Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Ima smisla, kar pišeš. Samo veš, zakaj ti ne rata? Ker opazuješ te super lepe 20-letnice in od njih pričakuješ to, kar bi ti, objektivno, lahko dala razočarana 25-30 letnica.

Ja, jaz želim biti samski in ne, nisem čez 40. V debati pa sodelujem, ker me zabava. Ti pa raje razmisli o sebi, zakaj ti ne upe uresničiti cilja, ki ga promoviraš na forumu, to je, ujeti ful dobro in mlado za resno zvezo.

Če trdiš, da poznaš lepotičke, ki želijo poroke, pol delaj na tem, d aboš izpolnjeval njihove pogoje, ekr zaenkrat jih kot kaže ne, manj se ukvarjaj s tem, po kakšnih greznicah hodi en Spider…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jih dobi za fuk ja.. Mladce, ki bi si (zastonj) jajca spraznili na ulaufani stružnici pa razne avanturiste. Koliko bi jih živelo s tako, k misli da je še vedno 20letnica, če ji kdo reče da zgleda dobro, vendar ZA SVOJO STAROST. To je pa tud vse.

Možno, samo z DEBELIM in DEBELO pa si lahko bistveno izboljša možnosti, vamp pa tudi lahko izgubi.

Medtem k ženska se mora dat cela razrezat/prerezat/preštemat/napolnit, pa rabi vsaj 10x toliko denarja, da bo morda dobila isti odstotek 🙂

Je na svetu dovolj obupanih samskih, ki komaj čakajo, da izpolnijo svojo naravno beta vlogo. To vedo povedati bivalke raznih spletnih zmenkarij….

Daj no, a ti hodiš kaj ven, v najt lajf…mislim v mestu….tiste talepe pri 27-28 okoli norijo..[/quote]

NE (več). Tam so same kurbe (karakter, ne prostitutka kot poklic). Ženo spoznaš na poteh življenja, skupni interesi ipd. Nočno življenje je iluzija za lažje spoznavanje (trajnih) partnerjev, so pa v resnici vse okoli nas, kot matrica 🙂 Samo pogledati moraš pa usta odpret ob pravi priliki. Še prej moraš met pogoje, če ne nima smisla oz. ni pošteno, da nakladaš, razen če iščeš odpad.

Hodim pa kam drugam v mestu, čez dan, pa ti lahko pokažem polno do 25, k bi se TAKOJ poročile (recimo s tipi do 40) ob pravih pogojih, sam teh ima sedaj manj ljudi, kot tudi interesa za poroko 🙂

Enkrat sem za eno lepotičko, 23let, rekel, da je za poročit… O kako je skakala okoli, sem imel kar slabo vest, zgleda majo ženske supersluh za to 🙂 Nekatere šele takrat vidijo koliko jim pomeni, če imajo možnosti, prej pa vse “ne rabva papirja, da se mava rada pa to”.. Pol k nekatere spremenijo mnenje je pa že prepozno.

Pa ženske itak ne vejo kok si želijo nečesa dokler nimajo možnosti. Zgleda živiva v različnih svetovih. Ti hodiš po greznicah porivat stare žurerke jst pa dnevno srečavam ženske, k hrepenijo po poroki/otroku/partnerstvu, in to nekaj let pred 25. In to lepotičke, z ostalimi se mi ne da ukvarjat niti, če sebe ne spoštujejo tok, da za rit poskrbijo, tudi mene ne bojo.

Spider sicer pa kaj te to sploh zanima, a nisi rekel da želiš bit samski, ostani tako, srečuj podobne večne samske/neodvisne/žurerke/priložnostne fukice, k se bodo tudi kasneje, ob pravem copatarju lahko postransko gonile celo življenje. Če te pa zanima, pa si že nad 40, potem rabiš res nenasitnega tiča pa sito denarnico ja, da boš skompenziral bullshit… Zate je potem recimo ukol 25-30, te bi še dubu. Ajde če si resen, da ne nateguješ žensk samo za test, pa maš pogoje. Daj eno zaguncaj za to, samo verjetno ne boš kajne. Boš šel raje na žur, prepite babe porivat z omrtvičeno pizdo od alkohola.

No no, sej maš vse podatke v sebi, sam povezat jih zgleda ne znaš al pa nočeš :)[/quote]

Ej, s tem dolgovezenjem si še mene uspaval. Kako bi šele eno brhko mladenko. :))
Ampak lej, če tebi pomaga – ti kar piši. Bomo že potrpeli.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tako je, brhke imajo rade bad boye..ne pa leporečenje, ki še kulturno Margot uspava…Naj pubec začne gvihtat in s enauči biti frajer tudi dejansko, ne samo za tipkovnico..ali pa naj neha bežati od svoje naravne beta vloge in osreči kakšno samsko 35-letnico.

