Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Eni tipi pa res zivite v iluzijah

ne, ne bo umrl kot srečen človek 🙂 nima nič od tega, razen zavistnih pogledov, doma pa lagko gleda, kako jo vrtner poriva.
poleg tega miljarderjev pri nas ni ravno na pretek, je pa cel kup oslov, ki bi se radi zgledovali po njih (kar se mladosti žensk tiče), medtem ko za kaj takega nimajo ne pameti, ne denarja :))))

a ti še zberaš ponudbe al že ponujaš ☺

jst sm izbrala najboljše, ker se je ponujalo 😉

ne, ne bo umrl kot srečen človek 🙂 nima nič od tega, razen zavistnih pogledov, doma pa lagko gleda, kako jo vrtner poriva.
poleg tega miljarderjev pri nas ni ravno na pretek, je pa cel kup oslov, ki bi se radi zgledovali po njih (kar se mladosti žensk tiče), medtem ko za kaj takega nimajo ne pameti, ne denarja :))))[/quote]

Moska psiha da ne govorimo o prioritetnih lestvicah se razlikuje od zenske. Ce naredimo anketo, ne bi bilo dileme 😉
Jaaa, miljarderjev ni veliko kar je tudi razlog da velik procent oslickov ostane(mo) samski. IA 🙂 Zenske sta pametnejse kar se tega tice.

da ti jaz povem nekaj od moške psihe.
ko se moškemu ne dvigne več, ima orenk travme, še posebej, če ima mlado okrog sebe, pa sploh ni treba da ima realno možnost jo nategnit.
še večje travme ima, ko ima pri sebi eno mlado zaradi denarja, ki se mu je vsedla v denarnico, nog mu pa ne da narazen.

uglavnem ste pa zoprni, ker ste nedoj.ebani 🙂 očiten znak, ki se že na daleč vidi in pove, kerih zgub se je za izogibat 🙂

število anketirancev? In pa … poznaš več tipov kot jaz :)?

najverjetneje poznam več tipov kot ti, ja 🙂
v bistvu poznam več tipov (in bolje) od večine moških. narava mojega dela, ni kej. 😉

O bože, spet se ta krava vrnla nazaj…

Ok 🙂 Verjetno res zenska bolje ve definicijo srecnega moskega.
Rad bi vprasal… mislim … firbca me…. ampak saj ves…. OK, moram vprasat: kaj pa delas, ce se da izvedeti ;)??????

a si me kaj pogrešal? :)))
ti si tolk mentalno neuravnovešen, da je že prav kjut :)))

saj je fajn da pridem, da kaj novega povem, in ste pol čist živčni :)))))

tega si pa tudi ti kriva … lahko bi fu.kari.la s celim MON_om, ne pa, da drkaš po tipkovnici

ne da se, ker sem dovolj izpostavljena, da me bodo vse stranke prepoznale.
pa ne take stranke, kot ti misliš 😀 jst tako naredim, da imamo na koncu vsi več denarja 😀

haaaahahaha 🙂 jest to delam samo z dovolj dobrimi :)))))))

ne da se, ker sem dovolj izpostavljena, da me bodo vse stranke prepoznale.
pa ne take stranke, kot ti misliš 😀 jst tako naredim, da imamo na koncu vsi več denarja :D[/quote]

Sedaj bos imela se par novih “strank”.

jst mam samo eno napol “stranko”, ker vsakič eden plačuje :))))))

Dobra frizurca je vredna svojega denarja 😉

hmmm, sem plešasta spodaj, pa mi še vedno kar dobro gre
in to oblečeni!!! 😀

Mislim da je iskrenost (igrivost) kljuc do tvoje “poslovne” uspesnosti.

ne, ključ do uspešnosti je, da veš, KDAJ bit malo nor 🙂

To je moski kljuc. Zenske imate svojega.

Med plešasto (bald) in pobrito (shaved) je ogromna razlika.

to definitivno NI moški ključ 😀 polovica ki jih poznam je neuravnovešenih 😀
samo poglej Ljepotana Nekulturnega 😀

se popravljam:
[img]http://2.media.collegehumor.cvcdn.com/63/25/45ef8f8d85b56e95983d8b7c48d2fb52.jpg[/img]

Zenska je zaljubljena ;)? Si ti tista ki prosi za glasove podpore?

Dokler je ženska mlada bo zaželjena tudi v poslovnem svetu. Seveda se lahko ona prepričuje, da je uspešna zaradi diplome, profesionalnosti, znanja, sposobnosti… ampak v večini je destvo, da ste ste “sposobne” ker ste žrtvovale ženstvenost za to oziroma v tvojem primeru, ker si moški obetajo fuk.

To je to. A je to ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close