Eni tipi pa res zivite v iluzijah
Ja kdo pa bo, če ne ženske ? To je ženska vloga. A misliš, da smo tipi materialisti, nikol nismo bli pa nikol ne bomo. Mi iščemo material zaradi ženske, sam po sebi nima velikga smisla nad določenim minimalnim standardom, k omogoča svobodno bivanje oz. da si sam svoj šef. Zakaj misliš, da so se tipi tako polenili, mu je dovolj internet, garsonjera/starši pa morda sprehod čez mesto ? Ker ste ženske začele prodajat, da “niste materialistke”. Včas je blo jasno, prvo štalca, pol pa kravca. Noben niti pomislil ni drugače. Je bilo jasno vsakemu, da mora imeti prvo štalco, pa če so ga zgradili z odpadnim materialom, vodo za gradnjo pa so tovorili z volom (moj star oče). Dons pa (glupa) kravca pride direkt, brez pogodbe/poroke, jo pomolzejo/pojejo, a potem pa naj tipi štalco gradijo ?
Kdo ne spoštuje? Same se ne, poglejte s kakšnim šrotom se zapletate, da se ga potem nikoli več ne rešite, saj ve da bo težko še katero tako lepotepko dubu 🙂 Tud če dobite novo vezo, vam serje celo življenje, ravno danes je bilo nekaj na to temo v novicah. Ji je splezal čez oken notr, groza.
A veš kako smo tipi poceni. Tip ne rab nič, zase. Vse je za ženske 🙂 Mislim, če ti pade z neba, potem imaš jasno, sam garat ko pes za to ? Tipi bi mel lepo avte da se pelje (zlo verjetno tisti k smo ga želeli v srednji šoli, danes že kar star, poceni), plac lih tok, da streha ne pušča pa vsak dan isto obleko. Tipi lohk preživimo samo s hrano/pijačo, TV in internet, je to to. Ne sam da lahko, srečni smo v tem. Medtem, ko ženska rabi material, to ji je vloga, da zagotovi pogoje za potomce, a ni to normalno ? Dober avto/hiša ipd.. je samo simbol, da bo tip sposoben skrbiti zanjo in za otroke. Kaj delate dramo iz tega.
Kaj pa je vloga žensk drgega kot materializem, v prvi vrsti ? 🙂 Če ne se itak nič ne zgodi. Babe nas gonte, da se ukvarjamo z hišami, potovanji, jahtami, morji. To je vsa fora. Dober avto, jahta, hiša z bazenom je enak čemu ? LEPO ŽENSKI, poglejte avtosalone/navtiko, a so tipi zravn al najlepše ženske pod soncem, zakaj že ? Ker se ve kaj gre skupaj. Če jo dobiš na star avto oz LPP, staro bajto, nobenga izleta v lajfu, pol zakaj bi se jebal s tem. ?Tipi rabmo le žensko 🙂 Kaj pa nategujete, da niste materialistke, potem dobite pa NIČ materiala in potem jokate. Odločite se že. Drugo je, če ena ni zadovoljna z novim VW/BMW in hoče PORSCHE, ni zadovoljna s hišo s petimi spalnicami in jih hoče dvanajst. Ampak danes nategujete anti-materializem, zato pa najbolših letih živite pri svojih al njegovih starših, tip na kavču drka kurac al pa igra videoigrice, ker ste ga ve tako nategnile.
if a man could fuck in a cardboard box, he wouldn’t buy a house
Bile bi poštene, da želite (ko imate še pogajalsko moč – mladost, lepoto, zdravje) najmanj dvosobno stanovanje v mestu kjer delate, pa tipa MOTIVIRALE, da se za to potrudit, ko je še čas. Ne da vam kapne pol ko ste že stare, kdo se bo za starga konja barantal ?
Vaše laži so vas udarile nazaj. Edine, k nikol niso spustile standardov so lepe mlade ženske iz urejenih družin. Njim je bilo normalno, da ima tip minimalne pogoje, potem so lepo zanosile, poročile in je. Pa četudi se kaj zalomi, so odšle z lepo “odpravnino”. Kaj pa ostale “denar ni pomemben” ? Pokurile mladost, ni ničesar več, ne zdravja, lepote, nič, nobenga ne zanima kako ste bile skromne in financirale luftarja, k je pr 30ih delal za študenta lih tok da ma za cigarete.
