eno “filozofsko” vprašanje :-)))

ok, zdaj boste rekle, da sem malo “prtegnjena”, a vseeno – eno “filozofsko” vprašanje: :-))
a se obrišete po mali potrebi ali ne? (prej se je namreč razpravljalo o moških na isto temo)

Tina 2, vprašanje se mi zdi res bedasto – brez zamere prosim lepo. Odgovor pa se glasi: “Saj to je normalno!” Imaš rada občutek mokrih klačk? Jaz je namreč nimam pobrite.
Lep dan.
Nika

Ne vem, kaj je na tem vprašanju filozofskega, je pa res bedasto. A te to tudi zanima, če se obrišemo po veliki potrebi. Odgovor je enak. Ugani!
haha sploh ni bedasto, dobro je….ja seveda se obrišem…seveda pod enim pogojem, da je papir pri roki..če ga pa ni…pa ne povem kaj naredim…!!

Ni nov. Prekopirala sem ga iz sosednjega foruma. Je pa luškan in čisto primeren za filozofsko razmišljanje.
Atraktivna črnolaska je elegantno zakorakala čez avlo kinocentra. Izzivalno je migala z boki in prišla do velikega šanka, kjer je osamljen sameval natakar. Pomahala je čez ves prostor moškemu, ki je stal na drugem koncu avle in budno
spremljal vse, kar se je dogajalo pred blagajnami. Takoj je prišel k njej. Ko je pristopil, mu je zapeljivo nakazala, da lahko približa svoj obraz njenemu. Stegnila je roko in ga nežno pomasirala po nosu, ki je takoj postal rdec.
“Ste vi direktor?” je dahnila in stegnila še drugo roko ter z obema nežno masirala njegov obraz.
“Pravzaprav ne,” je rekel moški in skromno dodal: “Sem le upravnik.”
“Pa bi lahko govorila z direktorjem? Bi ga lahko poklicali?” je vprašala in njeni roki sta se spustili nižje in začeli masirati njegov vrat.
“Bojim se, da ne,” je odgovoril moski.
Njeni roki sta medtem zašli v njegove goste črne lase. Upravnik je bil že zelo razburjen od božanja, ki ga je bil tako nenadno deležen od atraktivne črnoslaske. Rekel je:
” Direktor je tam gori in ravnokar počne nekaj zelo važnega,zato ga ne smem motiti. Ali vam lahko jaz kako pomagam?”
“Da, lahko bi mi. Rada bi, da mu prenesete sporočilo,” je odgovorila lepotica in njeni roki sta se vrnili na njejgov obraz. S prsti je nežno šla čez njegove polne ustnice. Potem mu je v usta nežno porinila tri prste in mu pustila,da jih jenežno sesal.
“Recite mu,” je rekla in mu dala polizat še prste druge roke, “da ni prav nič toaletnega papirja in mila v ženskem stranišču …”
Lep pozdrav, pa toaletni papir v torbico za vsak slučaj!

Jasno, da se.

Ja, a se katera ne?
Lp, Mateja
po moje ni vazno ali si smo spodaj pobrite ali ne… Saj me jih ne otresamo kot tipi, torej potrebujemo papir… hi, hi, ne?
Po moje bi se morala vsaka ženska brisati, če ni papirja, so pa robčki v torbici(sam da niso mentolovi :-)))))))))
Ja, po moje se mora vsaka obrisat, če ni papirja, pa z robčki.
Jaz ne vlačim torbice (v gostilni) vedno zravn na wc in pol, če nimajo wc paprija, jaz pa brez torbice (robčkov), sem kar živčna, pa čisto se mi zamerijo pol, češ, kako to, da nimajo papirja. Če sem pa še kje tak, ko dosti zahajam tja, pa sem s kelnarji že bolj na imenski bazi pa to, pa kr rečem, da jim je zmanjkalo!

Se mi zdi samoumevno se pobrisati tam spodaj.

uh, no, pa ne bit tako zadrgnjene… :-)))
ene se namreč res ne, se jim to očitno ne zdi potrebno (so že bile celo debate o tem, ja…) – saj meni se je tudi vedno zdelo samoumevno, da se, a očitno se ne zdi vsem, kaj čmo!
In, seveda, da vprašanje ni filoztofsko – zakaj so pa narekovaji?? Joj, si eni znate zakomplicirat življenje, saj ni treba vsega vedno tako resno jemat, no…
Če je kaka takooo bedasta tema, pa se jo še vedno lahko brez problema preskoči!

Veš, da nisem mogla teme preskočit. Kar potegnilo me je noter. Tina2, si ti nočna ptica?
Lep dan, Nika.
Forum je zaprt za komentiranje.