Eno 40 plus brez celulita iščem
Zgornja meja je 57
Lahko sta tudi dve 25+ ali tri 20+
Sem vitalen, vzdržljiv 50++ s svojim stanovanjem, avtom 20K+, postaven, družaben, s smislom za humor, demokratičen, znam poslušati, argumentirano debatirati … Imam dodro službo in sprejemljivo plačo.
Ne tepem.
Rad imam dražljive igrice v dvoje
Smisel za humor imaš pa res po prebranim si pravi komik 🙂
…postaven? Si debel, suh, visok, majhen, plešast, kosmat, imaš pivski vamp, si žgoljav, krive noge, kratke noge itd?
Uhhhhh…pa avto 20 k!!!
Guglej .. net ni samo MoN
Nisem zapravljiv. Zadošča za prevoz in suport pri oskrbi premoženja.
Guglej .. net ni samo MoN
[/quote]
A bejž no DDD
A bejž no DDD
[/quote]
Npr. 178 višine 175 kg teže pokončna drža… Dobiš na Guglu kot postaven
Celulit ima praktično vsaka, ker gre za tipično ženski tip veznega tkiva, samo nekatere so tako anoreksične da ne pride do izraza. Išči torej anoreksičarke.
Npr. 178 višine 175 kg teže pokončna drža… Dobiš na Guglu kot postaven
[/quote]
Hmmm, a na 178 višine 175 kg teže, to si v bistvu žogica?
S te daje tretja puberteta???
Kadiš? Si veren? Politično prepričanje?
Po tvojem opisu zahtev je najbolje, da poiščeš kakšnega moškega, morda se ti javi 🙂
Po tvojem opisu zahtev je najbolje, da poiščeš kakšnega moškega, morda se ti javi 🙂
[/quote]
Oziroma dva moška.
Sem 50. Postavo imam. Celulita skoraj nič, pač pa kar nekaj naravnega botoksa, tako da je koža napeta.
Igram se za dve 25+ (sem se 25+ pošteno učila), torej moraš bit vzdržljiv. In vitalen, da te ne bo kap.
Služba je. Petega je plača. Otroci se vzdržujejo sami, mož tudi.
Smejem se tistim s smislom za humor, z ostalimi se samo družim. Z demokracijo se strinjam, dokler tvoja demokracija ne zajeda prostora drugemu.
Imam za svoj avto. Imam svoj motor. Imam kje bit.
Rada imam dražljive igrice v dvoje. In v troje.
Ne moti me, če tepeš, samo če znaš.
Ah, mater sem dobra! Kakih 50 ++? Vzamem 40, lahko tudi 40 – ali 40 — 😀
Sem 50. Postavo imam. Celulita skoraj nič, pač pa kar nekaj naravnega botoksa, tako da je koža napeta.
Igram se za dve 25+ (sem se 25+ pošteno učila), torej moraš bit vzdržljiv. In vitalen, da te ne bo kap.
Služba je. Petega je plača. Otroci se vzdržujejo sami, mož tudi.
Smejem se tistim s smislom za humor, z ostalimi se samo družim. Z demokracijo se strinjam, dokler tvoja demokracija ne zajeda prostora drugemu.
Imam za svoj avto. Imam svoj motor. Imam kje bit.
Rada imam dražljive igrice v dvoje. In v troje.
Ne moti me, če tepeš, samo če znaš.
Ah, mater sem dobra! Kakih 50 ++? Vzamem 40, lahko tudi 40 – ali 40 — 😀
[/quote]
Spiš dobro?
Forum je zaprt za komentiranje.