Eni tipi pa res zivite v iluzijah
Ja sej, fora je da so čedalje cenejše, ker potrebuješ (rabiš/zmoreš) vedno manj kajne 🙂 Bolje enkrat na teden/mesec tko k treba 🙂 Tko da za 50EUR oz rečmo 200EUR/mesec porivaš isti rang žensk k svinjsko, nagravžno, nesramno bogati. Temu se reče… Rent je super. Vsak ownership je dražji, tudi fractional 🙂
Ozirome rečmo, da vzameš res KLUB level, greš enkrat na mesec v AT, 100EUR pa porivaš samo genetsko smetano kar jih premore ta del sveta ali pa kar cel svet 🙂 Kurca ne zanima kako si prišel do vrhunske pičke :)[/quote]
Smelo razmišljanje..
Če bi kdaj bil s komerkoli na rajski plaži, bi vedel, da ni zabavno, da si tam v nedogled. Postane dolgcajt. Ampak kaj čem tebi pravit…
O fak, si je kdo prrebral kakšne piše ta goldfish ? Da je ona cream dela cream, pa da so ji vsi fovš pa da vse pozna, del elite, smetane, pozna vse kar se dogaja v najvišjih krogih. Spiderja še posebej ponižuje, da je smet. Sej ne morš verjet kok patologije v eni osebi.
Zgleda mamo MISS FUCKED. V primerjavi z njo je še skela cortek, ana babana pa sanjska ženska.
Zeh. Daj obrni ploščo, da te ne pobere od foušije. Ne vem zakaj ne preneseš zgodb drugih. Zgani se, začni delat.
Dej goldfish a lohk odpreš eno drugo temo sam zase, pa tam nateguj kako si lepa, sposobna, popolna, iz najvišjih krogov pa gor pa dol…
K vsi k smo nekaj časa tukaj gor vemo da si totalno v kurcu, visiš cel dan kle pa ene samopotrditvene stvari pišeš, k nam je vsem jasno da si najslabša ženska kar jo tip lahko nabaše.
Ene in isto skozi goniš , kako so vsi ljubosumni, fovš, nerazviti..
Kar seva od tebe no, sam sebe vidiš povsod. Kje si Spiderjevo otrošvo našla npr ?
Največja zalega na forumu pa se kle neki nažiga. Skos nekaj “uspešna, lepa, sposobna, oh, sploh” ostali pa “ljubosumni, fovšljivi, nerazviti”. KAj je s tabo ? Daj pejt se zdravit, dokler je še zastonj no, resno.
Skos se trudiš dajat vtis neke super ženske a hkrati skos poudarjaš da je nerelevantno kdo in kaj si, s tem se trudiš, da bi izpadlo, kot da si ne vem kaj. Ajde daj se odloč zdej a si nekaj al ni relevantno, skos se mečeš ven a hkrati je to nepomembno ? Napiši potem mnenje, ne pa skos svoje superlative metati v tekst a hkrati, da ni pomembno kdo/kaj si…
bog ti pomagaj no.
Kaj zdej ? A je relevantno kaj, kdo si al ni ?
Imhe…pisala sem na splošno, kako nekateri moški s foruma ne prenesejo, da je ženska lahko izredno zaželjena, sprejeta in da ji cel svet leži pod nogami. Pusti mene, glej na splošno. Že če se samo pojavim je ogenj v strehi, zato pravim, da je to pri nekaterih globalni, osebni problem, s katerim se niso nikoli soočili, kaj šele da bi ga premagali.
Ta ženska nima tri čiste v kepi.
Meni je pa zabavno no. Mormo met eno pravo tupačo tu gor. ker ta se ne dela, ne morš tako blefirat. Tudi v vsaki grozljivki nastopa kakšna res glupa. dajte ji veselje, no.
Na kratko… Na živce mi gre, k se skos vsajaš nekaj, da bi se ljudje ukvarjali s tabo. Spider je napisal nekaj čisto drugega, čisto drugi publiki, ti pa takoj svojo pozornosti željno debelo rit prineseš, daj nehaj že srat po temah no, odpri svojo!
