Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Eni tipi pa res zivite v iluzijah

Pa o tem skoz govorim … kr neko teženje, da te vse mine.

Ne veš kdo so, ker so v manjšini, kakšne 5 % če jih je. Prevladujejo beta copatarji, druga vrsta smo pa ostali, ki smo nekaj vmes.

Noben izmed vas forumašev, vključno z mano ni Alfa, kot tudi nobena MONovka ni neka lepotica, za katero bi se obračali vsi mimoidoči.

Pošten odgovor. Ne pa eni k mislijo kok so alfa, potem pa že zjutraj ritko nastavi šefu (figurativno).

Pa mi povej en sam samcat dober razlog, zakaj bi 25-letna ženska vzela enega navadnega 40-letnika, ki se je z redkimi sivimi lasmi na glavi, ker je večino lobanje pokrila pleša, s pirovsko trebušino, glivicami na nohtih na nogah in krčnimi žilami končno zavedel, da mu je odpeljal zadnji vlak in bi rad na vrat na nos eno oplodil, ni važno, samo da ima dve roki, dve nogi in delujočo maternico?
Pri 40 je tudi moški že kar malo star za dojenčka, ah te že slišim ugovarjat, prišparaj si tipkanje, ker si predvidljiv kot pijanček brez denarja za šankom.
Če ti do 40. leta ne uspe najti nekoga za resno zvezo z otroki, kreditom in enoprostorcem, ti bo po 40. še toliko manj. Ne vem, kaj ti ni jasno.[/quote]

Pa točno o tem govorim 🙂 No vidš da se strinjamo.[/quote]

Velja tudi za tipe. Še toliko bolj, če ti karte niso naklonjene in boš pri 35 že plešast.

Sicer pa, tvoj lajf, tvoje odločitve.

Čuj, zaj pa tak. A je že katera ostala s teboj, da lahko rečeš, da je nisi razočaral? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Alfa je kot Jeti. Obstaja, a noben ga še ni videl. No, redki so ga. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa točno o tem govorim 🙂 No vidš da se strinjamo.[/quote]

Velja tudi za tipe. Še toliko bolj, če ti karte niso naklonjene in boš pri 35 že plešast.

Sicer pa, tvoj lajf, tvoje odločitve.[/quote]

Tule pa je moje sršenje gnezdo… jp..
!
Kaj bo dala ? Stare zgodbe, spomine, katerih del nisi bil.
!
Zadela me je predvsem ta izjava…

Vedno, a ma vedno, me dame presenetijo joj tukaj pa še nisem bila, … bila sem pa že tam pa tam… kok je bilo lušn. Ne vem za moške, kolk obujajo spomine…. razsvetlte me punce..

Zdej pa sta dve varjanti žensk… tiste, ki uživate trenutek in s pomočjo znanja naredijo “ponovitev lepšo” za oba prisotna (MOJA ŽELJA). Žal, ampak velika večina meni poznanih deklet/žensk izreče to primerjavo ali pa jim to preberem na obrazu… jp, sem bila na koncertu/tukaj/na kosilu/… pred x leti pa to pa to ni bilo al pa je bilo mal drugaće…. nikakor, da sprejme – živi danes in se uči iz preteklosti….

Kdo je zdej v Iluzjah? Ne vem… ne me linčat…

Moram rečt, dame, ženske okol 40+ , ČESTITAM tistim, ki živite dalje in ne primerjate preteklosti !

Tebi je jasno edino to, da se izogibajo take ženske kot si ti, saj se bojijo, te potrebujete hišne ljubljenčke, udobje, ne enega k se ne pusti jebat.

No sedaj si pa predstavlji kako je šele v naši mali državici, k ima zgolj nekaj lokacij (eno bogo mesto, en kraj na morju, v gorah, pa še kakšen bled vmes). Povsod bo videla duhove, kako jo je bivši žgal pa ko bo kakšen komad, se bo spomnila kako ji je jumfr snel ipd…

Moraš pol celotno sliko zamenjat, a še vedno bo v glavi. Pa bog ne daj, da jo je prevaral s kakšnim tipom ženske, boš moral ti to potem plačevat, saj kero piči kača se boji zvite vrvi.

Ma zato tudi veliko žensk ne more spremeniti navad, veš kok spominov se sproži že ko vgrizne kremšnito, kako se bo temu odpovedala. Enkrat sem gledal eno oddajo, k je ena hotela shujša in že po 1 tednu je jokala, da ima občutek kot da POL NJENE OSEBNOSTI manjka 🙂 Če ni hrane. Pol naj pa čakamo, da si gre proteze ščistit na skret.

Ja žal je tako. Moraš dobit mlado, da ima tvoje spomine, skupne, ti je lepo sidro in spremljevalka v življenju.. Al pa maš samo še bol prijateljski odnos, ločeno z dovolj svobode. Redke so sposobne pustiti preteklost tam kot je, sem tudi že na take naletel ampak z leti je tudi te ujela. A veš, se je ločila, bilo 10let krasno, novo življenje, potem je pa že začelo nazaj prihajat.

Glej ta stvar je prednost pri dobri ženi, kok se je lepo navadila nate, a je pekel pri TUJI ženi. Pač z enim moškim ima ogromno spominov, 10-20let vsega, saj drugega ne pozna, to se zaveda šele kasneje, pa skupne otroke, to je večna vez. Ko ženska zanosi z nekom je z njem povezana celo življenje, če si prizna ali ne. Kot neko SONDO moški vsidra v njeno telo in sta povezana za vedno.