No ti na kratko še odpišem, ker si pokazal malo odprtosti 🙂

Rata že, sem akter že nekaj časa, ne opazovalec. Nudijo mi lahko točno to kar potrebujem. ZATAKNE pa se, ker ne vem, če ne bi raje ostal samski, tako kot ti. Ker vem kakšna je cena (kvalitetnega) partnerstva, da ne grem v detajle. Bom sedaj videl, kako se bo odvilo do jeseni. Časi so taki k so, jaz imam lastne standarde, k jih moram izpolnit za to, ne mislim po vsej sili, take prave odlične, vrhunske, ki lahko vse to nudijo še predno so razočarane si na nek rok želijo otroka, to (upam) vemo kaj vse potegne za sabo. Jaz pa sedaj ne vem a bi ga imel ali ne. Bo pa kmalu jasno, samo še nekaj se mora odviti. Morda še kdaj pridem na forum, samo dvomim.

Ja to je res. Sej zato moraš pa imeti vrhunsko, da je za betas vedno zanimiva, pa če ma 3 otroke s tabo. Ti prideš samo na starševske prireditve pobrat nagrade. Malo za hec?

Imam ravno čas, pa ko 10ič ne dojamete, se žrtvujem za razširjen tekst. Drugače pa ne skrbi Margot, točno vem kdaj dolgovezti in kdaj ne. Pri takih k si ti je treba dat samo nemo kurca ven in stvari gredo avtomatsko.

Saj res, kdo pa peca “postavne in upicanjene” štiridesetletnice? Zdolgočaseni sodelavci srednjih let, ki jim doma babe več ne dajo za povohat? Njihovi petdeset do šestdeset let stari šefi, ko se ga nalijejo na kaki kolektivni službeni fešti? Kakšne potrebne stare komšije, ki imajo na hrvaški obali vikendico zraven njihove? Kdo drug res peca upicanjene štiridesetletne malomeščanke? Bolj ali manj sami taki, ki so povezani z razočaranjem v lastnih familijah in poleg tega še komajda prikrivajo alkoholizem. Lahko se ena povprečna štiridesetletnica še tako picani, pa ne bo presegla tega nivoja. A pri petinštiridesetih se bo s svojim priučenim “šarmom” iz tabloidne razprodaje v visoke kroge prebila? Lahko samo osreči svojega papučarskega soseda, ko se poleti sonči na balkonu. To je pa tudi vse.

Kaj pa če znaš oboje ? 🙂

Ti pa priznam, da bi sem pa tja tudi kakšno 35letnico pokavsal, samao bi ji raje plačal, da lahko ODDIDEM!

Če dobro narediš se je ne moreš losat. In v tem malem mestu te potem povsod srečava, kura. Veš kaj je s samskimi 35+ k jih en dobro poorje, da imajo vso rdečo od vzburjenosti, delajo grimase na obrazu, kot da jih je zadela kap, sprožijo se jim občutki, k sploh niso vedele da jih imajo ? To je pol k drek v morju k za tabo plava. Če ne misliš resno se ne splača oz raje plačaš direkt, da nimaš problemov, ni vezi pa to 🙂

Vse je res. Poleg tega so pa take OMG 40+ babe še hujše, k mislijo kaj so, dražje kot mladenke, to je kot restavriran oldtimer. Drag ko 10 novih, a še vedno je STAR, stara tehnologija, napeljava in vse…

Fasado lohk zamenjaš, zdravniške karte govorijo svoje. Na smrad vreči parfum je lahko, naravno dišati je drugo.

kaj se kregamo, vsem nam je skupna samskost. Tako meni, kot Ančki zgoraj..

Imam ravno čas, pa ko 10ič ne dojamete, se žrtvujem za razširjen tekst. Drugače pa ne skrbi Margot, točno vem kdaj dolgovezti in kdaj ne. Pri takih k si ti je treba dat samo nemo kurca ven in stvari gredo avtomatsko.[/quote]

Hahaha, ok, vsaj nasmejal si me :)))
Lej, jaz tapravega jebacha prepoznam že od daleč.
Tako da … dej ti svojga tiča kar lepo pospravi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

-;))))

Ej El Fidelito, ja nekak tko, sam še neki…

Sej po privzetem sem proti 40+ samo zadnjič sem pa spoznal od kolega ženo. O moj bog kakšna fina ženska, lep glas, žametna koža, ne vem a vsak dan dobi po obrazu, sam če bi jo vprašal kako da ma tako lepo kožo, bi takoj vedla, da jo hočem nategnit.

