Eni tipi pa res zivite v iluzijah
A si moreš mislit, da nekateri poleg seksa radi počnejo tudi druge stvari v dvoje? Da dejansko radi preživljajo prosti čas z določeno žensko? Da so radi skupaj tudi zato, ker je zanje prijetno in zabavno, ker se jim zdi dekle kul družba, ker zanje ni samo ljubimka, ampak tudi njihova prijateljica in zaupnica, je nekdo, na kogar se lahko zanesejo?
To, o čemer ti pišeš v tej temi, je samo one-night stand, oziroma avantura razmerje, globlje pa ne seže.[/quote]
Če se gre tu samo za zabavo, smeh, prijateljstvo, potem za to ne potrebuješ ženske. Normaln straight moški nima prijateljic. Ta globina je pa dobra samo, če po širini in dolžini ustreza moškemu orodju.
Prijateljice imajo samo toplovodarji.
Pa še to, če sta partnerja preveč poslovna partnerja oz. prijatelja, to ubija erotiko.
Jo morš skavsat ko psico.
Tale prispevek sem gledal in mi je čeljust padla na tla…
Pri Štorkljah ni samohranilk, če se oče ne vrne, nehajo mladiče hranit, noro. Mata točno definirano vlogo oba. Gleje prispevek, k razlaga veterinar.
aja ne popravk, sem gledal še enkrat… same jih ni hotla pustit, zato jih ni hranla, ker ni hotla zapustit mesta, da bi šla po hrano, je čakala fotra do zadnjega, en mladič ni dočakal 🙁
Dec na nivoju ne more imeti prijateljic. Koji će mu kurac? Kaj pa imajo babe skupnega z desci, da bi se družili, ko seksualni razlog odpade? Ste kdaj videli tipčke, ki se trudijo resnično prijateljevati z babami? Naivneži, ki resno mislijo, da je to možno? Na žurih se pijane babe režijo in norca delajo, ko si delajo perverzne šove s tem, da jih šminkajo … Take prijateljice! Tepčki se pa glupo režijo in blefirajo, da je vse samo zajebancija. Saj je res. Ampak samo na njihov račun. In kako so babje pizde potem vse fine in moralne, ko se streznejo. Bebčki pa osramočeni. Oni se njim opravičujejo, ker so si dovolili toliko spiti, da so nedolžne in nič krive dobile krvoločno težnjo osramotiti jih z vso svojo perverzno babjo silo. Govna “moška” so s svojo ponižnostjo in nebogljenostjo iz njih potegnila vse najslabše. Nalašč svinje to počnejo!
Sej pravm… kurca daš ven pa je.. to je ESCAPE ARTIST iz friendzona.
Men če kera hoče friendzonat, jo pogledat v pičko, pa če si lase popravi pol vem, da ve zakaj se gre. Če pa se prestraš pa hvala bogu, sam GTFO.
ROTFL
Ne vem, če tako kamot. Glih. razen mogoče ukrajinko.
Bo moral met precej več kot par ojrčkov, baba pa bo morala biti zelo očitna pleharca.[/quote]
Sam res.
Ampak da tipi še tipu ne verjamejo, temveč kar tumbajo svoje … no, pa naj poskusijo, če želijo, preizkusiti na lastni koži, kako na izi je to.
Mogoče lahko ujaga kako zdolgočaseno mladenko, ki ima po srednji šoli neko dolgočasno, razmeroma slabo plačano službo in ne ve, kaj bi sama s sabo, potem ko obišče vse možne in nemožne lepotilne salone ter se nakofetka s frendicami. Ostale imajo pa še čisto preveč načrtov, idej, možnosti pred sabo, da bi sploh gledale kake zašpehane pohotneže v srednjih letih. Po mojem niti ne vedo, da to obstaja.
