednjemu partnerju predlagala, da probava zamenjat mindest za kak mesec. Haha, si kar predstavljam sebe s cvetličnim fertahom in svilenim trakom v laseh, pa seveda mojega gospodarja s frizurco ala Clark Gable 🙂

Je tole natecaj za naivca leta ;)?

V državni zbor na glasovanje za spremembo ustave. :)[/quote]

Sem premišljevala zdaj, da bi znalo bit prav zanimivo to sprobat v praksi. Bom naslednjemu partnerju predlagala, da probava zamenjat mindest za kak mesec. Haha, si kar predstavljam sebe s cvetličnim fertahom in svilenim trakom v laseh, pa seveda mojega gospodarja s frizurco ala Clark Gable :)[/quote]

Aja, sem si predstavljal, da imaš v mislih kako prideš utrujena iz službe, on pa ima zate skuhano kosilo, pa ves je umirjen, svež, spočit, mladosten in dobre volje, pa predpasnik ima (z napisom: “rasti rasti mamino veselje” :)))))))))))))))) ), pa ko se sezuješ ti prinese pijačo, pa noge ti zmasira, pa …

Aja, pa ko si pogledaš priljubljeno nadaljevanko in po kosilu malo oddremaš, on vmes pospravi in zglanca kuhinjo, posesa in pobriše prah. Pa še rože zalije. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pa ko sesa in kakšne smetke pobira, ga še ene 2x počim po tazadnji :)))

Ne nooo 🙂
Jaz sem čisto lepo by the book mislila. Res bi bilo zanimivo sprobati, ker me zanima kako bi se tudi gospodar znašel v svoji ’50 vlogi 🙂

Barvna verzija https://diversitychronicle.files.wordpress.com/2013/06/the-good-wifes-guide.jpg

Pa video kako zgleda DAN.
https://www.youtube.com/watch?v=wTzhLjog86Y&list=PLXd5vaQiEULujcXgW-qhcifSfFREp3LHF

Barvna verzija https://diversitychronicle.files.wordpress.com/2013/06/the-good-wifes-guide.jpg

Pa video kako zgleda DAN.
https://www.youtube.com/watch?v=wTzhLjog86Y&list=PLXd5vaQiEULujcXgW-qhcifSfFREp3LHF%5B/quote%5D

1:35
Ženska je bila financ minister

Dons pa garate, vas nadirajo v službah, doma morate pa ŠE VEDNO tipu rit brisat, hah. Tko da zmagovalci feminizma smo moški. Ženske nam še denar nosite sedaj.

Vendar pa na to, da se ženske posvečajo karieri, ne vplivajo le feministična gibanja, ampak tudi pričakovanja moških, ki si poleg žene, gospodinje in ljubice želijo tudi prinašalko denarja.

A ni fino, baba dela cel dan, ti si lepo v bifeju s svojim denarjem. K pa pride dam vsa zgarana ti pa še lepo ritko previje pa s kremco namaže, da ni vneta.

VIR na tist “prinašalka denarja”
http://www.podjetnik.si/clanek/kak%C5%A1en-je-pravi-gospodar-20041003

Včas so bile ženske dame, danes pa so RADNIKI, tipi smo pa gospodje, stay-at-hom-dads…

Pičko dajo pa itak zaston, je ni treba več poročit kot včasih.

Tko da tipi PODPIRAMO feminizem. Kar garajte, pa si dokazujte kar hočte, važno da imamo mi vse štiri balzacove povesti pod streho: hladno piti – toplo jesti – mehko se otrebiti – trdo vtikati.

Brez da za to karkol tvegamo… udobno nam je, živel feminizem!

Tole je pa za vsa ženbska ušesa blaaaazno seksy, erotično, privlačno, …
Si kar predstavljam kako vzburjene in mokre postajate ob takihle trditvah. :))))

40-letniki so, tako kot nekatere 40-letnice v najboljših letih in ultra je.bozovni – AMPAK samo tisti, ki skrbijo zase, športajo, se ne zredijo kot prasci in skrbijo tudi za intelektualno “formo”. Takih je, podobno kot pri ženskah mogoče kak procent, vsi ostali so pa neuporabni.

Sicer imajo pa taki dedci 10 let mlajše, ker so šele pri teh letih dozoreli na podobno stopnjo kot 10 let mlajše ženske. Znanstveno je (baje) dokazano, da ženske dozorijo pri 30ih, moški pa pri 42.ih 🙂 Po mojih izkušnjah bo kr držalo 🙂

EVO! Pol se razumemo. Moški potrebuje YOUNGER PUSSY! Če ne zarad druzga razloga, zato da smo na ISTEM zrelostnem nivoju. Tko da vidite gospe, prisiljeni smo vzeti mlajšo, da smo na istem nivoju, saj koketine iste starosti so že tako daleč pred nami, da smo kot retardi zraven. Prisiljeni smo pri 40ih vzeti 25-30. Ne nam zamerit.

:)))))) če misliš, da boš pri 40-ih funkcioniral s 25-letnico, se močno precenjuješ :))))
razlike je v večini primerov lahko za 5 do max 10 let.
in še to velja edino in izključno za vrhunske 40-letnike, ne za povprečne zgube. takega se 25-letnica prostovljno ne pritakne niti s palico :)))) razen, če je gold diggerka, ampak za take imate povprečneži spet nečesa premalo (v tem primeru denarja). celo našega 70+letnega znanega zlatarja vse mladenke kmalu zapustijo. z denarjem si razmerja pač ne moreš kupit 🙂 vsaj ne na dolgi rok.

Cekincki odtehtajo vse. 90 letni miljarderji se porocajo z 20 letnicami -ali pa obratno 😉 OK, lahko samo gleda in se slini, no umru bo kot srecen clovek 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close