Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Eni tipi pa res zivite v iluzijah

a ti je spet miška sp.i.zdila, ko si jo hotla v pi.č.ko vtaknit ☺

Če si ti cuker v mojem lajfu, potem te vržem v smeti, ker jst cukra sploh ne jem 😀

Saj menda nisi mislil, da dobesedno mečem cuker skozi ekran. Al pa si mislil. Faaaak.

Mene noro spominja na uno glupačo, avtorico knjige, Zano Nimani

Se strinjam, samo nekaj, 25 letnica pride na uro cca 40-70€…….. za to ne rabiš bit ”grdo” bogat….. je 1.000 na mesec dovolj da jih letno vsaj 12 rukneš 🙂

po moji skromni oceni! Če je cilj le in samo 25 letnica +/-[/quote]

A ne ne …

Jaz sem pa nesramno bogat, z ogromno hišo z bazenom, dobrimi avti, šoferjem, gospodinjo, da dami ne bo potrebno nič početi, pa z vilo in jahto na morju, samo ne maram materialistk in verjamem v resnično, pravo in iskreno ljubezen. In ko jo najdem vam povem!! :))))))))))))))))))))))

Se strinjam, samo nekaj, 25 letnica pride na uro cca 40-70€…….. za to ne rabiš bit ”grdo” bogat….. je 1.000 na mesec dovolj da jih letno vsaj 12 rukneš 🙂

po moji skromni oceni! Če je cilj le in samo 25 letnica +/-[/quote]

A ne ne …

Jaz sem pa nesramno bogat, z ogromno hišo z bazenom, dobrimi avti, šoferjem, gospodinjo, da dami ne bo potrebno nič početi, pa z vilo in jahto na morju, samo ne maram materialistk in verjamem v resnično, pravo in iskreno ljubezen. In ko jo najdem vam povem!! :))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja na koncu bomo vsi najdl eno, ki je dobrega srca, iskrena, poštena, odgovorna,…

Sm nehu iskat; nej ona mene…

Jp, iluzija.

Jst pa nočem ene, k bi me imela LE zaradi notranjosti!

https://www.youtube.com/watch?v=ug02cqP69V4

Kdo pa pravi, da nas vse zanimajo mlade, pa samo stoječe moške in napete ritke?

Ne. Ni res.

Noben, je vsega dovolj.

Enim se ne dvigne pod 50. Pa mora biti oblečena kot komunistična jugoslovanska tajnica. Rdeči čevlji, žabe… Namazana in kaditi.

ja ,ja kar prav imaš…kolko tolko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close