Sej sedaj nimava stikov, samo najraj bi jo vprašal oz kar kolega, če mi dovoli, da jo porinem, je pa vrhunsko izobražena, premožna visokomeščanka, tako da vem da bi ji lahko kremno pito naredil brez bojazni za zanositev…

Drugače pa ja, škoda da sindikalni niso več tako razširjeni, sem razmišlal da bi šel enkrat z njeno firmo kot gost, bi spala v skupni sobi, da je bol ekonomično, bi ji hudiča ven izgnal kot exorcist. Vem, da je potrebna kot sahara vode.

Ti s epa res morš odločit, ali bi raje 20-letne ali milfe…

Pa njen mož je star tud tok k ona pa ma še skor vse lase, takim ponavad tič slabo dela…

Ponavad po 40em al telo žrtvuje lase za spolno moč al pa počasi potenca pada, da telo zaščiti pred pretirano porabo vitalne energije 🙂 Pleškoti dobro porivajo do bridkega konca, tisti lasati pa majo že krokarja v hlačah, tko da sumim, da je nepotošena v p.m. K smo jo nekaj kao spraševal, sem čutil kako si želi mojega krampa v svoji njivi.

DA, vse ma prednosti in slabosti 🙂 Bomo vidli tud od okoliščin. SOON

Moraš enkrat probat hčerko pa mat skupaj, to mi noben ne verjame, sam ene ženske boli kurac, le mal fovšije je pol, k moraš njeno mat ven poslat (dost fafanja), da lahko hčerko dobro obdelaš.

Ne, da se jih boji, svoj odnos z nasprotnim spolom zreducira na materialni nivo (kamor sodi tudi izgled-vizualna podoba) in to razlaga kot ljubezen.

Vsaka podobnost z določenimi primerki iz tega foruma je zgolj slučajna…. :)[/quote]

Tukajšnji forumaši so svetlobna leta od “materialnega nivoja”, o katerem govoriš.

Ne, da se jih boji, svoj odnos z nasprotnim spolom zreducira na materialni nivo (kamor sodi tudi izgled-vizualna podoba) in to razlaga kot ljubezen.

Vsaka podobnost z določenimi primerki iz tega foruma je zgolj slučajna…. :)[/quote]

Tukajšnji forumaši so svetlobna leta od “materialnega nivoja”, o katerem govoriš.[/quote]

No, še ta udarec….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

U.. kar me spomni. Majo 40+ tud PREDNOST fantje ! Polnoletne hčerke!

Maš REZERVNO še zraven, itak nisi v sorodu. ČE je mat tečna, greš pa do hčerke, itak so zadovoljne, saj rade tekmujejo z materami, da sploh ne govorim, če ni bilo očeta…

Tko da ne boste samo o NEGATIVNIH lastnosti 40+ govorili (k imajo (lepe) hčerke).

Aja slaba stran teh resnih/vrhunskih 20-25 lepotičk in oh in sploh.. je pa v tem, da če bi en sam moj post prebrale k sm ga tukaj napisal, bi bil FUCKED, dost možno za zmeraj 🙂 Treba tud kaj za sebe zadržat, tukaj se pridem mal spucat.

Kot sem reku, bo treba vidit pa premislit kako se stvari odvijejo, hehe. Pa pretehtat, še zadnjič v tem življenju pa potem sprejeti FINAL SOLUTION 🙂

Eeee khm, “da me izvinete malo”, moram oddati svoj komentar … :)))

Če nič drugega … znajo ženske pri 40 vsaj elegantno hoditi v visokih petah (za razliko od 20-letnih mul). :))), da o posteljni aerobiki ne govorim. :))))

ja prste majo pa tud temu primerne. Zvite za bruhat, bi bla lepša stopala, če bi jih dal kar odsekat. Al pa stovčt pa poravnat. Bruh. Kaj je lepšega kot čudovite tačke 20letne “mule” ? Take naravne, pravilne, urejene, negovane ?

Maš raj staroprašičije nožne parklje k ti med seksom da noge ukol hrbta in te s trdo kožo na petah praska po njem ?

Kakšna postelna aerobika ? Se sil bit neki aktivna, miga z boki pa to, da mi zjebe ritem. Edina prednost je da majo mal bol razštelano, da gre piton lažje notr.

te stare frigidne koklje mislijo kok znajo porivat če se neki sil bit aktivna… To se mora prepustit, da mojster obdeluje. Lohk se poljublja, objema, boža, medtem k se gunca k da bi jo iz snega ven rinil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close