Zakaj pa misliš, da moški, če imajo možnost, potem ko se ločijo od žene na “stara leta”, čeprav jo morda še ljubijo, vzamejo YOUNGER PUSSY ? Ravno zato, da imajo SVEŽ list papirja, ker če je preveč popisan in počečkan, se ne splača.

Včas so že vedl zakaj so sam device jemali. Kdo bo od bivših poslušal ? Bruh! Ni večjega odboja. Ena v drugi temi je pisala, da gre za ljubosumnost. Ne, gre se za zavedanje, da je že rabljena roba. To skušaš pozabit. 😀

Čuj, zaj pa tak. A je že katera ostala s teboj, da lahko rečeš, da je nisi razočaral? :)[/quote]

Kaj se ti copatar na vse obešaš. Pomagaj in svetuj raje multinicku, kako postati zadovoljen copatar. Ti to obvladaš, za razliko od mene. Pomagaj mu, vidim, da sta si blizu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tebi je jasno edino to, da se izogibajo take ženske kot si ti, saj se bojijo, te potrebujete hišne ljubljenčke, udobje, ne enega k se ne pusti jebat.[/quote]

Dej ti pejt mal ven. Punce v tej vročini skačejo naokol napol nage, ti pa tuki nabijaš gluposti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ha ha, točno to! Potem bo pa spet jokanje, da “napačni” tipi vse babe pokavsajo.

Spider ti bi bil dober tester. Tista, ki da tebi, se jo izogne 🙂

Alfa Romeo Spider naj raj eno proba malo dlje obdržat, da ga vidimo ali bo kos.

Ali je sposoben le uverturo pokvarjenemu blagu, potem ko je treba pa kaj več pokazat pa spizdi za vogal in se prepričuje, da je alfa. Bi hitro dojele kok je alfa ja, k ji še osnov neb mogel ponudit oz parirat. Morda pa je uspešen in se motim.

Samo bol zgleda, kot da samo vrača bolečine k jih vsak dan dobi v anus, če sploh dela kje.

Tebi je jasno edino to, da se izogibajo take ženske kot si ti, saj se bojijo, te potrebujete hišne ljubljenčke, udobje, ne enega k se ne pusti jebat.[/quote]

Dej ti pejt mal ven. Punce v tej vročini skačejo naokol napol nage, ti pa tuki nabijaš gluposti.[/quote]

Mater ti, 3 ure sm te isku. Zdej pa ne vem al si tolk vroča, da se je vse gužval okol tebe – pa te nism vidu, al pa si nekje doma, v ležečem…
😉

Ja če gledamo globalno, ampak vedno se ne gleda globalno, odvisno je s kom primerjaš……. če primerjaš sebe z 5 ”geeki”, si ti med njimi alfa, ker je primerjalni bazen pač takšnega standarda, da si ti pač po gausovi krivulji daleč odspredaj…

Če pa se primerjaš z vsem Svetom potem pa je jasno da nisi…… čeprav jaz osebno imam včasih dokaj težavo točno opredelit alfo, je to nekdo ki podira ko hoče, ali nekdo ki zgleda vrhunsko pa čeprav ne podira al kak….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

zakaj bi. raje bebcem babe žgem. Tuje ej slajše. Jaz nsiem provajder, kaj ti ni ajsno, to je naloga vas copatarjev. Jaz pridem, opravim, odidem.

Pa dobro pubeci, ni treba name besneti, če se vam vaše sanje o zvesti 20-letnici ne zgodijo..Tudi ne bo pomagalo besno sopihanje na Margot..20-letnice so zunaj, na tem forumu jih ni, kolikokrat moram to še ponoviti..Mi tu smo že malo starejši, nam ni treba pripovedovat, kako naj se punce pri 22-ih zresnijo..

To idite mladim puncam povedat! če vas bodo upoštevale, seveda..

Pubeci, vsi vi se boste poročili s takimi, ki so testirane, to pa zato, ker si takih najbolj želite…ker jih požirate z očmi na ulici..In ko bodo stare 30 in bodo od sprobanih tičev že komaj hodile, se boste z veseljem pustili vpreči v družinsko zgodbo…To je vaša usoda..j.ebiga…Ni vsak za jebacha, skor vsak pa je za copatarja..

Fantje, ne moreš bit jebach in hkrati cvikat al boš babi lahko pariral in jo obdržal.
To dvoje se izključuje.
Tko da … dejte vi še mal tole naštudirajte, ker po moje vam neki ne špila glih…

Dej ti pejt mal ven. Punce v tej vročini skačejo naokol napol nage, ti pa tuki nabijaš gluposti.[/quote]

Mater ti, 3 ure sm te isku. Zdej pa ne vem al si tolk vroča, da se je vse gužval okol tebe – pa te nism vidu, al pa si nekje doma, v ležečem…
;)[/quote]

To drugo, sam ne okol govort 😉

Pa na nas druge tudi ni treba. Ker ne bo prav nič pomagalo pa še skrajno anojing je.

20-letnice seveda so na forumih in povsod po netu, ampak ravno na MONu je pa morda treba probat v 18-30: Adolescenca in mladi odrasli. Tam se morda najde klientela za našega princa, ki jo hoče po svoje vzgojit.

Čuj, zaj pa tak. A je že katera ostala s teboj, da lahko rečeš, da je nisi razočaral? :)[/quote]

Kaj se ti copatar na vse obešaš. Pomagaj in svetuj raje multinicku, kako postati zadovoljen copatar. Ti to obvladaš, za razliko od mene. Pomagaj mu, vidim, da sta si blizu.[/quote]no, tud definicijo copatarja ti bo treba odpredavat. To je eno, drugo pa, kaj mu cem pisat, saj pa ne sprasuje po nicemer. Sem kaj spregledal al spet ti beres med vrsticami? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close