Postanite poštene oz. motivirajte mlajše, da bodo jasne in glasne. Najmanj lastni prostor (2sobn+, redna služba oz podjetje, dobra izobrazba, pa POROKA pred selitvijo ali pa ADIJO). Še prej poskrbite zase, najmanj kar lahko naredite je za svojo RIT, četudi ste v glavo k bog pomagi, da tip lahko še vedno povšter na glavo (malo za hec, sam je resnica), samo večina ima faco pa ostalo telo in vse pravzaprav… sinhronizirano. Ne poznam grdobe z vrhunsko ritko, tko da se vse ojema, faca, rit, osebnost.
Dobite kar želite 🙂
No isto smo tipi krivi, k so nategovali ženske, da je pomembna (zgolj) notranjost. Moral bi enkrat že odkrito povedati, da DEBELOST=SHIT, amen. Da morate biti zdrave, negovane ali ADIJO, bi se prej predramile, tko pa tipi tud ne povejo tega, potem pa so ženske take, da ne veš a bi se smejal al zjokal. Pol se pa čudi, da jo tip prevara, k ne dela NIČ nase.[/quote]
HA,HA, haha. Tako je. Lepo in življenjsko si napisal. Haha.
@Autor
Tudi, če bi vse ženske imele tok visoke zahteve, bi jst še vedno živel po svojih načelih. No, na srečo sploh niso tok zahtevne, skoraj vsako lahko nategneš in to s skoraj z nič truda. Najšibkejša točka pri ženskah je glih ta, da so preveč čustvene (neumne), premalo pa uporabljajo logiko. Ne rabiš dvosobnega stanovanja, dober avto, da nahecaš eno tako kuro za one night stand. Več pa tudi ne potrebuješ. Copatarji se bodo seveda trudili za resno zvezo, govorili o otrocih, družini, pred žensko seveda, v sebi pa si mislili “končno jo bom lahko po*ukal, tako kot se spodobi”.Ker to je tudi vse kar moški pričakujemo od vs : 1. da ste privlačnega videza in 2. da ste nam na razpolago za posteljne užitke. Tisti moški, ki govorijo drugače, vam lažejo v obraz, ali pa so prikriti homoseksualci.
Pa dobr babe, a je tko težko razumet, da raje gledamo mlade, vitke lepotičke, kot starejše devičke?
Je to posledica erotofobije, da žensko gledaš zgolj kot objekt?
Zakaj je pomembno javno mnenje? Če pa zasebnost in intimo deliš le z enim človekom? Zato je pomembno le, kaj misli TVOJ moški o tebi, zagotovo nič podobnega temu, kar te moti pri moških, sicer ne bi bil tvoj, a ne? 😉
Požrtvovalni moški? Hehe, a tako se temu danes reče 🙂
Saj veš kaj pravijo za ljudi, ki se preveč ukvarjajo z drugimi …
Ne, da se jih boji, svoj odnos z nasprotnim spolom zreducira na materialni nivo (kamor sodi tudi izgled-vizualna podoba) in to razlaga kot ljubezen.
Vsaka podobnost z določenimi primerki iz tega foruma je zgolj slučajna…. 🙂
Zakaj nihče ne upa baba vprašat tu gor, zakaj za vraga se spuščajo v intimo z nespoštljivimi primerki moške vrste? Kje je takrat ženskam pozitivna samopodoba in samospoštovanje? Kje jim je osebnostna integriteta, da sploh nastavijo tem t.i. “jebachem”, avanturistom, kakorkoli?
Glede na to,kaj ste nekateri napletli ceprav me drugace ne gane kaj si mislijo drugi,bi povedala zakaj in kaj je pomenilo tole..
Nisem neka redna uprabnica mona niti nimam nekega staza tukaj.Zmotili so me nekateri res nemogoci in zaljivi komentarji s strani moskih uporabnikov v zvezi z zenskami.Imela sem pa v mislih tocno to kar sem napisala in sicer da NEKATERI ( to niso vsi ker nimam rada posplosevanja)mislite,da se samo zenske staramo.To je bilo vse sicer res provokativno pa vseeno so bili NEKATERI odzivi pod vsakim nivojem..
Sama sem res ze v srednjih letih,dalec pa od tega pa da bi se imela oziroma bi me lahko imeli za BABO IN STARO.
Sanjač, pojma nimaš kaj bluziš. Zato govori raje v ednini, torej za sebe, ne za vse moške.
Ja, zato jih samo gleda. 🙂
Ja, zato jih samo gleda. :)[/quote]
Ravno v tem je težava, ker jih samo ne gleda!
