Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Eno resno vprašanje

Eno resno vprašanje

Zdaj sem malo več prebral teme in me zanima zakaj imate probleme z moškimi? Se je odnos porušil, imate pa otroke? Ali jim preprosto ni več za seksat?

Resen odgovor!

Doma je vse bp. Dober seks. Zelo. Pa veliko razumevanja in vsega.
Enkrat me je srce izdalo in zatrepetalo za nekoga drugega. Tako močno, da sem si ga zaželela. Pa se je ustrašil. In sem imela “probleme” s tem moškim. Ker mi nikakor ni šlo v glavo, zakaj je stisnil rep med noge, čeprav ga je pred tem bil sam pogum.

Imam pa prijateljice. “Srečno poročene” … vendar skoraj brez seksa, ker moškim ni do tega. Tri so take. Prijetne damice v tridesetih letih. Lepe, razgledane, urejene… ki vedo, kaj hočejo. In hočejo tudi dober seks. No, jaz sem četrta taka…. le da tipček ni mož, ampak en drug (ne)srečnež….

In če zdaj seštejem tole – torej štirje moški, ki jim ni do seksa.
Kljub vsem vicem tipa “dragi, a si me ti še dolgo fu*kal, potem ko sem zaspala”….

Svoj problem sem že opisala, me pa zanima, zakaj iščeš seks drugje, če je doma na vseh področjih vse ok. In kako bi reagirala, če bi naokrog skakal tvoj partner.

Ženska se je zaljubila.
To se ji verjetno ne dogaja vsak dan, kaj praviš?
Vse to je vzela v zakup, kar si imela v mislih……

Ja, backa, res je.
Zaljubila sem se.
Nič nisem iskala. Še najmanj seks. In čisto res je, da se mi to ne dogaja glih vsak dan.

Ne iščem seksa drugje.

Samo zaljubljenost gre skozi želodec. Nova ljubezen prinese točno take probleme kot stara. Zakaj bi sploh ponavljala stvari? Zaradi veselja ali zato ker te je minila kemija pri stari? Malo skokcev ne škodi, ker na osnovi njih kvečjemu spoznaš kaj imaš po tistem, ko že misliš, da imaš premalo.

No, moralniki se bodo pač ob tole močno spodtaknili 🙂

menim, da nastanejo težave, ko človek sam vase ne vlaga več in en v drugega tudi ne..takrat nastane vse monotono, dolgočasno, želje minejo…dan je dnevu enak, človek pomisli le zakaj bi se trudil, le za koga..in nekomu je nato najlažje pogledati drugam..tam je vse voljno, noro lepo, mikavno, ki ti spet vzbuja tiste pozabljene občutke;))

Seveda pa je veliko tudi takih..ko se naveličajo vsega, ker so siti da morajo vedno le oni in oni in na koncu so še zavrnjeni…

So pa tudi tretji, ko zaradi norega tempa, vseh obveznosti enostavno ne moreš in samo še padeš v posteljo..ampak če ljubiš…potem ni nič težko-baje…

Ko sem jaz imela obdobje za ne seksat,tega nikoli nisem priznala in sem se mu prepustila, da me je cartal, razvajal in pripravil nazaj do seksa, zakaj, ker me je mikal, ker sem ga ljubila, imela rada, ker me je še vedno znal prepričat da je le on tisti, ki mi dela metulje v telesu..včasih se je treba le prepustiti roki, ki te želi božat in ne takoj ko se te dotakne, četudi ti ne paše zavpit..glava me boli…;))pusti me…

Enako velja za njega…ko mi je dajal znak, danes ne bomo utrujen sem in če je meni pasalo..sem malo več vložila v to in na koncu dobila kar sem hotela in bila zadovoljna oba…

Seveda pa je huje, če opaziš znake, da ga ne mikaš več-jo ne mikaš več..potem se moraš najprej vprašati ZAKAJ..kaj se dogaja…počistiti pri sebi, njemu, obema.
Dost filozofije za danes;))!

tega ne morem razumeti res ne, da je ženska prava babnica, da zna in da jo moški, njen moški noče po…to ne bom razumela nikoli!
Bemti govoriš o ženskah, ki imajo pošlihtan v glavi in menda bodo ja znale svoje dece spravt v pogon…tukaj nekaj ne štima…al seksajo drugje in so dovolile da je zakon šel v to smer al pa so moški taki že od nekdaj..al pa je kaj tretjega in jaz tega ne razumem..res mi je tuje, da ne zamikaš moškega…razen če je iz lesa;))

na kratko povedano…
oba se morata malo potrudit…hja trudita pa se če gojita neko globjo ljubezen!
(brez filozofiranja)
🙂

Že dolgo me ni bilo tu in sem morala mal bolj na dolgo, saj ne zameriš ane;))..saj veš..včasih paše hit in včasih počas..no na dolgooooooo..haha

eh . ne nisem te mislil kregat……samo jaz sem bil tokrat za krajšo varianto…..
…seveda je tvoja daljša tud OK!
😉

Vidim, da nisi le za krajšo,si tudi bolj za nočno;))..si nočna ptica jos;))??

New Report

Close