Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Eno luštno branje za cepljene

Eno luštno branje za cepljene

Najprej si debili poglejte kaj pomeni znanstvena metoda in kaj je dokaz po znanstveni metodi.

Kaj blebečejo neki propadli zadetki na nekih x spletnih straneh ni dejstvo.

Ahhhhh…..

The findings are in line with a study that found the AstraZeneca vaccine, which uses the same technology as J&J, is 33% effective against Delta.

Odgovor na objavo uporabnika
Hahahahahaha, 21.07.2021 ob 01:35

Najprej si debili poglejte kaj pomeni znanstvena metoda in kaj je dokaz po znanstveni metodi.

Kaj blebečejo neki propadli zadetki na nekih x spletnih straneh ni dejstvo.

za 6x ha: prenos iz sosednje teme

V katero znanost verjameš? V pravo, kjer raziskave potrjujejo naravne zakone? V dogmatsko, ki je diametralno nasprotna naravnim zakonom?

To, kar vrtijo po teveju, ni znanost. Je samo politika. Uradno dogmo zagovarja par dobro podmazanih ljudi s titulo, da izjave izgledajo kot prava znanost. V znanosti prevladuje dialog, ta pa nima dostopa v dogmo. Naši znanstveniki so se odzvali na dogmo z zbornikom Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti.

Verjamem nepodkupljenim in poštenim ljudem in če je kateri od teh znanstvenik, verjamem tudi njemu. Ne more pa me prepričat noben podkupljen lažnivec, četudi je znanstvenik.

je vse dokazano, 21.07.2021 ob 13:03

za 6x ha: prenos iz sosednje teme

V katero znanost verjameš? V pravo, kjer raziskave potrjujejo naravne zakone? V dogmatsko, ki je diametralno nasprotna naravnim zakonom?

To, kar vrtijo po teveju, ni znanost. Je samo politika. Uradno dogmo zagovarja par dobro podmazanih ljudi s titulo, da izjave izgledajo kot prava znanost. V znanosti prevladuje dialog, ta pa nima dostopa v dogmo. Naši znanstveniki so se odzvali na dogmo z zbornikom Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti.

Verjamem nepodkupljenim in poštenim ljudem in če je kateri od teh znanstvenik, verjamem tudi njemu. Ne more pa me prepričat noben podkupljen lažnivec, četudi je znanstvenik.

točno to, sicer pa počasi se tudi politiki skopčali da nekaj ne štima,…kaj pa to pri sosedih Hrvatih???..h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/watch?v=-Sobz0iwpOM

Za MAVRICAAAA:

Video so že zablokirali. Po njihovo je resnica hudo škodljiva. Imaš kaj podobnega na zalogi? Ali pa napiši samo naslov teme. Tazagnani se bomo itak informirali iz pravih virov.

je vse dokazano, 21.07.2021 ob 15:41

Za MAVRICAAAA:

Video so že zablokirali. Po njihovo je resnica hudo škodljiva. Imaš kaj podobnega na zalogi? Ali pa napiši samo naslov teme. Tazagnani se bomo itak informirali iz pravih virov.

ne…to je še vedno gor, jaz sem morala link dati na razen, ker tale forum cenzurira, torej do konca com moraš nazaj združiti črke, ne moreš moj link kar prekopirat v google, ker ne deluje.

h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/  to združiš spodnje pa lahko prilepiš

watch?v=-Sobz0iwpOM

Kako Hrvati ukinjajo fašistične ukrepe, če pa naši fašistični mediji pišejo kako bodo Hrvati zaostrovali ukrepe ?

Naše 24 kursko fašistično trobilo celo omenja, da bodo Hrvati na nekatere plaže dovolili vstop le cepljenim debilom.

dajte si tale tekst na google translate:

https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-technology-is-real-inbrain-neuroelectronics.html#

v bistvu je tako, 18.07.2021 ob 15:52

V bistvu je tako, da se necepljeni bolj cuvamo, manj druzimo, se razkuzujemo in nosimo maske, medtem ko so se cepljeni strgali z verige in jim je na sploh zdaj vse doovljeno.

Torej je jasno, zakaj zbolevajo cepljeni.

Dejstvo je pa tudi, da cepljeni naceloma lazje prebolijo.

Torej s cepljenjem edino razbremenimo bolnice,vse ostalo je ista figa.

No to sploh ni res… necepljeni se družimo normalno, ogromno, brez mask in razkuževanja pa vseeno, ali pa ravno zaradi tega ne zbolevamo… prav sekiramo se zaradi nekega prehlada…

V znanosti prevladuje dialog”

No točno v temu je hakeljc. Budala ima dialog, znanstvenik pa dokaze.

QED, 23.07.2021 ob 13:42

V znanosti prevladuje dialog”

No točno v temu je hakeljc. Budala ima dialog, znanstvenik pa dokaze.