Želi si jih, zapleta se z njimi, samo njegov odnos z žensko ostane samo na materialnem nivoju, boji se lasnih čustev zato z žensko ne more vzpostavit resničnega čustvenega odnosa.
Strah pred čustvenim odnosom nevede zgenerira to o čemer @ona piše.
Sanjač, pojma nimaš kaj bluziš. Zato govori raje v ednini, torej za sebe, ne za vse moške.[/quote]
Če tebi ne uspe nobene nategnit, brez da bi ji prej nataknil prstan, še to ne pomeni, da smo tisti, ki nam to uspeva sanjači. Projeciraš svoje izkušnje oz. nesposobnosti na druge.
In kaj potem? taki pač smo.
Zakaj bab ne vprašaš, kje je njim pamet, da se zapletajo s takimi? Konec koncev one odločajo. S čim razmišljajo babe, če moški razmišljajo s tičem? One s p.ičko, zgleda?
Ja, zato jih samo gleda. :)[/quote]
Ravno v tem je težava, ker jih samo ne gleda!
Želi si jih, zapleta se z njimi, samo njegov odnos z žensko ostane samo na materialnem nivoju, boji se lasnih čustev zato z žensko ne more vzpostavit resničnega čustvenega odnosa.
Strah pred čustvenim odnosom nevede zgenerira to o čemer @ona piše.[/quote]
Saj vem in imaš prav. Moj odgovor je malo provokativen in se je nanašal na “Pa dobr babe, a je tko težko razumet, da raje gledamo mlade, vitke lepotičke, kot starejše devičke?”.
Bi te pa dopolnil. Želi si jih a hkrati se jih tudi boji oziroma se boji trajneje navezati, ker ne verjame, da jo lahko obdrži in se boji, da mu bo ušla. Zato raje tava. Seveda se vsega tega niti ne zaveda.
In kaj potem? taki pač smo.
Zakaj bab ne vprašaš, kje je njim pamet, da se zapletajo s takimi? Konec koncev one odločajo. S čim razmišljajo babe, če moški razmišljajo s tičem? One s p.ičko, zgleda?[/quote]
Če ne bi bilo na obeh straneh takih bi bilo že malo čudno.
A kaj potem? Ja nič, jadl,jadl…dalje, ker nič ne moremo, a ne?
Sanjač, pojma nimaš kaj bluziš. Zato govori raje v ednini, torej za sebe, ne za vse moške.[/quote]
Če tebi ne uspe nobene nategnit, brez da bi ji prej nataknil prstan, še to ne pomeni, da smo tisti, ki nam to uspeva sanjači. Projeciraš svoje izkušnje oz. nesposobnosti na druge.[/quote]
Sanjač nisio zato, ker ti to uspe. Sploh nisi dojel. Sanjač si zaradi drugih stvari, o katerih si pisal oziroma posloševal na vse moške. Ti si pač preprost, eni smo pamalo bolj zahtevni. 😉
Hočem ti povedat, da namesto, da napadaš moško populacijo, raje baba vprašaj o tem, saj one odločajo, s kom bodo seksale.
Če tebi ne uspe nobene nategnit, brez da bi ji prej nataknil prstan, še to ne pomeni, da smo tisti, ki nam to uspeva sanjači. Projeciraš svoje izkušnje oz. nesposobnosti na druge.[/quote]
Sanjač nisio zato, ker ti to uspe. Sploh nisi dojel. Sanjač si zaradi drugih stvari, o katerih si pisal oziroma posloševal na vse moške. Ti si pač preprost, eni smo pamalo bolj zahtevni. ;)[/quote]
Zanimivo, da si mene označil za preprostega, ko pa vas večina preprostih(dolgočasnih) ljudi strmi proti zakonskim zvezam. Ti Marko si follower, moraš igrat sužnja ženski, da dobiš od nje to, kar si v samem štartu iskal.
Pa pravim ti, da pojma nimaš, kaj sem jaz iskal. Tvoje zahteve (želje) so drugačne od mojih in vem, da tega sploh ne razumeš. Jaz jim pač rečem, da so preproste, ker iz mojega vidika take pač so. Zate pa vem, da je to, kar dobiš, največ, kar si lahko zamisliš v tem momentu.
Hočem ti povedat, da namesto, da napadaš moško populacijo, raje baba vprašaj o tem, saj one odločajo, s kom bodo seksale.[/quote]
Če mene vprašaš bi rekel, da še prerade dajo takim, ki bi samo seksali na njej….
Forum je zaprt za komentiranje.