Atraktivna 25-letnica se bo raje dol dajala magari z enim kelnarjem, ki ima zanimive tetovaže na rokah in je malo mišicat, pač da ji je fukish…koji kuarc bi ženska v najlepših eltih zabijala cajt za neke stare fotre…Tipom s takimi idejami ostanejo Ukrajinke, ali pa mora biti 45-letnik RES bogat, pa še ne preveč grd, ona pa nora na dnar.
Kot kaže jaz vsaj par takih poznam, ena moja sošolka se je poročila kako leto nazaj z enim ki je pusto svojo ženo za njo, pa ma OTROKA, star pa je zelo blizu če ne 40…… torej govoriva vsaj o 13 letni razliki…..
Pa tip ni noben cash loaded frajer, ampak čisto povprečn tip, nothing special, ne-športnik, malo trebuščka….. dobro resda tudi ta 2x letnica ni neka seks bomba, ampak je pa končala faks ždi brezposelna na zavodu je pa solidna sedmica……….
Atraktivnih 25 letnic je samo nekaj odstotkov…… pač gausova krivulja, morda ne bo mogel fasat en 45 letnik eno 25 letno ki bi lahko tekmovala za Miss, ampak tako povprečno…. bo pa 25 letna, kar pomeni da bo verjetno še vedno boljše kot večina povprečnih 40+ letnic.
Take revice, ki ne vedo, kaj bi same s sabo, so eno. Ampak debata teče o top shit materialu, po možnosti o puncah s kakšnimi vizijami, kaj hočejo v lajfu itd…
Večina 25-letnic, ki jih jaz poznam, ima kr tipe nekje sovjih let, ali pa do 30 stare rečmo.
Poznam jaz tudi kr nekaj 45-50 let starih tipov z mlajšimi ženskami, ampak te mlajše niso stare 25, ampak nekje 35-40..
Seveda 🙂
Pa dobro mulci, ni vam zdaj treba po 10 nicki ciničnih pribijat na vse, kar Spider piše. Če mislite, d animam prav, idite te atraktivnice, ki si jih želite in so stare nekaj čez 20, prepričevat, naj pustijo svoje zanimive jebache in da ste vi pravi za njih..Samo bo to bolj pušiona, če ste geeki, pa ambicije gor ali dol…
Top shit material po čem ? Videz, pamet, osebnost, pedigree, premoženje, izobrazba, kariera ?
Verjetno ma vsak svojo definicijo TOP SHITA…
Samo tiste res TOP SHIT kelnar nav nikol fukal.
Sicer pa dobro, da tipi ne veste kaj ženske govorijo o tipih. Kelnarji so TOTAL FAIL že zelo kmalu, kaj šele ko ženska malo dozori, samo ja, kar tolažite se. “Si predober zame” pa take fore, heeh…
Kelnar bo fukal grde babe, samostojne feministke, AneBanane, samohranilniške hčerke, nizka samopodoba, oziroma srednjo žalost. Morda top shit po videzu, kakšne karieristke k si želijo enga luzerja, da jih obdela, potem pa si čevlje obrišejo na njem, poglobljenih stikov z njem, vsaj na zunaj, pa si ne želijo nikakor.
Vrhunskega matreiala pa kelnarjev kurac ne bo videl.
Kriza, ki prihaja. Če kakšen idiot tukaj misli, da je sedaj kriza, naj se spomni čez 10let nazaj, bo videl kakšno obilje je bilo. No kriza bo postavila ljudi na svojo mesto, sedaj so bili kar vsi vse in povsod. Bo počasi ljudi vrglo kam spadajo.
Kelnar bo prej fukal dobre babe, kot en očalast geek. če je pa lep, pa sploh. lep visok in črnolas tip je naravni alfa samec. Tudi če je reven ko miš. Če je kelnar recimo v diskoteki, je pa to čista zmaga, ekr je itak skoz v tisku z več babami, kot ostala moška populacija.
Malo sem krut, a tako to je.
Dober, ambiciozen, prijazen, sposoben, zanesljiv tip= beta. Taki pobirajo ostanke.