Lepolaski verjamem, da je sposobna npr, me je vsaj delno prepričala in sem vesel zanjo. Medtem k zate pa vemo točno kaj si pa kaj nisi in se tukaj neki repenčiš, da bi imela boljše mnenje o sebi. Je pa tako prozorno, da bolj ne bi moglo biti. Vsi vemo dobro kaj si oz nisi. Odpri svojo temo pa tam nabijaj svoje laži, ni treba celega foruma posrati za to.
Žal ne obstaja IGNORE, če ne verjem, neb bla deležna enega posta. Odbijaš tukaj mnoge, dobro vemo da si eno ubogo razočarano žensko bitjo, polno frustracij in besa, nismo ti mi krivi in ti tvoji poizkusi kako si oh in sploh so zelo žalostni. Če bi bila res ne bi čutila te potrebe oz. ajde razkrij se že al pa nehaj lagat, ker je patetično.
Ti s edružiš predvsem s Sadnim, Matkičem, marihuanco…To je ta tvoja moška družba.
Imhe, morda si me videla v sanjah, ampak to je tudi vse. Kaj se obremenjuješ z mano? Jst se ne s tabo. Preusmeri svojo energijo v koristnejše delo. Nauči se obvladovati jezo, kontroliraj svoja čustva. Dihaj. Meni ni žal, da tebi ne uspeva. Nisi rojena za zvezdo. Ponovno dihaj, da se ne zadušiš.
Ti s edružiš predvsem s Sadnim, Matkičem, marihuanco…To je ta tvoja moška družba.[/quote]
Moja moška družba so intelektualci, ljudje na položajih, ljudje s smislom za humor in občutkom za soljudi. Ne pripisuj mi nečesa, kar nisem. Ne da nisi iskren, si tudi nepošten.
Ker ti maš ful občutka za soljudi…lol
Zeeeeh.
Pa tole se ti ravno ne ujema kajne ? Ta zaželjene si tudi mi želimo a ni logično ? Jih sprejemamo in jim hočemo ležati med nogami tudi mi, pravzaprav takim ženskam vsi pomagamo, jim odpiramo vrata (dejansko in figurativno), zato pa tudi so še bolj uspešne, kot bi bile, ker moški nagrajujemo in skrbimo, da se vrhunske širijo 🙂
Ti si tista, k tega ne prenese, take ženske TI ne preneseš, pa nas neki projeciraš. Si sama vse povedala, iz tvojega besednjaka vzete besede, si ti tista ta fovšljiva na lepe, sprejete, sposobne, k jim cel svet leži med nogami. Tebi pa na tvojo žalost breme sveta leži na HRBTU. Sedaj maš pa dost pozornosti z moje strani, dont feed the troll pa to.
Ja to je pa res, sej to je tragikomedija, da se ne zaveda. Saj je smešno, večinoma žalostno, sam če pa povsod vse poserje, ukrade temo/pozornost, pa je res že moteče.
Ti s edružiš predvsem s Sadnim, Matkičem, marihuanco…To je ta tvoja moška družba.[/quote]
Moja moška družba so intelektualci, ljudje na položajih, ljudje s smislom za humor in občutkom za soljudi. Ne pripisuj mi nečesa, kar nisem. Ne da nisi iskren, si tudi nepošten.[/quote]
Jup. V njihovi družbi si, ko ti rečejo: daj mala še 3 pire prinesi, pa račun daj.
To je tisto…niste sposobni sprejeti iskrenosti drugih, ker je ne prenesete, ker bi se morali pogledati v svoje ogledalo, ker nimate ničesar za dati. Meni je jasno.
“… sposobne, ki jim cel svet leži med nogami …”
Hahahaha, ta je pa dobra.
Kje je v Sloveniji kaka baba, ki ji svet leži pod nogami?
Na MON-u so kot vidiš.
Mater kam je sla tale tema �
Hej folk blo je cist preprosto vprasanje,ki se je nanasalo predvsem na zunanjost,fizicne spremembe obeh spolov po 40em.
Ne pa vse kar se je napletalo potem.
Ajde pa mejte se radi :)))
Forum je zaprt za komentiranje.