Za QED: V znanosti dognanjem sledi dialog. Z eksperimenti pridejo do dognanj, ne z dialogom. Dogma razpolaga z verovanjem namesto z dognanji, zato je zaprta za dialog, posledica pa je, da resnicoljubni znanstveniki ne pridejo do besede.  Skorumpirani lažnivci širijo dogmo, nasedejo pa naivni, zaslepljeni ljudje.

Bleferske budale debatirajo, medtem ko znanost zadevo dokaže. Zakaj še noben od teh tvojih “resnicoljubnih” znanstvenikov ni uspel dokazati nič?

Točno tako kakor prej, 23.07.2021 ob 22:53

Bleferske budale debatirajo, medtem ko znanost zadevo dokaže. Zakaj še noben od teh tvojih “resnicoljubnih” znanstvenikov ni uspel dokazati nič?

točno nihče ni dokazal virusa SARS-COV-2 po KOCHOVIH POSTULATIH, kar pomeni, da:

-virus izolirajo iz celice bolnega človeka

– ga prečistijo

– vstavijo v celico zdravega človeka

– ta človek mora dobiti enake simptome kot obloleli

tega ni naredil še nihče, pa je že 14 mesecev ponujena nagrada 1,5 milijona evrov in tega tudi nihče ne bo naredil, ker to ni mogoče, ker virus ni živa stvar, virus proizvajajo naše celice same za svoje potrebe in virusi niso patogeni- NISO ŠKODLJIVI za telo. BASTA!

MAVRICAAAAA, 24.07.2021 ob 09:17

točno nihče ni dokazal virusa SARS-COV-2 po KOCHOVIH POSTULATIH, kar pomeni, da:

-virus izolirajo iz celice bolnega človeka

– ga prečistijo

– vstavijo v celico zdravega človeka

– ta človek mora dobiti enake simptome kot obloleli

tega ni naredil še nihče, pa je že 14 mesecev ponujena nagrada 1,5 milijona evrov in tega tudi nihče ne bo naredil, ker to ni mogoče, ker virus ni živa stvar, virus proizvajajo naše celice same za svoje potrebe in virusi niso patogeni- NISO ŠKODLJIVI za telo. BASTA!

A ni to malce preživeto da na tak način dokazujejo viruse? A ni v dobi elektronike možnosti bolj naprednega dokazovanja? A to o škodljivosti velja za vse viruse? Ker tale herpes ki se meni naredi na ustnicah vsake toliko prav veliko dobrega ne naredi.  Ali pa jaz na to gledam narobe?

Not rili, 24.07.2021 ob 10:10

A ni to malce preživeto da na tak način dokazujejo viruse? A ni v dobi elektronike možnosti bolj naprednega dokazovanja? A to o škodljivosti velja za vse viruse? Ker tale herpes ki se meni naredi na ustnicah vsake toliko prav veliko dobrega ne naredi.  Ali pa jaz na to gledam narobe?

seveda gledaš narobe…najprej se zgodi bolezen, potem telo želi pomagati, celica dobi nalogo, da proizvaja viruse (različne viruse, odvisno kje poteka aktivna faza) virusi pa pomagajo sanirati tkivo, torej virusi so naši pomočniki. Zato ker viruse najdejo na prizorišču trdijo, da so oni povzročili bolezen. To je tako, kot bi ti okrivila GASILCE da so zanetili požar, ker si jih našla na pogorišču!

MAVRICAAAAA, 24.07.2021 ob 13:02

seveda gledaš narobe…najprej se zgodi bolezen, potem telo želi pomagati, celica dobi nalogo, da proizvaja viruse (različne viruse, odvisno kje poteka aktivna faza) virusi pa pomagajo sanirati tkivo, torej virusi so naši pomočniki. Zato ker viruse najdejo na prizorišču trdijo, da so oni povzročili bolezen. To je tako, kot bi ti okrivila GASILCE da so zanetili požar, ker si jih našla na pogorišču!

ja in še to….virusa ne moreš 100% drugače dokazati kot po Kochovih postulatih. PCR test ni merodajen, kar je izjavil sam avtor testa, ki je dobil nobelovo nagrado, poglej si njegovo izjavo, še predno so ga 18 mesecev nazaj ubili, ker so želeli uporabiti njegov test brez njegove prisotnosti…_

daj si video na prevod če ne razumeš aangl. link sem razčlenila v prvem delu, ker mi ga sicer pobrišejo, tako da ga moraš združiti nazaj

h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/watch?v=iWOJKuSKw5c

Zopet budala s kochovimi postulati, čeprav je bilo objasnjeno že stokrat zakaj je to idiotizem.