Alfa je bad boy, močan samec, mogoče celo na sterodih, znan, testosteronski mačo. In taki porivajo najboljši material.
A ti se z babami meniš o tipih??? >Zdaj mi je vse jasno, ti si en friendzonan tip. Počasi bi ti lahko bilo jasno, da se bo baba najprej dala dol s tistim, za katerega govori “joj, on pa meni res ni”.
Sej pa dobričine pridete na vrsto no. Ko so punce že bolj zrele, pa ne več tako mlade, pa so dale skoz dovolj Zrč, Grčij in ostalega.:))))))
No Spider, sem se še oglasil, če je kakšen odmev, tokrat res zadnjič 🙂
No lepo, da se strinjava tudi velikorat.
Sam veš kaj je.. Te res TOP SHIT ženske, imajo VEČ takih na izbiro in med njimi pa potem denar pomaga rešiti uganko, katerega bi vzela 🙂
190/90/16/16… 25let, lep, pametn, FTW 🙂
Sam če je pa več takih, vzameš pa še takega k ma še Porsche, Pershing kajne ? 🙂
Pa PS… tem ženskam ni potrebno v diskoteko za to, tam so sami siromaki oz fukfehtarji. Taka vrhunska tima dostop do PRAVIH krogov, kjer so ALFA samci (s sredstvi:).
Ti si zdaj zalutal v nek fantazijski svet. Poršeji, bogataši, .pičke materne..Kajti ti si en lep, bogat, s poršejem, ne?
Jaz se raje pogovarjam realno, kot na nivoju nekih imaginarnih kriterijev..
@Kroglc: a tko žaljivi bomo? Si pa prav perverzno predrzen 🙂
Ti kar sanjaj o svojem top shit materialu, karkoli že je to, ti jih iz srca privoščim vsaj 5, če se le da in to kar naenkrat. Pa kakšnega selfija naredi, da bo MONom od ljubosumlja gate zategnilo.
Kdo je o meni govoril ? A maš ti pičko kot ta Catlin (Bruce), da veš kako top shit ženske razmišljajo ? ČE privzamemo, da pri vseh postih ljudje izhajajo iz sebe…
A se oblačiš v žensko pa te alfa kelnarji v rit porivajo ?
Tip ki ni po naravi jebach…ne bo nikoli…tega ne da noben status, noben denar, z denarjem lahko postaneš samo zelo zaželjena beta copata…in to je vse…
Dejstvo je, da si TOP SHIT ženske izbirajo TOP SHIT moške…
Samo pri interpretacijah oz definicijah kaj je TOP SHIT se nam zaplete kajne.
TOP SHIT moški mora imeti DOBRO ZMES vsega, da je skupaj TOP SHIT, manj ima enega, več mora imeti drugega, da enačba zdrži, al pa mora imeti kar vse TOP SHIT, za TOP SHIT.
MA dej sej se ne da… JA stare smrdulje so super, zrele, to izbere vsak zrel moški, ga v jalovo lukno razštelano lukno rine.
Pa seveda, top shit ženske gledajo siromake ja, pa gonijo se do 30ega, potem pa enga beta smrada vzamejo, to jim je bil plan ja…
Nema vam spasa.
Pa ti človek razumeš, da JEBAČ ni dovolj za TOP SHIT ? Rabiš imeti še kaj drugega.
Za fuk ne rečem, samo ŽIVLJENJA pa si ena TOP SHIT ženska s klošarjem, četudi je popolnega telesa, ne bo želela, sam tebi to ne vem če je jasno. Normalno, da je raje neresna potem, se fuka do 30ega s kelnarji, saj kaj več od njih itak noče, če ne je pa samohranilka potem, kelnar pa še preživnine ne plačuje. Če ne dobi še enga beta, da bi voz naprej fural, se ji breme življenja kaj hitro pozna na obrazu in telesu in postane podpodpovrečna zagrenjena pizda, senca kar je bila.
Forum je zaprt za komentiranje.