Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eno dobrodošlico prosim!

Eno dobrodošlico prosim!

Za Zvezdico,ki je danes prvič zlezla v našo kletko in upam,da se med nami dobro počuti!
Ajde banda pokvarjena,a boste kar tiho fukotožneži!!!?
Lepo zaželeti našemu članu dobrodošlico!
Sp

Draga Zvezdica!

Lepo, da si prišla med nas. Lepo te pozdravljamo in ti vzklikamo na še mnogo napisanega iz tvoje strani v naši kletki!

Dobrodošla!!!

Popoldan te bomo pogostili še na čajanki.

hah še od mene:

O moja draga,pridi naga,da pokazem ti vraga.Dolg je ko spaga,sedem kilogramov vaga,ce ga nekam vtaknem,ti vse kosti premaknem!

LEPO DOBRODOŠLA…mogoče pa še kaj bo…

leta letijo - iščem stevardeso.....

ojla…ti a je še jungfrau??????

lp

Hvala vsem za dobrodošlico…..Danes je tak dan, ko imam mir in lahko klepetam….v prihodnje pa….če bo le kakšna minutka….pokukam kaj sem gor. Še dobro urico….potem pa domov…..YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ena topla dobrodošlica tudi z moje strani … :))) … Pa da se ne prestrašiš … tukaj smo rahlo … hm … zmešani? :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Se nič ne ustrašim….Sem že kar “zdresirana” z gornjega štuka…he,he,he… CMOKA tudi tebi…

ne verjemi BGV, niusmo zmešani ali POMEŠANI IN POTREBNI, ki pa je odsev, ko midva z bgv začneva mal svoje spomine pisati…..sam dans je bgv mal neuporabna….počak mal, da jo zrajcam, da ji začne pihajati, pol pa ……………. 150 na urco…..

:)))))) He he … no … pol pa fajn … :))) … to je tko kot v savni … a ne? … Zgoraj (v savni) se spotiš doamena … potem pa prideš sem pod hladen tuš … in … uuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … hm … al je obratno???!!!???

Eh … danes imam neke čudne asociacije … Mislim, da se mi počasi že fclja …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja sej……..sex ni še nikomur škodil…..he,he,he…pa naj bo tak ali drugačen………CMOKA obema

Rdeč tepih že leži :)))))

Ni treba tepiha……

“skromna zvezdica”……….he,he,he

CMOKCA tudi tebi

Nima veze, glavno,da si naša :))))
Cmoka vračam.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Cmokca za mojega potrebneža … :))))))))))

Sicer pa danes res ni nič z mene … :)))))))

Lp, Bgv

Ja in ozkotirna pelje gor ;-)))
Sp

Na Jungfrau mislim!

Bravo BGV,kako si nas to dobro zadela!
Sp

Jaz sem jo povabila…jo sprejela…nadajjujte pa vi…in to tako, da se bo rada vračala k nam…cmoka vsem!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A zdaj si boš pa neke zasluge lastila kaj?
Ej ti naš sonči,če te ne bi poznali!
Sp

zvezdica, ti si tista, ki pripada razbojniku, kajne??? …, sem ze obupal, presnet nazaj ;))) …še dobro pomnim, ko sem te… …bral :)))
Poznate tisto zgodbo o zvezdici zaspanki in razbojniku c.???

New Report

Close