Eno izmed zadnjih opozoril za tiste, ki bi se cepili
Saj to je zelo v redu, celo odlično: desetkanje populacije, boš lahko užival v mirnem, nenagnetenem okolju, končno!
Torej veseli se Darwin, naš čas prihaja, vse bomo imeli za sebe! 🙂
Evo dvakrat si dajva petko ✋✋, da malo popraznujeva že vnaprej, pa dvakratna petka naj bo naš simbol za desetkanje populacije! Pljuniva in v roke si kresniva!!!
[img]https://media1.tenor.com/images/6bfbf4938de27861ba931635c2f20160/tenor.gif[/img]
Saj cepiv ni! Kako bodo cepili vse, ča naredijo iz vsake dobre stvari biznis za svoj žep. Na gospodarcu rabiš 1uro da te cepijo. Vsako cepljenje traja maximalno 1minuto.
Seveda furaš antipropagando, ker biznis se mora zavlečt v nedogled. Dalj vlečeš, več evrov ti kapne, kajne?? Grdi ste v dno duše.
[/quote]
LudiD bi tako dejal, pa ti bom še jst. iššššššš plačanc manipulatorski
LudiD bi tako dejal, pa ti bom še jst. iššššššš plačanc manipulatorski
[/quote]
Daleč od plačanca sem. S sabo delajte kar hočete, me ne briga. Dokler pa jaz nisem cepljena zaradi vaših biznisov, sem pa jezna. Da ima pritlehna politika roko nad mojim zdravjem, se pa vse neha. Mrš golazen!!!
Na nadaljne komentarje ne bom odgovarjala, ker sem povedala kar mislim in vem.
Daleč od plačanca sem. S sabo delajte kar hočete, me ne briga. Dokler pa jaz nisem cepljena zaradi vaših biznisov, sem pa jezna. Da ima pritlehna politika roko nad mojim zdravjem, se pa vse neha. Mrš golazen!!!
Na nadaljne komentarje ne bom odgovarjala, ker sem povedala kar mislim in vem.
[/quote]
Kaj bluziš, da zato, ker delim video nekega zdravnika ti ne dobiš cepiva???????
Dej to čudno logiko zase zadrž. Pa nobenega biznisa z naše ali moje strani ni, tako da ti ni treba skrbet glede tega. Video delim po vesti in ne zaradi kakega plačila.
Za cepivo se pa z dohtarjem zmeni, ker na forumu ga ni kakor je meni znano.