Krezava budala, 24.07.2021 ob 18:14

Zopet budala s kochovimi postulati, čeprav je bilo objasnjeno že stokrat zakaj je to idiotizem.

ne ni bilo objasnjeno, daj nas ti pametnjakovič razsvetli, ampak itak ne boš ker ne znaš, samo pišeš pa vedno v tem stilu: to je bilo že 1000 krat ojasnjeno, da bi ljudi zavajal, dej pojdi reklamo za ta strupena cepiva kam drugam delat prasec ničvredni, novačiš uboge ljudi, ki se itak ne znajo samo odločiti, to so tvoje SDS fašistične metode, ala KOPRIVA t 100 niki vsaki dan. vosu fašistični!

Opica brezzoba, Kochovi postulati so bili (ne niti splošno sprejet) kriterij za patogene mikrobe preden so sploh dokazali obstoj manjših mikrobov od bakterij. Samo zato ker je tvoj mozak obtičal v 19. stoletju, še ne pomeni da so vsi tako zaostali.

Krezava budala, 24.07.2021 ob 20:32

Opica brezzoba, Kochovi postulati so bili (ne niti splošno sprejet) kriterij za patogene mikrobe preden so sploh dokazali obstoj manjših mikrobov od bakterij. Samo zato ker je tvoj mozak obtičal v 19. stoletju, še ne pomeni da so vsi tako zaostali.

ne ni bilo objasnjeno, daj nas ti pametnjakovič razsvetli, ampak itak ne boš ker ne znaš, samo pišeš pa vedno v tem stilu: to je bilo že 1000 krat ojasnjeno, da bi ljudi zavajal, dej pojdi reklamo za ta strupena cepiva kam drugam delat prasec ničvredni, novačiš uboge ljudi, ki se itak ne znajo samo odločiti, to so tvoje SDS fašistične metode, ala KOPRIVA t 100 niki vsaki dan. vosu fašistični!

Aja. vidim. Logike nimaš in potem mozak zatrokira in začneš ponavljati eno in isto. Da citira nekdo originalne Kochove postavke ko se govori o virusih, je tako kot bi nekdo z geocentričnim modelom osončja planiral vesoljske ekspedicije.

Ampak budala verjetno zopet ne razumeš kaj sploh to vse pomeni.

Misliš, da je medicina eksaktna veda? Marsičesa se moraš v življenju se naučiti, dragec.

In prav to, kar navajaš, me skrbi: znanost potrebuje dokaze… Prevedeno v preprost jezik: najprej mora imeti določen procent cepljenih hude in trajne poškodbe, da bo znanost potrdila, da jih povzroči cepivo (pa je to včasih težko dokazati!!!). In kaj to koristi žrtvam? S takšnim priznanjem si lahko le rit obrišejo. Bi bilo bolje poslušati zdravo pamet in raje izbrati previdnostni pristop.

No tale pa zmaga, 26.07.2021 ob 16:54

Misliš, da je medicina eksaktna veda? Marsičesa se moraš v življenju se naučiti, dragec.

In prav to, kar navajaš, me skrbi: znanost potrebuje dokaze… Prevedeno v preprost jezik: najprej mora imeti določen procent cepljenih hude in trajne poškodbe, da bo znanost potrdila, da jih povzroči cepivo (pa je to včasih težko dokazati!!!). In kaj to koristi žrtvam? S takšnim priznanjem si lahko le rit obrišejo. Bi bilo bolje poslušati zdravo pamet in raje izbrati previdnostni pristop.

in predvsem počakati, da se poskusno cepljenje konča na živalih- na podganah, šele potem leta 2023, če bi bilo vse ok cepiti ljudi, ne pa da najprej cepijo ljudi, jim rečejo da je to varno, da je cepivo preizkušeno, KAR SPLOH NI RES, VSE JE LAŽ- VSI KI SE CEPITE STE POSKUSNE PODGANE in teg vam nihče ne pove, celo več ZDRAVNIŠKA ZBORNICA- NJENA ŠEFICA BEOVIČEVA VAM LAŽE V OBRAZ in trdi, da je cepivo preizkušeno in varno. Tole sem si še posebej arhivirala za sodišče, ker tale ženska- TA BABA ta fašistka – TA MENGELE novodobni mora priti pred sodišče in v zapor za kar nekaj let. In ne samo ona, Tudi Kreka, Logarjeva, Poklukar, Kacin, in še kar nekaj drugih, sami nacisti, ki dopuščajo ij reklamirajo to sranje, ki ljudi ubija in jih pohablja. Od leta 1945 do danes še ni bilo takšnega primera GENOCIDA NAD LJUDMI!!!

Me veseli da končno priznate, da so te teorije le teorije brez znanstvene podlage 🙂 A je bilo tako težko?

Krezava budala, 26.07.2021 ob 17:48

Me veseli da končno priznate, da so te teorije le teorije brez znanstvene podlage 🙂 A je bilo tako težko?

¨b u t e l f a š i s t e k mali S D S r i t o l i z n i k!

New Report

Close